canım ya bu prinç lapası ne oluo yanı ne işe yarıo
canım ya bu prinç lapası ne oluo yanı ne işe yarıo
prinç lapası iki gün uygulanıyo vücuttaki öedi atıyomuş. her öğün 1 çay bardağı princi 3 çay bardağı suyla haşlıyosun. gün içinde toplam
3-4 bardak. bir bardak prinç 100 kalori. ama ben emzirdiğim için öyle yapmıyorm aklıma düştükçe haftada bi bi öğünü öyle yapıyrm.
zeyom maşallahın var 2 çocuk annesisin ve gayet formdasın
saolsaın canım kilo verdiğim için benimde bu resim hoşuma gitti.. yoksa çok kilolu hissediyodum kendimi
Keşke ben de senin kilonda olsam
bende başkalarına özeniyorum eminim senin kilonda olmak isteyen çok kisi vardır aramızdada çok az kilo farkı var inan bak
sen diyetini bırakma kilo vereceğiz hepimizi istediğimiz kilolara iniyoruz..
arkadaşlar merhaba...ben evlendikten sonra yaklaşık 6 kilo aldım...bundan 21 gün önce zayıflamaya karar verdim ve bugun tam 5 kilo vermiş durumdayım..bu durum benı cok mutlu ediyor ama ben buna rağmen 4 kilo daha verip 51 olmak istiyorum.gün geçtikçe zorlaşıyor sanki..tabıkı pes etmıyorum ama benımle aynı durumda olanlar varsa birbirimize destek olalım istiyorum
bilmiyorum ya geçen haftasonu cıvıttım herşeyden yedim(
bakalım cuma günü görecez sonuçları ama ne olursa olsun bırakmayacağım diyeti hafta içi asılacam artık
bu haftasonu da kararlıyım ipin ucunu kaçırmıcam
bende zayıflamak istiyorum ama göbek gitmio bi türlüüü((
tuz ve yağ yok plav yapar gibi göz göz olacak suyu çekecek google den arat ayrıntılı bilgi orda varakşama bende prinç lapası yapayım barı ne kadar sure haslıcaz onu 3 cay bardaı su ıle
prinç lapası iki gün uygulanıyo vücuttaki öedi atıyomuş. her öğün 1 çay bardağı princi 3 çay bardağı suyla haşlıyosun. gün içinde toplam
3-4 bardak. bir bardak prinç 100 kalori. ama ben emzirdiğim için öyle yapmıyorm aklıma düştükçe haftada bi bi öğünü öyle yapıyrm.
bılıom kuzum regl m yaklastı ya o şişkinliği atmış olurum zaten sadece akşam yapıcam yarın yıne aynı diyetime devamhullycim sudan gidecek biliyon değilmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?