hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

evin çok güzel maşallah tatlım bişe sorcam bütün halılarını shagy almışsın memnunmusun bende halı alcqm şimdi kara kara düşünüom napsam netsm die tavsiyen nedir?

allah huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah her şey çok güzel :)

evin çok güzel maşallah tatlım bişe sorcam bütün halılarını shagy almışsın memnunmusun bende halı alcqm şimdi kara kara düşünüom napsam netsm die tavsiyen nedir?

öncelikle çok teşekkür ederim kızlar inşallah çok çok daha güzelleri sizin olsun
kalinkaselin cnm valla hepsi olmasa da çoğunluğu shagy şu an için bir sıkıntım yok aslında ben evi pek kullanamıyorum öğretmenim başka bir şehirde yaşıyorum eşimde işi dolayısyla başka yerde ev ölee boş boş duruyor
sürekli kullanmadığımız için de birşey diyemiyorum.:26:

evin çok güzel,harika mutlulukla oturun,tüm odalarınız büyük ne güel.

maşallah herşey çok güzel

evin çok güzel,harika mutlulukla oturun,tüm odalarınız büyük ne güel.

çok teşekkürler kızlar Allah size çok daha güzellerini nasip etsin umarım
december cnm aslında okdr büyük değil odalarımız ama biz eşyaları biraz ölçe biçe aldık ondan öle görünüyor olabilir mesela yatak odamızın gardırobu normallerinden küçük :)

tü tü tü maşallah! Allah mutlulukla yaşamanızı nasip etsin inşallah.

Öncelikle berilinannesi ne güzel bir kullanıcı adı çok beğendimmm
Çok teşekkürler Amin Allah hepimizin ağzının tadını bozmasın sevdiklerimizle mutlu mesut yaşamayı nasip etsin çok teşekkürler tekrar

mutlulukla huzurla oturun inşallah bir sürü küçük melekleriniz olsun onların en güzel anlarınıda görürkende hep eşinizle sevdiklerinizle birlikte olun inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…