hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

gule gule eskitin esyalarinizi, cok guzeller :)

fakat yatak odasindaki duvarda asili tabloyu begenmedim, gozumu bir tek o tirmaladi evin dekorasyonunda

evinde eşyalarında çok güzel güle güle otur rabbim ağzınızın tadını bozmasın

süper evinn cok şıkkkkkk güle güle oturun.özellikle salon halın ve hol halın çok tatlılar uyumlu uyumlu..mutluuluklaarr dilerimm

bayıldım evine canım iyi, güzel , tatlı ve unutamiyacağınız bol bol anılarınızın olması dileğiyle mutluluklar

çok ferah çok iç açıcı bır ev allah saglıcakla oturmayı nasıp etsın guzel gunlerınız bır omur sursun..darısıda ınsallah bız evlılık hazırlıgı ıcınde bulunan kızlara demii

çok ferah çok iç açıcı bır ev allah saglıcakla oturmayı nasıp etsın guzel gunlerınız bır omur sursun..darısıda ınsallah bız evlılık hazırlıgı ıcınde bulunan kızlara demii
İnşallah Allah size daha güzellrn verir herşey gönlünüze göre olsun

gule gule eskitin esyalarinizi, cok guzeller :)

fakat yatak odasindaki duvarda asili tabloyu begenmedim, gozumu bir tek o tirmaladi evin dekorasyonunda
İyi dileklrnz için cok tesekür ederm aslnda bn oraya 5parçalı kanvas düsnyrm ama annem ve kaynvaldm onu begendlr kırmz renj getrsn diye bnd onlr kırmadm brz dursn daha snr yern değstrrm:)

çok güzel olmuş eviniz. huzurlu ve sağlıklı uzun yaşam dilerim. halılarınızın hepsine bayıldım bu arada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…