hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

Neden öyle bir şey yaptınki çok kötü olmuş oda dayanmış dayanmış ve patlamış haklı olarak...
Keşke sonradan kurtuldum nihayet yazmasaydın o daha fena olmuş.
Şuan çok sinirlidir sana eminim anlayabiliyorum.

Canım biraz ağır konususcam kusura bakma.Ne olursa olsun en yaşanırsa yaşansın hele de sevgiliyken asla akrabalarla olan ilişkilere karışmayacaksın.tamam kız sana haksızlık yapmış olabilir ama sen sevgilinin üstüne çok gidiyosun.zaten yeni yeni toparlandınız rahatlık battı dicem haaa aaaa çok sinirlendim ama

Canım ne yaptın sen yaaa.
Bak bende o msn ekleme olayından sonra bittilerden vazgeçmemiştim o da snn ki gibi patladı ve sonuç böyle olmuştu.
Neden bu kadar acımasısız.
Keşke yapmasaydın böyle

canm çok ii anlıyorum seni..sabret biraz sakın arama msj atma msn face girme sakinleşmesi lazım..bekle 4 5 gün affedecek merak etme ama üstüne gitmee bence..sinirli şuan ve ne dersen de düzelmeyecek dahada sinirlenecek..benimki böyle sinirliyken ne desem olmuyor

Canım , seni severi bilirsin her yorumunada saygı duyuyorum ve içtenlikle dinliyorum seni.Konularınıda çok uzun zamandır takip ettim.

Niye bile bile lades dedin be canım.Yahu ne kadar oldu daha barışalı niye ufak kızma sebeplerinden konuyu ayrılağa getirip tehdit ettin.Ki biz TariElensar a bile daha geçen gün yorum yapmadık mı sende benim düşündüğüm tarzda yorum yapıp bu aralar üstüne gitme altttan al vs. demiştin.
Canım neden gereksiz trip yaptığını bile bile böyle yaptın bak bu ddavranışlar aşktan ölen birini bile yorar , soğutur , bıktırır.. Hele ki siz nasıl aşamalar geçirdiniz barışana kadar sevgilin senin içi aklındaki bütün düşüncelerini bir kenara bırakmadı mı?Sizin şuan ikinizinde uyumlu davranışlar göstermeniz gereken bir süreçti çnkü ayrılığın ardından barıştınız.en az 5-6 ay toparlanabilmeniz için müsaama göstermeliydiniz birbirinize.Sende çok ağır konuşmuşsun.

Şuanda çözüm ne olur bilmyorum çnkü bu ilişkiyi bir kez daha yıprattın.. Bence sen bir kaç gün hiç birşey yapma ve düşün ben istiyor muyum ? bu ilşkiyi.Ben senin yptığın davranışları yapsaydım kendime ilk önce bu soruyu sorardım.

canm ayne senin gibiyim durduk yere uzatırım üzerim ama geçenlerde çok fena burnum sürtüldü;sakinleştim valla k.bakmada yüz buldukça şımarıyoruz..affedecek bence ama bi süre soğuk olur..sen uyumlu davranışlarınla yeniden kazanablirsin onu

Canım pinksweet benim 1.5 ay önce ki durumuma geldi şuan. O olaydan sonra bnm ki de anlayışlı davranmıştı ama ben bittilerden vazgeçmemiştim. Sonra en son bitti dediğim de afedersiniz beni köpek etti prettywitch .
Ben sordum erkek arkadaşıma dün beni seviyormusun evet asla inkar edemem dedi eee dedim nasıl ayrılağa razı geliyorsun bana dedi ki denklem var bilir misin denklem yapınca böylesi doğru geliyor dedi.
Haklı değilmiler allah aşkına karşınız da size sürekli bitti diyen biri ve bitmesin diye sürekli uğraşan bir siz. Biyerden sonra pes ediyorlar. Size yemin ederim şuan ip üstündeyim kızmaya bile korkuyorum .
Dedim sana hep canım yapma şimdi bunu büyütme hiç bişeyi.
Sebep neydi ki bunları söyledin sen ? :26:

pinksweetlolita nın sevgilisinin ondan ayrılacağını yada tmm bitti diye kestirip atacağını düşünmediğinden eminim o anda , bunu sadece şu yüzden yapmış bnce biz kadınlar karşımızdakini (erkeklerde böyle yapıyor bazen benziyoruz) cepte ve bize sırılsıklam aşık olduğunu hissettiğimiz anda yormaya başlıyoruz , gereksz tripler önemsemeyen davranışlar , kızacak küçük bşy bulunca abartmalar yapıyoruz bunu kabul etmek lazım.Ama o anda tüm bunları düşünemyorz ne yazık ki.

Bence şuan sevgilisine çok üzgün olduğunu sinirle öyle birşey söylediğini onu üzmek istemediğini çok ne kadar hatalı olduğunun farkında olduğunu belirtmeli ve eğer benim gibi brini istemessen anlarım çok üzdüm senii.Ama bana son birşey söylemeni istiyorum derdim.Duygu sömürüsü işe yarayabilir çnkü başka çıkış yolu göremedim ben kendimce

Evet canım ah ben bilirim erkek arkadaşımın bana ne kadar sırılsıklam aşık olduğunu ailesinden vazgeçip okuduğum şehire yerleşmeyi düşünecek kadardı hemde. Hatta 1 ay kadar yerleşti işle ilgili sorun çıkınca dönemk zorunda kaldı ki gelmek yine bile aklındaydı. Düşün ben bu adamdan şunları yaşadım. Baana diyor ki gitmez sanıyordun değil mi , bu hiç gitmez , garantisi yok artık hiçbirşeyin.
Erkekler dayanıyor dayanıyor muhakkak biryerde patlıyor.
Belki yine barışacaklar ama ilişki çok yıpranıyor. Çocuk demiş hergün duyacağıma bir kez duyarım.
Ben bu erkeklere çok acıyorum ya
.

kızlar yorumlarınız benim için çok değerli hepinize çok teşekkür ederim ve hepinizde çok haklısınız ama biz hallettik sorunu tabi kolay olmadı bu defa çok üzülmüştü msn ye geldi ve kamera açıp görüntülü konuştuk yine ağlamıştı gözleri ıpıslaktı yapma bunu artık beni nefessiz bırakma dedi tamam aşkım ben onları sinir anında sarf ettim bundan sonra kesinlikle kendime hakim olacağım özür dilerim hayat kaynağım dedim şuanda barıştık bundan sonra çok dikkatli olmam gerekiyor

sorun halledilmiş, ben de özür dileyip düzeltmen taraftarıydım.
bundan sonra bitti kelimesini kullanma.

ciddiyet olsun biraz. o öyle yaparsa sen kafayı yerdin biliyorsun değil mi?
mutluluklar diliyorum.

Son düzenleme:

sevindim canım barışmanıza bir daha seninde düşündüğün gibi dikkat etmelisin ne olursa olsun bitti deme

kızlar biliyorum çok alakasız olacak ama ben buradan da fikir almak istiyorum saçlarımda siyah boya vardı yoğun açıcı ile kendim açtım ve üzerine açık küllü kumrala boyadım boya esnasında baktım renk baya koyulaşıyo 15 dk bekletip hemen yıkadım ve bu rengi elde ettim

size danışmak istediğim sizce uçlara sarı balyaj attırayım mı yoksa böyle mi kullanayım çok kararsız kaldım bide sizlerin fikrini alayım dedim
(biliyorum bu konu saç boyama başlığında paylaşılacak bir konu ama ben buradanda fikir almak istedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…