canım cok ıı bole devam et ben bu haftaya pişöanlıklarla başladım neyazııkıHerkeze iyi haftalar...
ben sabah sabah yazan oluyum
kilo bildirimi bugun yapılıyordu değilmii
ben sabah tartıldım 63,8 geldim
başlangıç 65,1
şuan 63,8
giden 1,3
gelen yok..
hedef 55
10 günde vermişim kalori sepeti çok işime yaradı teşekkürler arkadaşlar.. şuan reglyim haftya dahada az çıkıcam işallalaj..
günaydın kızlar ben geldim
kilo bildirimi yapacam ama hiç yapasım yok(
c.tesi sabah tartıldıgımda 68.8 dim
bu sabah 70 çıktım yinebaşlangıç kilom da 70di
haftasonu denize pikniğe gittik dikkat etmeye çalıştım ama malesef verdiğim 1.200 ü geri almışım
neyse hafta içi tekrar diyete devam
valla bende ole denıze gıttım dayanamadm amaaan dedım ama nolur bugun dıkkat edelım ya artık hafta ıcı barı telafi edelım bende sımdı bı yesıl çay ıcıccem...ya annamadıım bısı var ıkı gunde nasıl bole hemen kılo alınıo ya
valla bende ole denıze gıttım dayanamadm amaaan dedım ama nolur bugun dıkkat edelım ya artık hafta ıcı barı telafi edelım bende sımdı bı yesıl çay ıcıccem...ya annamadıım bısı var ıkı gunde nasıl bole hemen kılo alınıo ya
sorma canım ya benimde inanılmaz morelim bozuldu
bu haftasonu da regl olucam şimdiden onun stresi sardı
bidaha öldürseler yemicem cok kızdım kendime
kızlar ben de rejime başladım bugün 3.günüm 60la başladım 59 olmuşum.. hedef 52 kilo:))) çok katı diyetim yok burun ameliyatı olduğum için direncimi de kaybetmek istemiyorum..
bu sabah nesfit kırmızı meyveli yedim ardından bir bardak tarçınlı süt içtim ve bir tane galete yedim yanında su içmeye devam:))) günde 2litre su içiyorum ve 3dilim kepek ekmeğinden fazla ekmek yemiyorum.. sizler nasıl yapıyorsunuz?
merhba kizlar bende tartildim baslangicta 56.9 dum simdi ise 56.8 inanabiliyomusunuz sadece 100 gramcik gitmis o kadar diyet tuttum ya ufffff moralim bozuldu
valla ben cok ıı kılo verıorm halada kararlıyım mvlove sen tok karnına mı tartıldın bıde kıyafetlemı yanı normalde en cok ılk 3 gun gıdıo kılo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?