- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
çok aptalca hareket ettim her sinirlendiğimde bitti artık dedim hep alttan aldı hemen gönlümü aldı sürekli bana böyle deme nefes alamıyorum bu lafı bidaha deme dedikçe bitti demeye devam ettim her kızdığım şeydeaz önce yine kızdım kendisine msj atma bana defol dedim bunu hergün duyup acı çekmektense bir kere çekerim olur sen nasıl istersen artık tamam bitti yazmış bende aptal gibi kurtuldum nihayet yazdım hangi akla hizmet yazdım bilmiyorum o anlık sinirle dedim bunu oda bu seni kalbimden silmeme neden olan laf oldu bana sakın birdaha msj atma ben seninle çok mutluydum deli gibi sevdim seni yüzümü güldüren tek sebep sendin ama bunu dememeliydin sakın msj atma yazmış ben ne yaptım ben ne kadar aptalım msn ye gel konuşalım görüntülü olarak dedim msj dahi yazmadı msn yede gelmedi kızlar kalbim sıkışıyor çok kötüyüm
çok aptalca hareket ettim her sinirlendiğimde bitti artık dedim hep alttan aldı hemen gönlümü aldı sürekli bana böyle deme nefes alamıyorum bu lafı bidaha deme dedikçe bitti demeye devam ettim her kızdığım şeydeaz önce yine kızdım kendisine msj atma bana defol dedim bunu hergün duyup acı çekmektense bir kere çekerim olur sen nasıl istersen artık tamam bitti yazmış bende aptal gibi kurtuldum nihayet yazdım hangi akla hizmet yazdım bilmiyorum o anlık sinirle dedim bunu oda bu seni kalbimden silmeme neden olan laf oldu bana sakın birdaha msj atma ben seninle çok mutluydum deli gibi sevdim seni yüzümü güldüren tek sebep sendin ama bunu dememeliydin sakın msj atma yazmış ben ne yaptım ben ne kadar aptalım msn ye gel konuşalım görüntülü olarak dedim msj dahi yazmadı msn yede gelmedi kızlar kalbim sıkışıyor çok kötüyüm
Canım , seni severi bilirsin her yorumunada saygı duyuyorum ve içtenlikle dinliyorum seni.Konularınıda çok uzun zamandır takip ettim.
Niye bile bile lades dedin be canım.Yahu ne kadar oldu daha barışalı niye ufak kızma sebeplerinden konuyu ayrılağa getirip tehdit ettin.Ki biz TariElensar a bile daha geçen gün yorum yapmadık mı sende benim düşündüğüm tarzda yorum yapıp bu aralar üstüne gitme altttan al vs. demiştin.
Canım neden gereksiz trip yaptığını bile bile böyle yaptın bak bu ddavranışlar aşktan ölen birini bile yorar , soğutur , bıktırır..Hele ki siz nasıl aşamalar geçirdiniz barışana kadar sevgilin senin içi aklındaki bütün düşüncelerini bir kenara bırakmadı mı?Sizin şuan ikinizinde uyumlu davranışlar göstermeniz gereken bir süreçti çnkü ayrılığın ardından barıştınız.en az 5-6 ay toparlanabilmeniz için müsaama göstermeliydiniz birbirinize.Sende çok ağır konuşmuşsun.
Şuanda çözüm ne olur bilmyorum çnkü bu ilişkiyi bir kez daha yıprattın..Bence sen bir kaç gün hiç birşey yapma ve düşün ben istiyor muyum ? bu ilşkiyi.Ben senin yptığın davranışları yapsaydım kendime ilk önce bu soruyu sorardım.
kızlar yorumlarınız benim için çok değerli hepinize çok teşekkür ederim ve hepinizde çok haklısınız ama biz hallettik sorunu tabi kolay olmadı bu defa çok üzülmüştü msn ye geldi ve kamera açıp görüntülü konuştuk yine ağlamıştı gözleri ıpıslaktı yapma bunu artık beni nefessiz bırakma deditamam aşkım ben onları sinir anında sarf ettim bundan sonra kesinlikle kendime hakim olacağım özür dilerim hayat kaynağım dedim şuanda barıştık bundan sonra çok dikkatli olmam gerekiyor
sevindim canım barışmanıza bir daha seninde düşündüğün gibi dikkat etmelisin ne olursa olsun bitti deme
bence böyle kalmalı
bu arada ben konunu uzun zamandr takp edemedim son durum nedr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?