ayyy kızlar sıze bısı dıım mı daha hazır olmadıgımı dusunuyorum ama bı taraftan da cok heyecanlandım acaba sız nası karar verdınız benım eşım cok ıstıo ama ben demıstım ona ben ne zaman hazır hıssedersem o zaman dıe oda tamam demıstı hapı bırakıpta solemesem mı acaba ona sonrada dunyalar guzelı bı evladım olsa ay bende gorcem mı o gunlerı ya...ben ve anne olmak nası olur acaba hıc aklım ermıo acaba kıme benzer nası olur
valla bu gune kadar bende ole dusunuodum hamıleykende calısırız o parayı cocuk ıcın koyarız kenara en azından bı kısmını
bızımde borcumuz var ama borc hep olcak hayatımızda dıe dusunuorm hem bebek olcak dıe zorunlu tasarruf yaparız
evet benım dr ucyolda arada bı gıdıorm ole o bana yazmıstı bu testlerı saglık ocagına bıle yaptırabılırsın dıe
kizlar bende 1 yildir ugrasiyorum ama olmuyo gecen ay oldu dustuben anladim ki oyle isteyince hemen olmuyo tabi herkeste farkli oluyo ..bize hic test yaptirtmadilar
hep anlatılıyo Türkiyede doktor bakımında çok başarılıburda ozel doktor diye bisey yok zaten sadece ozel olarak turk doktor var ..buranin doktorlari hic bisey bilmiyolar canim hicte insanla ilgilenmiyolar afedersin ama cok gerizekalilar yada bana hep oyleleri denk geliyo
evet kızlarrrr hemen ogle yemegımı yazayım
1/2 karpuz
1 dılım uno
1 dilim peynir
benimkinin yanında hiç bişi...
ama sen 400-500 kalori alıyon ben 1050 fark orda
sabahtan bu yana 2 lt su içmişim haberim yok. akşama misafir var pasta börek yapıyrm
Eki Görüntüle 466977
kızlar öğlen çekildim son halim işte... bundan öncekini çekmemişim galiba neyse
herkez görür diye yüzümü gizledim
ama ben fazlasını yersem gec zayıflarım:)cok dıkkat edıorm cunku haftasonu ne yazıkkı bozabılıorm bende
o yuzden hafta içi bole canım ama sende az yıosun
ben ozellıkle yarın daha az yerım cuma kılo bıldırımı var dıe
sabahtan bu yana 2 lt su içmişim haberim yok. akşama misafir var pasta börek yapıyrm
valla bısı solımmı hıc kılolu durmuosn benım tel bozuk tel gelınce bende koyucam fotomu
yicenmii peki çok yeme
prinş lapası filanda yeme
canım ya bu prinç lapası ne oluo yanı ne işe yarıo
canım ya bu prinç lapası ne oluo yanı ne işe yarıo
2 kilo önce böle değildim gerçekten iri duruyodum 2 kilo çok farketti belki çok kilo olmadığı için
aslında face varsa ekleyelim birbirimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?