Hully'nin Diyet Günlüğü

aaaaaaaaaaa hayret edıorm sıze nerdeyse herşeyden tıkabasa yıceksınızzz kızlar amacınızı unuttunuz sanırım

yaaa ben yemiyom da çok yağlı ama bazı yemekleri özelliklede kavurma tarzı yemekleri yağsız sevmem... Ondan da yemiyorum zati

mvlove bence sende cok ıradelısın tebrık ederım senı gercekten dıyetı bozmayacaına kendımden emin lduğum kadar eminim

yaklasik bir yildir diyetteyim 1.gunun sonunda dayanamayip yiyiordum genelde ama burda sizler beni motive ediyorsunuz her an diyeti hatirliyorum hepinize cok tesekkurler simdi biraz isim var onlari yapicam sonrada yuruyus yapcam hemde gezmis olurum neyse aksam gorusuruz

tamam ciciş kolay gelsin.. Ben akşama dükkanı kapatoyomm artık kısmetse yarına :)))

kizlar dönmek yok bu yoldan artikin dönemem geri dönmemem bu kilolarla yasayamam mustafa ceceliye bagladim birden

ama yok ya ben verecem bu kilolari

bende akşam iş çıkışı biraz yolu uzatıp yürüyeyim diyorum 20 dk falan
az önce habertürkte mehmet özün röportajını okudum zayıflamak için sabah hareketi çok önemliymiş
basit esneme hareketleri bile yeterli, metobilizmayı çalıştırmaya yarıyor yazıyordu

anam medne ne yapayim karpuz sismanlatmaz diye bi an geldi aklima dedim onu aksama silip süpüreyim

hullyyyyyyyyyyyy anam karpuzda cok az kalori var dimi:26::26::26:

selam bende sayenizde gördüm siteyi çok güzel..
bende katılabilirmiyim aranıza...

baktım bende 1037 kalorii çıktı
sanırım ama yemek dışında yaptığın harekette önemli değilmii
neyse ben bugun yediklerim 970 tuttu akşam nesfit yicem onuda kattım gayet güzel
verelim şu kiloları

Anam medne ne yapayim karpuz sismanlatmaz diye bi an geldi aklima dedim onu aksama silip süpüreyim

Hullyyyyyyyyyyyy anam karpuzda cok az kalori var dimi:26::26::26:

yok anam karpuz dacdaha çok kalori var kız yazssana kalori sepeti ne görürsün o zaman :)

hosgeldın tabıkı katılabılırsın...site gercekten cok ıı...bide evet hareket dedıın gıbı onemlı..kaç kilosun ve hedef kılon ne

anam medne ne yapayim karpuz sismanlatmaz diye bi an geldi aklima dedim onu aksama silip süpüreyim

hullyyyyyyyyyyyy anam karpuzda cok az kalori var dimi:26::26::26:

1 dilim karpuz ye ama bence abartma ince bir dilim zaten bi süre sonra gözümüz doycak

zeyom hoşgeldin bacım nedemek tabikide katılabilirsin...

hoşgeldin canım

ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi

burda hergün birbirimizi motive edelim

buarada haftasonu geliyor ben en çok haftasonundan korkuyorum :18:

eşimin yanında ben nasıl yemeden durcam bilmiyorum ben yemesem de zorla yedirir o

kov evden temizlik yapıcam de

kızlar gitmeden akşamki menümü de yazayım

akşam;

menemen (benimki yumurtasız :) ), ayran yada cacık, karışık salata

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…