Hukukçu Arkadaşlar Bi El Atin.....

Zorhayatben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
64
11
3
37
Gecen gun eşimle tartisirken bosanalim dedi.bende once kabul ettim sonra çocuğumu düşününce oturup konusmaya karar verdim.konustuk bi orta yolu bulduk.hicbirsey olmamis gibi devam etmeye calisiyoruz.ancak aklimdan hic cikmiyor bosanip oglumla kendimize bir hayat mi kursam diye dusunup duruyorum.bir meslegim var ancak calismama izin vermedi hic.cocugumuz 2.5 yasinda henuz.bosanma davasini ben acsam ya da o açsa degisen birsey olur mu? Cocugu ben alir miyim?nafaka tazminat durumu nasil olur? Bilgi edinmek istiyorum yardimci olabilir misiniz .bosanan arkadaslar ye hukukçu arkadaslar bi el atsaniz.desteğe ihtiyacim var

Son düzenleme:
Sorun nedir bilmiyorum ama amaciniz kurtarnak olsun. Dava nafaka bi sekilde halledilir. Adliyeler bosanan ciftlerle dolu.

Yüz kızartıcı bir sucunuz yoksa çocuğu siz alirsiniz.
Tazminatı neye karşılık isteyeceksiniz anlamadım. Aldattı yada şiddet uyguladıysa ispatlarsanız talep edersiniz.
Nafaka da alırsınız ama geçinecek kadar değil tabiki.
400-500 bir şey gelir.
Evlendikten sonra edindiginiz mal varsa araba, ev gibi, yarısı kanunen sizin.

Çalışacaksınız. Kolay iş bulunan bir alanda misiniz? Aileniz yaninizda olur mu?
Eşinizle sık mi tartışırsınız?
Önce çozmeyi deneseniz?
Çift terapisi vs?

Yüz kızartıcı bir sucunuz yoksa çocuğu siz alirsiniz.
Tazminatı neye karşılık isteyeceksiniz anlamadım. Aldattı yada şiddet uyguladıysa ispatlarsanız talep edersiniz.
Nafaka da alırsınız ama geçinecek kadar değil tabiki.
400-500 bir şey gelir.
Evlendikten sonra edindiginiz mal varsa araba, ev gibi, yarısı kanunen sizin.

Çalışacaksınız. Kolay iş bulunan bir alanda misiniz? Aileniz yaninizda olur mu?
Eşinizle sık mi tartışırsınız?
Önce çozmeyi deneseniz?
Çift terapisi vs?
Calismama izin vermedigi icin hic birikimim yok.bu yuzden tazminat talebim olabilir saniyorum.nafaka da cocugum icin talep etmeyi dusunuyorum

Back
X