Hully'nin Diyet Günlüğü

valla kuzum bol su ıç yeşil çay iç en olmadı sinamike iç o kesın calıstırır ama 1 kere ıc bıdaha ıcme

Bol su içiyorum 2 gündür de sabah aç karna 1 tane kayısı yedim bakalım inş.işe yarar :)
sinameki yi içmem ğğğğğğğ....

hosgeldın tabıkı katılabılırsın...site gercekten cok ıı...bide evet hareket dedıın gıbı onemlı..kaç kilosun ve hedef kılon ne

hoşbulduk arkadaşım
Adım Dilek
geçen hafta başladığımda 65,1 idim şuan 64,9 um reg olamıyom bi haftadır resmen pür dikkat dikkat etmeme rağmen
hedefim ilk etapta 57 olmak ağustos 25 te tatile çıkıyom bole deniz anası gibi olmak istemiyom iki çocuk var sezeryan göber kocaman o gitse azcıkın bari

zeyom hoşgeldin bacım nedemek tabikide katılabilirsin...
teşekkürler canım birbirimize güç vererek başarıcaz...

aynen sana katılıyorum aylarca hafta içi dikkat edip hafta sonu eşim yüzünden bozdum hiç kilom farketmiyoo ama ilk defa geçen hafta kırsdım şeytanın bacağını nesfit yiyorum sabahtan öğlen onla kahvaltıda ölçülü kahvaltı ediyorum akşam ya sebze yada nesfit kapatıcam... sende yapabilirsin..

Zeyom bacim hosgeldin aramiza azimle verecegiz bu kilolari
inşallah beyazlım....

incecik ve özellikle sağlıklı olalım..

gerçekmi diyosun eğer öyleyse ne güzel..
tebrikler sen çok azimlisin...

medne arkadışımdaki kabızlık sorunu var sanırım bir yerde duydum eğer kabızluk varsa yapılan diyette hata var demektir ya çok az yiyorsun yada lifli yemiyosun
bence bol yeşillik bide kayısı incir ara öğünde ve sabah ilk uyandığında 2 kayısı 2 ılık su çok etkili yeşil çayda kabızlık için iyi geliyo düzenli kullanıldığında..

ne diyosun ben yanlış mı yapıyorum
Ama yediklerimi hepsini yazıyorum hully cm yanlış mı yapıyorum acep ???? Ama az evvel hallettim kabızlık konusunu

bende dünkü menümü yazayım bi yorum yapın

SABAH
Nesfit-yr br süt
2 kayısı

ÖĞLE
t.fasulye
cacık
2 dl ekmek
salata
2dl karpuz

ARA
cacık
bi avuç beyaz leblebi

AKŞAm
nesfit yr bardak süt

2-3 lt su
2 yeşil çay gün içinde

Ama yediklerimi hepsini yazıyorum hully cm yanlış mı yapıyorum acep ???? Ama az evvel hallettim kabızlık konusunu

doğru yapıosnncanım benımmmmm hersey yolunda bize gereken tek şey zaman artık

ne yediğini tam bilmiyorum yeni katıldım aranıza ama öyule diyodu diyetisyen...
neyse sevindim rahatlık walla..

canım bugun cuma ya herkes tatil moduna girdi heralde :))

hemen sessizliği bozalım ozaman

öğlen menüm;

4 köfte, salata, yoğurt

hadi herkes öğlen menüsünü paylaşsın

yaa kızlar bugün çok sessisiniz ama

canım biraz işler de yoğunda o yuzden:) bende öğlen akdeniz salata yemeyi düşünüorm bugun cok halsızım başım fln donuo moralde bozuk olunca bu kadar oluo
sızler ne yıceksınız oğlen

eşimle kavga edıorz sureklı sevgılı aılesı yuzunden bende kovdum artık evden bıde gıtmıo

belki açmışsındır diye sordum tatlım

umarım ciddi bi sebep yoktur, ailesinden dolayı eşinle aranı bozma kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…