kadir gecenizde Allah dualarınızı kabul etsin inşallah...
sonunda tartım geldii hemde yenisi eskisi yok gerçi bir alt modelini yollamışlar ama güzel
Sİnbonun bu kapıdan ücretsiz alıp yenisi göndermesi şahane oldu
bu arada ben 61,1 çıktım tartıda iftar öncesii
sahura kalktığımdada 61,4 çıktım bu arada bişiyim çok mutluyum ramazan olmasına rağmen kilo vrip bide geri almadım şahane ya..
çok mutluyum
kadir gecenizde Allah dualarınızı kabul etsin inşallah...
sonunda tartım geldii hemde yenisi eskisi yok gerçi bir alt modelini yollamışlar ama güzel
Sİnbonun bu kapıdan ücretsiz alıp yenisi göndermesi şahane oldu
bu arada ben 61,1 çıktım tartıda iftar öncesii
sahura kalktığımdada 61,4 çıktım bu arada bişiyim çok mutluyum ramazan olmasına rağmen kilo vrip bide geri almadım şahane ya..
çok mutluyum
Herşeyim
mericim
teşekkürler...
Ya herşeyim ben oruç tutmasadım yani ramazan olmasadı dahada giderdi ama napalıma rtık ramazandan sonra..
Mericim senin öncelikin bebişin. Oruçta tutuyon emziriyon vucut kitlemiştir kendinii
oruç dolayısıyla benim hiç halim yok yazamıyorum bile herşeyim artık ramazandan sonra sahalara fena dönüş yaparız
ben şimdi çıkıyorum işten yarın görüşmek dileğiyle
herkeze iyi akşamlar hayırlı iftarlar...
Herşeyim
mericim
teşekkürler...
Ya herşeyim ben oruç tutmasadım yani ramazan olmasadı dahada giderdi ama napalıma rtık ramazandan sonra..
Mericim senin öncelikin bebişin. Oruçta tutuyon emziriyon vucut kitlemiştir kendinii
oruç dolayısıyla benim hiç halim yok yazamıyorum bile herşeyim artık ramazandan sonra sahalara fena dönüş yaparız
ben şimdi çıkıyorum işten yarın görüşmek dileğiyle
herkeze iyi akşamlar hayırlı iftarlar...
hulyy nerelerdesin??????
Canlar geleceğim dedim ama dayımı kaybettik... igremiyorum ve şu ara diyeti düşünemiyorum... kendinize iyi bakınnn
kızlarrr günaydın
bu topik niye sessiz bukadar ya bi bende rahavet var sanıyodumm doğru dürüst kim uğramamış...
ramazan işte bir rehavet az kaldı şükür bitiyoo uykusuzluk bana çok dokunuyor.. 2 gün kaldı
sahurda epey az yemişim şimdi midem gurulduyoo
neyse arkadaşlarım sahurda yiyip yatmama rağmen sabah tartıda 61,1 geldim :) kilolar gidiyo yazvaş yavaş..
Canlar geleceğim dedim ama dayımı kaybettik... igremiyorum ve şu ara diyeti düşünemiyorum... kendinize iyi bakınnn
evet zeyom kimse ugramaz oldu buraya, gidişatı iyi görmüyorum
ne güzel birbirimize destek oluyorduk
yıne oluorz kızlar bende burdayım hala
sabh tartıldım 53 kılo cıktım adetıme az kaldı o yuzden sısım bıraz ama kılo almıorm guzelde yıorm
sızler ne alemdesınız gıttı mı kılolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?