belki açmışsındır diye sordum tatlım
umarım ciddi bi sebep yoktur, ailesinden dolayı eşinle aranı bozma kuzum
bak ya ben sana gözden çıkar mı dedim aranı bozma dedim,
sorun nedir?, gerçi az çok tahmin ettim ama,
buarada ne kadarlık evlisiniz?
bende bıktım valla bu evlilikten(( adam hem suçlu hem güçlü
delirticek beni sinirden
konuşmuyoruyz 1 haftadır ben arada yine konuşuyorum.. ama adam bir tyavırlı bir tavırlı ki sorma yarın memlekete annemi,n yanına gitcem 1 haftalığına.... aradım bak gidiyorum dedim sonra başıma kalkma die nezaman gidersen git dedi çıldırıcam ya kalbi kırık olan benim ama naz yapan konuşmayan ooooo....ALLAHIM sen aklımı koru
1,5 yıl hemen hemen ama restımı cektım ben umrumda degıl artık hıc deılse kazandıımı kendım harcarım kımsenın aılesıne gıtmez emeğim
yok küs gitmiyom zaten annem rahatsız onun için gidcem.. o hatayı birkere yaptım gidiyorsa kendi defolup gitsin hayatımı mahfvetti....kız sen sakın gitme ole bısı yapma onu gonder
hully yaş kaç ben 29 2 yıl olmak üzere evliğim ama çok mutsuzum artık....ewliliğim boyunca çok sıkıntı çektimmm.... hep iş sıkıntısı vardı eşimin yeni işe girdi ama işte olmayınca olmuyor ayrılmayada cesaret edemiyom ailem çok üzülür(
26 yasındayım canım benım valla benımde aılem uzulur ama öne kendımı dusunmek zorundayım ama bılıorm kı benım eşım ayrılmak ıstemıo...ya aılesı ıle arasına mesafe koyacak yada ben onu bırakıcam paşa gönlü bilir...hiçbişiden korkmuorm
keşke bende böle güçlü olsaydım( ve yaşım da 23-24 olsaydı Allah kahretsin herşeyi... benim gibi neşe dolu birini bukadar bezdiren adamla hala uğraşıyorum aslında kurtulmak istiyorum ama işte anacığıma kıyamıyom zati hasta bide bana üzülmesin diyorum
kız yıne benım kı cok ııdır ben eşimden memnunum o kadar anlayıslı kı tek sorun aılesı...onlarla ılgılı olunce ben kendımı kontrol edemıorm cok bağırıorm..bıldıın delırıorm
bılıorm kı benı bırakmaz eşim o yuzden rest cekıorm toprlasın dıe...para vermesın dıe gercekten benım esım bana cok yardımcı olur temızlık yapar ıstedıklerımı alır evden bısı eksık etmez tek basına asla dısarı cıkmaz benıde gotur..ben aılesı yuzunden bağırmadıım surece yok sıkıntı ama ben dellenınce olmuo bu sefer kavga edıorz napım annem babam ataamam dıo salak sankı ben ona at dıorm ben ona dıorm kı bana karışmasınlar...
biz senle bu konuda çok benziyoruz sanırım... çoluk çocuk varmı
yaş kaç
işte hullycim sen gibi olmak lazımkii ezdirmicen kendinii sen eminsin bak seni bırakmaz işte bizim gibilerde bizim gidemicemizi biliyor
ay Herkeze Allah bu cuma vakti huzur versin İnşallah
yok çocuk daha doğrusu beyeefendi tedavi olmuyor((( ben 29 sen ?
walla zor durum
naz konusu aynen bizdede kapris
ben 35 olacam aralıkta..
2 çocuk var 5,5 kızım oğlum 2 yaş durum çok zor...
herşey üstümde çocuklar iş ve zor bir hayat
Allah başka dert versin
vala arkadaslar ben sundan emınım zayıf noktanızı bellı etmeyın konusmuo mu bırakın mutlu olun sızde konusmayın ben hıccc ustune gıtmem boyle durumlarda sonra kendı yılısır
sakın uzulduunuzu bellı etmeyın derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?