hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

güle güle oturmayı nasip etsin allah gerçekten çok güzel bir eviniz var :) zaten beyaz olması benim için yeterli çünkü çok hoş oluyor ama evinize bayıldııııııııııııııııııııııııııım :)

çok çok çok teşekkür ederim esma35 inşallah senin çok daha güzelleri olur gönlüne göre alırsın döşersin

diyelim. Tam benim istediğim gibi olmuş.Çok güzel. Huzurla otur inş. Sadece dantellere ve örtülere takıldım ben. Olmasa daha güzel olurdu bence. Bu dekorasyona yakışmamış. Ama yeni gelinmişsin herhalde. Annen üzülmesin biraz kullan el emeklerini.

Canım evin harikaa, ferahh çok beğendim güle gülee oturr inş. huzurla.
Yalnız bişeyi merak ettim gardrobun çok küçük geldi bana yetiyomu size. Benimde yazın düğünüm olcak kısmetse, mobilya bakıyoruz fikir olması açısından soruyorum.
Bu arada zevkine hayran kaldımı söylemeden edemiycemm

çok güzel evin..
beyazın hakimiyeti var her yerde..
mutluluklar..

Acik renkleri seviyorum evin icine girdigin zaman otomatikmen ferahliyor insan sanki
Banyonu begendim genis cünkü hihi.
Güle güle oturun insaAllah.

çok teşekkür ederim güzel duaların için ah sorma valla bana kalsa bende sermicem zaten o fotolar ev sermesinde çekilmişti ondan o kdr örtü dantel annem illa gösterecek iğne oyalarını fln napalım kıramıyorum cnm o benim

balböceği beğenmene çoook sevindim inşallah çok daha güzelleri senin olsun.
haklısın bizim gardrop küçük odamız dikdörtgen eğer daha büyük alsaydık sığdıramıyordum o yüzden küçük seçtik sadece burada yaşasak sanırım sığmazdık şu an başka bir evimizde var karışık bizim durumlar biraz o yüzden rahatça sığıyoruz :) ama sen sen ol yerin varsa yatağını bazalı ve dolabını en genişinden al çnk çok işe yarıyo

kızlar kusura bakmayın fotoların boyutları çok büyük geldi tekrar silip yüklemek zorunda kaldım.
Şimdi bakın bakalım beğenecek misiniz?

çok zevkli döşenmiş evin bayıldım
hep yüzünüz gülsün evinizde allah ayırmasın

Canım tşk cevabın için, bende şuan yatak odası bakıyorum birde eşyalarımıza bakıyorum, dolaplarıı çok küçük geliyo. Benmi abartıyorum diye düşündüm içim rahatladı. Yatağım kesinlikle bazalı olcak gardrobumda sanırım raydolap olucak. Artık senin cevabından sonra kesin kararlıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…