Hully'nin Diyet Günlüğü

sen bu ikili ilişki olayını kıvırmışsın tebrikler..

yok kız kıvıramadım daha ama hakkından gelıcem bu ısınde..kımseye muhtac deılım ben cok sukur sağlıım yerınde aılem var eeeeeeeee
oglen yemeklerı yendımı

yendi yenmez olaydı

dayanamadım biraz patates kızartması yedim ühüüüü (((

yanında 3 köfte, marul salatası , ayran

üstüne yeşilçay

yok kız kıvıramadım daha ama hakkından gelıcem bu ısınde..kımseye muhtac deılım ben cok sukur sağlıım yerınde aılem var eeeeeeeee
oglen yemeklerı yendımı

yok daha yemedim ben cumadan sonra artıkım... bezelye var bugün menüde 1 tabak yesemm dimi :))

Neyse konuyu dağıtım...
bugun neler yediğimi yazayım size..

SABAH
40 nesfit -100 gr süt
2 kayısı -4 üzüm 2 yaban mersini

ARA
Salata
cacık
menemen 6-7 kaşık
30 gr etimek

arkadaşlar yanlız kalori sepeti gerçeği yüzüme şırrak diye vurdu ben az yediğimi düşünüyodum ama bakıyorum ama ancak sınırı geçiyo oherseferinde yani az sandığımız şeyler çok kalorili çıkıyor...
bu sefer şeytanın bacağını kırıcam sanki

ay valla tatlımm ne yapcan ya du bakalım bıraz sabredelım bende sımdı akdenız salata soledım kızlar..

teşekkur ederım canım geldı yıorm sımdı bugun ısler bıraz yoğun onlsrı yetstrmeye calısıorm bı taraftan

birazdanda bı yeşil çay daha ıcıcem bende ondan sonrada uyurum muhtemelen sen nerde oturuosn mvlove

Yeni gordum mesajini Ben turkiyede deilim yurtdisindayim dun kocis bana baklava getirdi bide sutlac 1 adet baklava yedim napim yemesem kuser bide bi kase sutlaci yedirdi simdi yesil cay iciyorum aksama yemek yemem heralde

Yeni gordum mesajini Ben turkiyede deilim yurtdisindayim dun kocis bana baklava getirdi bide sutlac 1 adet baklava yedim napim yemesem kuser bide bi kase sutlaci yedirdi simdi yesil cay iciyorum aksama yemek yemem heralde

zaten biz bu kocalar yüzünden kilo veremiyoz

benimkide zorla yediriyo

hele diyette oldugum zaman elinden geleni yapıyo bozayım diye

bu sefer çaktırmıyorum ona :)

dieytte oldugumu bilmiyor

benimkide zorla yediriyo

Aynen benimkide bilmiyo once yediriler sonra sismanlarsakta kilolusun kilo ver derler cevremden biliyorum :)

kızlar benimde 7 kilo vermem lazım ama çok iştahlıyım ya 2 ay süre verdim kendime insallah veririm ama azönce 1 porsiyon bademli pilav ve 3 dilim karpuz yedim şimdide magnum yiycem sonrada yeşilçay artık aksama yemem yada çorba veya nesfitle geçiştiririm

benimkide zorla yediriyo

evet yaa eşimin yüzünden bi türlü bende zayıflayamıyorum hamur işleri tatlılar (zaten tatlı delisiyim)yemekler yaptırıyo bana dayanamıyorum bende amaallahtan benimkinin kilo takıntısı yok böyle iyisin zayıflama diyo ama ben istiyorum zayıflamak çok zayıflığı sevmiyo benim eşim bende sevmiyorum zaten 60 olsam süper olucam

canım hoşgeldın sende 7 kıloyu ben 1 ayda vermıs olucam sanırım...sende verırsın 1 ayda cunku diyet uzayınca ınsan sıkılıo bırakıverıo vazgecıo sonra...

benim eşimde tatlı delisi

o istiyorki ben ona hergün tatlılar,pastalar hamur işleri yapayım

Allahım evlendiğimizin ilk 6 ayı falan koşa koşa eve gidip börekler pastalar yemekler yapıyodum döktürüyom

ondan sonra aldım kilocukları

bende 60 olsam yeter, 70 kiloyum şuan

benimki de zayıflama iyisin böle diyor ama ben hoşnut değilim bu halimden, eski kıyafetlerime girmek istiyorum

canım hoşgeldin...2 ay cok bence ben 1 ayda hemen hemen vermıs olucam 7 kıloyu zamanı uzatınca ınsan sıkılıo vazgecıo dıyetten bence senınde hedefın 1 ay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…