- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Olay tamamen tatlıya bağlanmış ne güzel olmuş ..
Üstüne bir de güzel bir gün ile tescillenmiş daha ne olsun
bugün buluştuk fakat aceleye geldiği için hiç bişey bulamadım kendisine verecek ama gerçekten çok güzel bir gündü yemek yedik bişeyler içtik parkta gezdik alışveriş merkezinde gezdik ve bana kırmızı gül almış gelirkenbugün sana bir kez daha aşık oldum dedi bana ve benimle 1 veya 2 gün dahi olsa tatil yapmak istediğini söyledi fakat aileme söyleyebileceğim bir bahanemiz yok bunu düşüneceğiz genişçe :44: bir an olsun elimi bırakmadı ve sürekli alnımdan öptü ve bana olan aşkını sürekli dile getirdi hiçbişeyin bizi üzmesine izin vermeyelim nefesim dedi ve beni telefonuna nefesim olarak kaydetmiş inşallah onu hiç üzmem oda beni hiç üzmez :127:
Canım bu çok güzel gerçekten çok sevindim herşey böyle yolunda gider inşallah sonunuzda güzel olur vay alından öpmek hi bence bunda çok anlam yüklü :)
prettywitch'im diğer sayfada vardı fakat tekrar kopyaladımbugün buluştuk fakat aceleye geldiği için hiç bişey bulamadım kendisine verecek ama gerçekten çok güzel bir gündü yemek yedik bişeyler içtik parkta gezdik alışveriş merkezinde gezdik ve bana kırmızı gül almış gelirkenbugün sana bir kez daha aşık oldum dedi bana ve benimle 1 veya 2 gün dahi olsa tatil yapmak istediğini söyledi fakat aileme söyleyebileceğim bir bahanemiz yok bunu düşüneceğiz genişçe :44: bir an olsun elimi bırakmadı ve sürekli alnımdan öptü ve bana olan aşkını sürekli dile getirdi hiçbişeyin bizi üzmesine izin vermeyelim nefesim dedi ve beni telefonuna nefesim olarak kaydetmiş inşallah onu hiç üzmem oda beni hiç üzmez :127:
prettywitch'im diğer sayfada vardı fakat tekrar kopyaladım
herşey iyi güzel mutluyuz fakat bir problemimiz vardün yanımdaykende konuşup anlaştık söz verdik birbirimize net konusunda zaten sürekli girdiğim takip ettiğim bi burası var tamam hayatım dedi girmene bişey demiyorum fakat her girdiğinde bana haber ver dedi tamam bitanem dedim fakat çok üzerime geliyor oysaki ben her girdiğimde söylüyorum kendisine ama kendisi girmediğim halde girdin demi bebeğim bak doğru söyle falan diyor yemin ediyorum kendisine falan bi şekilde kapanıyor konu daha dün konuştuk ve elimden geldiğince hassas davranıyorum haberde veriyorum ama çok üzerime geliyor çok canım sıkılıyor geçer diye sabrediyorum
Bi kere sen yalan söylemiştin mevzusu dönmeye başlayınca bu üzerine gelmeler de artıyor malesef cnm. Erkek arkadaşın sana belli etmese de yalan mevzusunda hala takılı kalmış olabilir. seni bu kdr çok sıkması da ondan olsa gerek.
haklısın canım sanırım öyle ama bazen çok boğuluyorum çok seviyorum onu ve çok sabrettim hep bekledim onu ama bu konu çok canımı sıkıyor fakat zamanla aşacağımıza inanıyorum ben
Canım sen artik hiç birşekilde yalan söylemediğine eminsen bence sorun yok ama ufak tefekde olsa ya nerden haberi olacak diyorsan ınan bunlar büyücü gibi bir şekilde haberleri olur ve çok kötü oluyor.bu konular yüzündende boğulmana hiç gerek yok suyuna gidip birbirinize anlayış göstermeninz gerekmekte
bugün o bahsettiğim kuzeninin düğünü vardı elimden geldiğince anlayışlı ve olgunca davrandım
kendisinede söyledim ister istemez aklıma geliyor onun yaptıkları diye
oda zaten düğün salonunun içine bile girmemiş dayısı vardı ya bahsetmiştim sizlere benim yanıma birlikte gelmek istediği kişi onunla birlikte salonun üst kısmında durmuşlar hep
çünkü bu kuzeni denen şirret kız ailesinden epey kişiyle sorunlar yaşamış biri,hatta dayısının bile çok canını sıktığı şeyler olmuş o sebeple dayısı bile sırf kardeşi için yani sevgilimin teyzesinin hatırı için bulunmuş düğünde
sevgilimde dedi bana sadece teyzemin hatırı var yoksa hiç hazetmiyorum sevmiyorum aşkım dedi
ben asla düğüne gitme konuşma etme demedim kendisine öyle birşey deme hakkımda yok ama sadece samimi olmamasını istedim çünkü o kızın yaptıkları sadece bana değil sevgilimede yapılmış bir terbiyesizlikti
ayrıca bana kendi resmini çekmiş göndermiş az önce beyaz gömlek siyah pantolon falan çok yakışmıştı aşkıma
cnm boşver anladığım kadarıyla iyi bi kız değil sen onun için aranızı bozma unut gitsin onun seviyesine inip onun gibi olma cnm aranızı açma boşver mutluluğun tadını çıkar
bitti herşeyin sebebi benim evet işte bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?