hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

güle güle ağız tadıyla otur evnde canım salonun muhteşem olmuş çok ferah insanın bakarken içi açılıyo valla süper...

CANIM ÇOOOK GÜZEL OLMUŞ EVİN GÜLE GÜLE OTURUN ama salondaki halını çok beğendim hangi marka olduğunu öğrenebilirmiyim?

evin ici kusursuz guzel.allah uzun yillar oturmayi nasip eder insallah.ya birde benim merak ettigim bir yer daha var :) oda evin ici kadar disinida cok merak ederim.yani nasil mahallede? veya nasil bir sitede oturuyorsunuz.evininizin disdan uzakdan ve yakin gorunumu? etrafindaki guzellikleride gormek isterim.keske tum arkadaslar ev resimlerini koyarken.disdan gorunum,binaya giris,daire girisinden baslasa cekimlere :)

Banyo ve yatak odasını beğendim.

Salon çok renksiz; mutfak ve oturma odası çok göz yorucu.

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
evin dışının da fotoları var ama ne bilim bazı arkadaşlar koymuş buraya yapılan yorumlar çok hoş değildi bende istemedim onları koymayı.

canım her odan ayrı bi güzel ve çok zevkli döşenmiş rabbim güzel günler geçirmeyi nasip etsinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…