Merhabalar hanımlar bende zayıflamak isteyenlerdenim.Ben 56 ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım.6 Ay geçmesine rağmen şuan kilom 60.Boyum da 1.63 50 kilo olmak istiyorum.Ekmeği kestim yaklaşık 1 aydır ekmek yemiyorum.Bugün mesela hiç yemek yemedim.Yanlış yaptığımın farkındayım ama bir an önce kilodan kurtulmak istiyorum.Siz nasıl besleniyorsunuz?Ben özellikle makarna ve pilav yemeyi çok seviyorum.Ne yapmalıyım?Öneri istiyorum sizden.
kaç kilosun ?? Kaç yaşındasın ve beslenme düzenin nasıl yani bahsedermisin biraz, inşallah hepberaber zayıflayacaz
inşallah :) 25 yaşındayım ve 71 kiloyum, boyumda 1,78 ama şuda var tüm gün masa başında oturuyorum, aman aman bir fazlalıkta yok ama önümde sarkan göbek çok sinir bozucu. . . Evlendikten sonra iştahım kabarıca tabi bide eşimle çalkantılı bi flört dönemide oldu, rahatladıktan sonra direkt vücut reaksiyon gösterdivücutta değil göbek
Merhabalar hanımlar bende zayıflamak isteyenlerdenim.Ben 56 ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım.6 Ay geçmesine rağmen şuan kilom 60.Boyum da 1.63 50 kilo olmak istiyorum.Ekmeği kestim yaklaşık 1 aydır ekmek yemiyorum.Bugün mesela hiç yemek yemedim.Yanlış yaptığımın farkındayım ama bir an önce kilodan kurtulmak istiyorum.Siz nasıl besleniyorsunuz?Ben özellikle makarna ve pilav yemeyi çok seviyorum.Ne yapmalıyım?Öneri istiyorum sizden.
düzenli yemezsen kilo veremezsin.. mutlaka midene bir şeyler girmeli... yoksa vücut da kalori harcamayı kısıyor, depolama yapıyor..
doğum kilosu vermek çok zor canım, benim kuzenim doğumdan sonra bir dönem maydonoz kaynatıp suyunu içmişti . . bi nevi bitki çayı gibi. . .
Canım aslında işte olmama rağmen düzenli olarak yemeğimi yiyordum.Meyvemi bile usanmadan getiriyordum.Birazda sütüm olsun diye yapıyordum bunu.Ama İstanbul'da fiziği öyle düzgün hanımlar var ki kendimi çok kötü hissettim dün birden ve akşam yemek yemicem dedim kahvaltı da dahil hiç bir şey yemedim.Sadece suyumu ve şekersiz çayımı içtim.
Canım aslında işte olmama rağmen düzenli olarak yemeğimi yiyordum.Meyvemi bile usanmadan getiriyordum.Birazda sütüm olsun diye yapıyordum bunu.Ama İstanbul'da fiziği öyle düzgün hanımlar var ki kendimi çok kötü hissettim dün birden ve akşam yemek yemicem dedim kahvaltı da dahil hiç bir şey yemedim.Sadece suyumu ve şekersiz çayımı içtim.
ankaradaki bayanlar da öyle emin ol incecikler giymişler shortları ben de kotu denerım olmaz bacagıma yapışır acık renk kot denedım dun cok kotu oldu gittim siyah kot aldım(( dun burger yedıgım ıcın buguun cok az yıyorum ama veremıyorum cok mutsuzum ben de ılk hafta 2kılo verdım bu hafta veremedım
bence salata ve yogurttan kesme.. yogurt ve süt yag yaktırıyor. özellikle ben tarcınlı süt yapıyorum tok tutuyor..
akşam için ne yapsam bilemedim:) annem de kalori düşmanı gibi köfte yapıcam 6da dıyo yemıcem dedım:)
bu arada konu müdavimleri zeyom hully mylove hersey mumkun ve ısmini sayamadıgım diğer arkadaşlar.. bana küstünüz mü burger vs yedım dıye? kimse artık benle konuşmuyorhayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?