163 boyum sende olursun 50
canım benım boyum 163
yeşil çayıda en az 3 fincan tuketıorm
oglenki yediğim salata ve bır dılım lıght ekmekten sonra akşam
bir parca tavuk gögsu az yaglı
dere otlu yogurt
yarım dılım lıght uno ekmek:)
3fıncan yesıl cay ve 2lıtre su ıctım:) gece de su ıcerım artık daha da bısey yıyemem cok yedım gıbı:)
anam senin zor biraz şimdiilk sanırım istek var ama diyet modun yok..off ya herkes ne güzel diyet yapıyo zayıflıyo dün gene çok yedim dışarda yedik(bir günde 1 kilo alddım resmen. dün 64.8 geldm bugün 66.2
yediklerine çok dikkat ediyomusun peki arkadasım senya?
Günaydın kızlar
sabah işyerinden bir arkadaşım zayıflamışsın sen dedi pek bi sevindim :))
gerçi bana henüz pek zayıflaamışım gibi gelmiyo ama
her neyse sabah menüm;
Yarım kepekli gevrek
1adet pınar beyaz peynir
şekersiz çay, üstüne ıhlamur
ara öğün olarak 2 küçük kayısı yiyeceğim
Günaydın kızlar
her neyse sabah menüm;
Yarım kepekli gevrek
1adet pınar beyaz peynir
ooo desene sımdıden farkedılıo sabır hersey mumkun bende emınım zayıfladıına 70 kılo ıle baslamıstın sanırım su anda 66 larda olabılırsın sen tahmınımce
tebrık ederım senı valla azmınden dolayı ılk gunden berı burdasın ve hıc vazgecmedım
gerçekten çok doğru beyinde bitmesi gerekiyo yoksa malesef bu işi yapamıyon beyinde biterse önüne ne getirirlerse getirsinler sen yemiyosuncanım tabı kı dıkkat edıorm ben arada haftasonları yıorm ama genelde ondada olculu olmaya calısorm bı gun yersem dıer gun telafı edıorm
bacaklarım bıle ınceldı onu gectım ayaklarım kuculdu
sende dıkat et bırı yalvarıo mesela bana ye dıe ama ben yemıorm benım ıcın gereklı olan yedım dıorm
cok sukur su ana kadar bı sorun yasamadım
halsızlık basdonmesı vs gıbı
yedıklerımı hep paylastım takıp et ıstersen ama bıldıım tek sey beyınde bıtıo bu ıs eger gercekten kararlıysan verıosun verdıkce devam edıosun hele farkedılınce durmuosn hıc
kızlar gunaydın
bende aksam tavuk ve salata yedım yesıl cayımı ıctım yattım
sabah kalktıımda dune gore 100 gr fazla cıktım
bole gel gıtlere alıstıım ıcın takmıorm 52.8 ile gune basladım
bu sabah
1/2 ezogelın ıctım
1 dılım uno denge light
su anda yeşil çay içiorm
Günaydın kızlar
her neyse sabah menüm;
Yarım kepekli gevrek
1adet pınar beyaz peynir
artık 60 olduun gun kahve dıyarında bı kahve ıcerız senınle
canım tabı kı dıkkat edıorm ben arada haftasonları yıorm ama genelde ondada olculu olmaya calısorm bı gun yersem dıer gun telafı edıorm
bacaklarım bıle ınceldı onu gectım ayaklarım kuculdu
sende dıkat et bırı yalvarıo mesela bana ye dıe ama ben yemıorm benım ıcın gereklı olan yedım dıorm
cok sukur su ana kadar bı sorun yasamadım
halsızlık basdonmesı vs gıbı
yedıklerımı hep paylastım takıp et ıstersen ama bıldıım tek sey beyınde bıtıo bu ıs eger gercekten kararlıysan verıosun verdıkce devam edıosun hele farkedılınce durmuosn hıc
tabiki canım seve seve inşallah o gün bi gelsinde kahveleri ben ısmarlarım
tsk ederim canm bilgi için . biliyorum yha zaten ideal kilo hesabında bile zayıf çıkıyorum boyuma göre 59 olmalıymışım öle de afedersiniz dana gibi olurum yani çünkü iri kemikliyim biraz ve kilo aldığımda direk yüzüme ve kalçama vuruyo sırf bu yüzden zayıflamak istiyorum .daha önce 48 kadar düşmüştüm o cok fazla ama 50 tam ii kendimi iyi hissetmem için. ya peki öğlenleri ne gibi bişiler yemeliyim canm hiç öle yemekte istemiyo alışmadığmayoğurt yemeklerimin yanında tüketmeye çalısıyorum .sütte içiyorum 2 gecede bi yatmadan öncebüyük bardak. yalnız aksam yemeği saati konusunda bi sorunum var iş güçten dolayı yemek saati 8 i buluyo bizim ailede .tek erken yersemde olmıcak ki yalnız bişi yiyemiyorumda . nie olmıcak bi sabh oturuyorum zaten ailemle doğru dürüst sofraya buda bizim evde sorun teşkil ediyo babam yememe içmeme çok karışıyo çünkü ona göre çok zayıfmışım açlıktan ölcekmişim oyüzden hadi öğlen kaytarıyorumda sabah akşa m mecbur oturmam gerek o sofraya
nerelerde oturuyosunuz ben istanbuldayım anadolu trfında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?