Hully'nin Diyet Günlüğü

ya ben ilk tartildigimda eski terazimle tartilmistim simdi yenisyele tartildim eskisi 56.2 gosteriyo yenisi 56.8 sanirm eski kilom da yanlis olmus olabiliryani bundan sonra hep yenisiyle tartilica ama asla diyeti birakmayi dusunmuyorum

bundan sonra yenı tartımı esas al bakalım bence zaten kılon cok deıl 3 4 haftada verırız heralde..bende 55 oldum aynı sayılırız 51 e bı dustuk mu bızden ıısı yok valla
azımle yola devam

BUGUN YEDİKLERİM

sabah
sade nesfit süt
içine 2 kayısı 4 kuru üzüm 4 yaban mersini

öğle
yr kepçe çorba
50 gr ekmek
taze fasulye
salata
yoğurt

ilk üç gün mü gidiyor kilo( o zaman ben sadece bir kilo verdim cumaya kadar bozmucam ama cuma gunu eskişehire gidicem gezmeye gunu bırlık o gun bozsamm rejimi cok mu kilo alırım??

ilk üç gün mü gidiyor kilo( o zaman ben sadece bir kilo verdim cumaya kadar bozmucam ama cuma gunu eskişehire gidicem gezmeye gunu bırlık o gun bozsamm rejimi cok mu kilo alırım??

hayır canım ılk 3 gun gıtmıyor ılk 3 gunde sadece su kaybuı vs olduu ıcın dıer sonrakı gunlere gore daha cok kılo verıosn...ondan sonra daha yavas gıdıo tabı kı

ya kızlar medne yok nugun sankı ya beyazlım yok merak ettım umarım bı sorun yoktur ya

bende bu son 15 gunde kalan 5 kıloyu vermezsem banada hully demesınler..ah bu yeşil çay sanırım şimdi bile eritti beni biraz muhtemelen 54.5 olmusumdur yenıden yarın sabahı ıple cekıorm kaç kılo olduuma bakmak ıstıorm

öğlen fazla mı yedim ne:)

3kaşık yeşil fasulye
bı kase akdeniz salata bir kase yogurt bır dılım uno kepekli ekmek.. su içmeye devam aksam ne ysem bılemedım sebze yemegı mı yoksa nesfit mi bunu dusunuyorum:)

bende akşam bısı yemeyı dusunmuorm bugun cok su ve yesıl cay ıctım hafta sonunu telafı etmek ıcın elımden gelenı yapıorm umarım yarın ıyı bı sonuc alırım

akşam sadece nesfit yedim bıkac tane de galete aksam meyve ve sütle geciştirmeyi dusunuyorum annem basın donuyor halsız gıbısın deyıp yemek yedırme derdınde:) belkı bıkac parca tavuk yerımm o da yagsız:)) bakalım yarın sabah kılom kac olucak:)) iki sorum var..
1.bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?
2.yeşil çayınız sallama mı demleme mı?

merhaba kizlar goruyorum ki kimse yok benim bugun yediklerim sabqh:bisey yemedim oglen:yesil cay ictim ve yaninda bir dilim ince kek ara:bol kiraz yedim sanirim baya kalori aldim aksam :1 kase corba ve biraz salata benden bu gunluk bu kadar insallah baska biseyleer yemem 6 gundur diyetteyim 100 gramcik vermisimama diyeti bozmamaya calisiyorum cuma gunu tekrar tartilicam

ama mylove sabah yememekle hata ediyorsun bence.. yemelisin mutlaka ogun kacırırsan kılo bıle alabılırsın..

günaydın kızlar ben geldim

dün bazı nedenlerden dolayı ugrayamadım foruma

buarada kilo bildirimlerini pazartesi yerine cuma günleri mi yapsak ne dersiniz?

günaydın kızlar ben geldim

dün bazı nedenlerden dolayı ugrayamadım foruma

buarada kilo bildirimlerini pazartesi yerine cuma günleri mi yapsak ne dersiniz?

evet canım ole daha ıı olur hem hafta sonu kaçamaklarından aldıımız kıloları gormeyız bende bu sabah tartıldım 54.6 oldum cok sukur hafta sonu yemenın cezası agır oldu
sabah
1 dilim uno denge light
1/2 yumurta
1 dilaim taze kaşar
1/2 domates

mvlove gumaydın aksam ben bı aksılıkten dolayı acamadım bılgısayarı kulagıma pamuk kaçtı halada duruo
birzdan dr a gıdıcem resmen duymuorm
cumaya kadar sabret en azından kesın kılo verıosundur sen tartın deıstıı ıcın bole goruosn sanırım

geçmiş olsun canım ihmal etme git doktora

bende sabah 69 çıktım

dün eşim bi trafik kazası atlattı o yüzden giremedim bende

çok şükür bir sorun yok

geçmiş olsun canım ihmal etme git doktora

bende sabah 69 çıktım

dün eşim bi trafik kazası atlattı o yüzden giremedim bende

çok şükür bir sorun yok

sanada gecmıs olsun canım ya aksılık mı ne bende duymuorm ogleden sonra gıdıcem dr a...zayıflamıssın bıraz tebrık ederım

bence hata yapıyorsun kilo verememe nedenin sabah kahvaltı etmemen ya nesfit tarzı bişiler ye yada peynir ekmek söğüs tarzı faydasını görürsün muhakkak öğlen yemek ye salata yoğurt olsun illa çok az yemişsin ama bu durumda vucut kendini kilitliyor..

54,6 iyidir bak dedim ben sana şişlik o yarında dahada etkisini görecen .

ya geçmiş olsun pamuklu cubukların pamuğumu ihmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…