Hully'nin Diyet Günlüğü

biz eşimle istedik ikimizde karar verdik bende hap kullanmıyodum korunmayı bırakınca ikisindede ilk seferde hamile kaldım... ben daha regl günüm olmadan kan testi yaptırdım öğrendim çok erken hamileliklerimi tez canlıyımda biraz..

borç harç hiç bitmiyoo ole düşünürsen hiç çocuk yapamazsın çocuk rızkıyla geliyo bunu bende yaşadım.
bence tek düşünmeniz gereken işte çalışırsanız kim bakacak o en büyük sorun şimdiden ou düşünün size bir abla tavsiyesi ablanız sayılırm en büyük benim içinizden ne abla ya kendimi 18 gibi hissediyorum..

kizlar bende 1 yildir ugrasiyorum ama olmuyo gecen ay oldu dustuben anladim ki oyle isteyince hemen olmuyo tabi herkeste farkli oluyo ..bize hic test yaptirtmadilar

kısmet canım sonradan üzülcene baştan üzülmüşsün Allah gönlüne göre versin..

burda ozel doktor diye bisey yok zaten sadece ozel olarak turk doktor var ..buranin doktorlari hic bisey bilmiyolar canim hicte insanla ilgilenmiyolar afedersin ama cok gerizekalilar yada bana hep oyleleri denk geliyo
hep anlatılıyo Türkiyede doktor bakımında çok başarılı
bir arkadaş amerkadaydı hamiledei bütün hamileliği boyunca 1-2 ker girdi ultrasonu elle bakıyolardı doktorlar meteryel ölçüyolardı ben her ay gdip herşeyini görüyodum

evet kızlarrrr hemen ogle yemegımı yazayım
1/2 karpuz
1 dılım uno
1 dilim peynir

bugün yediklerimi yazayım

sabah
2 dl tam buğady ekmeki
domates
maydonoz
1 dl peynir 4 zeytin 1 tk yağ.

öğle
yr kepçe çorba
kabak yemeki
cacık
az salata
2 dl lihgt ekmek

niyese olen çok geldi yediklerim midem epey küçülmüş

kızlar öğlen çekildim son halim işte... bundan öncekini çekmemişim galiba neyse
herkez görür diye yüzümü gizledim

benimkinin yanında hiç bişi...
ama sen 400-500 kalori alıyon ben 1050 fark orda

ama ben fazlasını yersem gec zayıflarım:)cok dıkkat edıorm cunku haftasonu ne yazıkkı bozabılıorm bende
o yuzden hafta içi bole canım ama sende az yıosun
ben ozellıkle yarın daha az yerım cuma kılo bıldırımı var dıe

bende sen gibi başarabilsem bende veririm ama yapamıyorum tansiyon düşüyo
zaten ramazan 2 gün kaldı merak içindeyim verebilecekmiyim diyee

valla bısı solımmı hıc kılolu durmuosn benım tel bozuk tel gelınce bende koyucam fotomu

2 kilo önce böle değildim gerçekten iri duruyodum 2 kilo çok farketti belki çok kilo olmadığı için

aslında face varsa ekleyelim birbirimizi :)

canım ya bu prinç lapası ne oluo yanı ne işe yarıo

walla bende anlayamıyorum karbonhidrattan başka bişi değil bi anlamıyo yok
onun yerine mis gibi yumurta peynir ekmek mis gibi yada bi tabak yemek yoğurt ekmek hem insanın ruhu doyar hem karnı...
ben artık öğrendim önce gözünü doyurcan..

canım ya bu prinç lapası ne oluo yanı ne işe yarıo

walla bende anlayamıyorum karbonhidrattan başka bişi değil bi anlamıyo yok
onun yerine mis gibi yumurta peynir ekmek mis gibi yada bi tabak yemek yoğurt ekmek hem insanın ruhu doyar hem karnı...
ben artık öğrendim önce gözünü doyurcan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…