hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

Uzun bir ilişki olduğundan pek önemli bir konu değil.
Ama çalışmaya başlamadı henüz değil mi ?
Maaşı yok yani.
Öyleyse öde tabi sonuçta o da ailesinden alıyor harçlık.

Uzun bir ilişki olduğundan pek önemli bir konu değil.
Ama çalışmaya başlamadı henüz değil mi ?
Maaşı yok yani.
Öyleyse öde tabi sonuçta o da ailesinden alıyor harçlık.

canım maddi açıdan bi sıkıntıları yok çok şükür bide kendisi tek çocuk
yani sonuçta buraya geliyor benim yanıma ne olursa olsun misafirim sayılır hesabı ödetmez biliyorum bari taksiyi ödeyeyim dedim

bence olabilir bende hiç bir zaman karşımdaki insan ödesin istemiyorum herşeyi çok rahatsız oluyorum yaa şuana kadar hiç ödetmedi eski erkek arkadaşım ondan öncekide ödetmedi vs. ama en azından sen şansını dene cnm taksi parasını vermeyi deneyebilirsin

canım seni terminalde karşılayayım dedim bana kızdı bana bi yer söyle ben kendim gelirim dedi taksi işi yattı anlayacağın:44: bende çok rahatsız oluyorum sürekli o hesap ödeyince ama napiyim ödemeye fırsat bırakmıyor ya ona farklı bişeyler yapma istiyorum yarın için bana bi fikir versen canım:26:

Canım farklıdan kastın ne ona göre yardımcı olmaya çalışsak

düşünüyorum cnm aklıma gelince yazıcam

yarın geldiğinde elimde ona vereceğim ufak bişey olsun istiyorum canım ne olabilir mesela :26:

Canım bence şuan yapman gereken tek sey onu nasıl sevdiğini ve ona olan bağlılığını belli et bu onun için en büyük en güzel hediyen olur canım iyi bakalım hadi gözün aydın yarın sevdiğine kavuşacaksın :)

evet canım inşallah onu belli edeceğim zaten ama yanında ne bileyim onu hep küçükte olsa hediyelerle karşılamak istiyorum her buluşmamızda

cnm sana ait olan küçük bir anahtarlık vb. birşey olabilir ve şu şekildde verebilirsin bu anahtarlığı çok seviyorum ve sana uğur getirmesini ve yanında olduğumu hatırlatmasını istiyorum buyüzden sende kalabilir mi ? diyebilirsin

buda güzel bir fikir canım yani onu her gördüğümde her buluştuğumuzda ufak ufak küçük bişeyler hediye etmek istiyorum

bu arada anahtarlığın falan yoksada , buluşmaya giderken gir bir yerden al ben böyle düşündüm basit birşey ama zaten sen özel olarak bir hediye almak istemiyorsun yanii sana uğur getirsin ve beni hatırlatsın dersen yanii bana erkek arkadaşım böyle birşey yapsa hoşuma giderdi insanlar bu tarz şeylerlede mutlu olur ben olurum yani gidip pahalı bir hediye almasındansa bana ona ait olan ve beni hhatırlatsın diyebileceği bir anahtarlığı tercih ederdim acıkçası

aynı düşüncedeyiz tatlım bende ufak şeylerden mutlu olan biriyimdir özellikle sevdiğim kişiden böyle bişey almak beni havalara uçururur

bugün buluştuk fakat aceleye geldiği için hiç bişey bulamadım kendisine verecek ama gerçekten çok güzel bir gündü yemek yedik bişeyler içtik parkta gezdik alışveriş merkezinde gezdik ve bana kırmızı gül almış gelirken bugün sana bir kez daha aşık oldum dedi bana ve benimle 1 veya 2 gün dahi olsa tatil yapmak istediğini söyledi fakat aileme söyleyebileceğim bir bahanemiz yok bunu düşüneceğiz genişçe :44: bir an olsun elimi bırakmadı ve sürekli alnımdan öptü ve bana olan aşkını sürekli dile getirdi hiçbişeyin bizi üzmesine izin vermeyelim nefesim dedi ve beni telefonuna nefesim olarak kaydetmiş inşallah onu hiç üzmem oda beni hiç üzmez :127:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…