ya ben ilk tartildigimda eski terazimle tartilmistim simdi yenisyele tartildim eskisi 56.2 gosteriyo yenisi 56.8 sanirm eski kilom da yanlis olmus olabiliryani bundan sonra hep yenisiyle tartilica ama asla diyeti birakmayi dusunmuyorum
ilk üç gün mü gidiyor kilo( o zaman ben sadece bir kilo verdim cumaya kadar bozmucam ama cuma gunu eskişehire gidicem gezmeye gunu bırlık o gun bozsamm rejimi cok mu kilo alırım??
merhaba kizlar goruyorum ki kimse yok benim bugun yediklerim sabqh:bisey yemedim oglen:yesil cay ictim ve yaninda bir dilim ince kek ara:bol kiraz yedim sanirim baya kalori aldim aksam :1 kase corba ve biraz salata benden bu gunluk bu kadar insallah baska biseyleer yemem 6 gundur diyetteyim 100 gramcik vermisimama diyeti bozmamaya calisiyorum cuma gunu tekrar tartilicam
günaydın kızlar ben geldim
dün bazı nedenlerden dolayı ugrayamadım foruma
buarada kilo bildirimlerini pazartesi yerine cuma günleri mi yapsak ne dersiniz?
merhaba kizlar goruyorum ki kimse yok benim bugun yediklerim sabqh:bisey yemedim oglen:yesil cay ictim ve yaninda bir dilim ince kek ara:bol kiraz yedim sanirim baya kalori aldim aksam :1 kase corba ve biraz salata benden bu gunluk bu kadar insallah baska biseyleer yemem 6 gundur diyetteyim 100 gramcik vermisimama diyeti bozmamaya calisiyorum cuma gunu tekrar tartilicam
geçmiş olsun canım ihmal etme git doktora
bende sabah 69 çıktım
dün eşim bi trafik kazası atlattı o yüzden giremedim bende
çok şükür bir sorun yok
evet canım ole daha ıı olur hem hafta sonu kaçamaklarından aldıımız kıloları gormeyız bende bu sabah tartıldım 54.6 oldum cok sukur hafta sonu yemenın cezası agır oldu
sabah
1 dilim uno denge light
1/2 yumurta
1 dilaim taze kaşar
1/2 domates
mvlove gumaydın aksam ben bı aksılıkten dolayı acamadım bılgısayarı kulagıma pamuk kaçtı halada duruo
birzdan dr a gıdıcem resmen duymuorm
cumaya kadar sabret en azından kesın kılo verıosundur sen tartın deıstıı ıcın bole goruosn sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?