canım hoşgeldın sende 7 kıloyu ben 1 ayda vermıs olucam sanırım...sende verırsın 1 ayda cunku diyet uzayınca ınsan sıkılıo bırakıverıo vazgecıo sonra...
evet yaa eşimin yüzünden bi türlü bende zayıflayamıyorum hamur işleri tatlılar (zaten tatlı delisiyim)yemekler yaptırıyo bana dayanamıyorum bende amaallahtan benimkinin kilo takıntısı yok böyle iyisin zayıflama diyo ama ben istiyorum zayıflamak çok zayıflığı sevmiyo benim eşim bende sevmiyorum zaten 60 olsam süper olucam
benim eşimde tatlı delisi
o istiyorki ben ona hergün tatlılar,pastalar hamur işleri yapayım
Allahım evlendiğimizin ilk 6 ayı falan koşa koşa eve gidip börekler pastalar yemekler yapıyodum döktürüyom
ondan sonra aldım kilocukları
bende 60 olsam yeter, 70 kiloyum şuan
benimki de zayıflama iyisin böle diyor ama ben hoşnut değilim bu halimden, eski kıyafetlerime girmek istiyorum
ayy bende vallahi malzeme eksik olsun koştura koştura markete almaya gidiyodum ama şimdi asla evde hamur işi yapmıycam
canım sen kaç kilosun ve hedefın kaç
canım hoşgeldın sende 7 kıloyu ben 1 ayda vermıs olucam sanırım...sende verırsın 1 ayda cunku diyet uzayınca ınsan sıkılıo bırakıverıo vazgecıo sonra...
Hully
sen nası verdin kilo ne yedin ne içtin spor olarak ne yaptın
kaç kilodun 7 kilo verdin 1 ayda baya iyi 7 kilo bide yaş kaç
çünkü yaş geçtikçe metobolizma yavaşlıyoo ben eskiden verirdim hafta içi dikkat edip hafta sonu bozarak ama şimdi verilmiyoo o şekil...
pekii haftalıkmı kilo bildiriyosunuz
nasıl oluyor..
,zeyom ben 26 yasındayım 59.7 ıle basladım bugunde 53.4 kiloyum yanı 1 haftaya kadar 52 olurum
diyetede 11 hazıranda başladım ben daha 1 ay olmadı yanı
sabahları
1 dilim uno denge light ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
doöates salatalık şekersiz çay
öğlen
akdeniz salata tavuk
akşam ne pişirdiysem yarım porsıyon
yeşil çay ve bol su tukettım
pazartesı sabah ac karnına tartılacagız hepbırlıkte rakamları yazacagız
,
aslında bayada az yiyomuşsun ara yok iyi acıkmamışsın
alışmıştır bünyen sanırım çok iyi kilo vermissin
akdeniz salata tavuk hazır bişimii
tebrik ederim...
tamamdır
kimse yok mu kızlar ben geldim, haftasonu büyük ihtimalle giremem ben foruma çıkmadan sizi bi göriyim dedim
Kızlar selam herkese ne şirin ne içten bir topic böyle:)) herkes çok canayakın insan burda zevkle zayıflar süpermiş:)
Kızlar selam herkese ne şirin ne içten bir topic böyle:)) herkes çok canayakın insan burda zevkle zayıflar süpermiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?