hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

Canım bu çok güzel gerçekten çok sevindim herşey böyle yolunda gider inşallah sonunuzda güzel olur vay alından öpmek hi bence bunda çok anlam yüklü :)

Canım bu çok güzel gerçekten çok sevindim herşey böyle yolunda gider inşallah sonunuzda güzel olur vay alından öpmek hi bence bunda çok anlam yüklü :)

evet canım çok ama çok teşekkür ederim aramızdaki bağ ve muhabbet o kadar güzel ki bazen çok korkuyorum yine biterse diye elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama içime bazen bi sıkıntı düşüyor yine sorun çıkarsa yine aramıza hüzün ve ayrılık girerse diye hatta bunu dün kendisinede söyledim elimde olmadan içime bazen acı saplanıyor eskiye dönüp mutsuz olur muyuz acaba diye ama kendisi bu defa çok farklı bir süreçteyiz falan dedi bende inşallah dedim

prettywitch'im diğer sayfada vardı fakat tekrar kopyaladım

prettywitch'im diğer sayfada vardı fakat tekrar kopyaladım

ayyy çok romantikk vallahi bu çocuk senii çooooooook seviyor bu zamanda böyle erkekler az cnm yanii erkeklerin böyle olabilmesi için önce olgunlaşmış olmaları gerekiyor. ne diyeyim başka bilemedim ama bnce ikinizde mutluluğu hak ediyorsunuz çnkü ikinizde emek verdiniz bu ilişkiye evet yeri geldii sen kendinden ödün verdinn gittin evine kadar vs. vazgeçmedin oda senin hatalı olduğun durummları anlamaya çalıştı ve özverili oldu.Bence şuan ikinizde süpersiniz

herşey iyi güzel mutluyuz fakat bir problemimiz var dün yanımdaykende konuşup anlaştık söz verdik birbirimize net konusunda zaten sürekli girdiğim takip ettiğim bi burası var tamam hayatım dedi girmene bişey demiyorum fakat her girdiğinde bana haber ver dedi tamam bitanem dedim fakat çok üzerime geliyor oysaki ben her girdiğimde söylüyorum kendisine ama kendisi girmediğim halde girdin demi bebeğim bak doğru söyle falan diyor yemin ediyorum kendisine falan bi şekilde kapanıyor konu daha dün konuştuk ve elimden geldiğince hassas davranıyorum haberde veriyorum ama çok üzerime geliyor çok canım sıkılıyor geçer diye sabrediyorum

Bi kere sen yalan söylemiştin mevzusu dönmeye başlayınca bu üzerine gelmeler de artıyor malesef cnm. Erkek arkadaşın sana belli etmese de yalan mevzusunda hala takılı kalmış olabilir. seni bu kdr çok sıkması da ondan olsa gerek.

haklısın canım sanırım öyle ama bazen çok boğuluyorum çok seviyorum onu ve çok sabrettim hep bekledim onu ama bu konu çok canımı sıkıyor fakat zamanla aşacağımıza inanıyorum ben

haklısın canım sanırım öyle ama bazen çok boğuluyorum çok seviyorum onu ve çok sabrettim hep bekledim onu ama bu konu çok canımı sıkıyor fakat zamanla aşacağımıza inanıyorum ben

Canım sen artik hiç birşekilde yalan söylemediğine eminsen bence sorun yok ama ufak tefekde olsa ya nerden haberi olacak diyorsan ınan bunlar büyücü gibi bir şekilde haberleri olur ve çok kötü oluyor.bu konular yüzündende boğulmana hiç gerek yok suyuna gidip birbirinize anlayış göstermeninz gerekmekte

canım birbirimize elimizden geldiğince anlayış gösteriyoruz ama bazen çok ısrarcı oluyor nete girdin mi girmişsindir kesin falan çok üzerime geliyor oysaki ben ne yapsam haber veriyorum ona oda bana aynı keza ama zamanla geçecek bu diye düşünüyorum mesela bugün annesini kuaföre bırakmış onu bile söyledi bana yani bende ne yapsam haberi oluyo çok hassas davranıyorum

bugün o bahsettiğim kuzeninin düğünü vardı elimden geldiğince anlayışlı ve olgunca davrandım
kendisinede söyledim ister istemez aklıma geliyor onun yaptıkları diye
oda zaten düğün salonunun içine bile girmemiş dayısı vardı ya bahsetmiştim sizlere benim yanıma birlikte gelmek istediği kişi onunla birlikte salonun üst kısmında durmuşlar hep
çünkü bu kuzeni denen şirret kız ailesinden epey kişiyle sorunlar yaşamış biri,hatta dayısının bile çok canını sıktığı şeyler olmuş o sebeple dayısı bile sırf kardeşi için yani sevgilimin teyzesinin hatırı için bulunmuş düğünde
sevgilimde dedi bana sadece teyzemin hatırı var yoksa hiç hazetmiyorum sevmiyorum aşkım dedi
ben asla düğüne gitme konuşma etme demedim kendisine öyle birşey deme hakkımda yok ama sadece samimi olmamasını istedim çünkü o kızın yaptıkları sadece bana değil sevgilimede yapılmış bir terbiyesizlikti
ayrıca bana kendi resmini çekmiş göndermiş az önce beyaz gömlek siyah pantolon falan çok yakışmıştı aşkıma

Son düzenleme:

cnm boşver anladığım kadarıyla iyi bi kız değil sen onun için aranızı bozma unut gitsin onun seviyesine inip onun gibi olma cnm aranızı açma boşver mutluluğun tadını çıkar

çok aptalca hareket ettim her sinirlendiğimde bitti artık dedim hep alttan aldı hemen gönlümü aldı sürekli bana böyle deme nefes alamıyorum bu lafı bidaha deme dedikçe bitti demeye devam ettim her kızdığım şeyde az önce yine kızdım kendisine msj atma bana defol dedim bunu hergün duyup acı çekmektense bir kere çekerim olur sen nasıl istersen artık tamam bitti yazmış bende aptal gibi kurtuldum nihayet yazdım hangi akla hizmet yazdım bilmiyorum o anlık sinirle dedim bunu oda bu seni kalbimden silmeme neden olan laf oldu bana sakın birdaha msj atma ben seninle çok mutluydum deli gibi sevdim seni yüzümü güldüren tek sebep sendin ama bunu dememeliydin sakın msj atma yazmış ben ne yaptım ben ne kadar aptalım msn ye gel konuşalım görüntülü olarak dedim msj dahi yazmadı msn yede gelmedi kızlar kalbim sıkışıyor çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…