- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
kızlar bu defa arabasıyla gelmeyecek otobüsle gel dedim çünkü yollarını durumu belli olmuyor geçen defa kar tipi falan bastırmış dönerken bu defa aynı riski alsın istemedim yarın terminalden ben karşılayacağım kendisini.size şunu danışmak istiyorum genelde oturduğumuzu yerlerde hesabı hep kendisi ödüyor şimdi yarın terminalden aldıktan sonra taksi parasını ben vereyimmi sizce:26:
Uzun bir ilişki olduğundan pek önemli bir konu değil.
Ama çalışmaya başlamadı henüz değil mi ?
Maaşı yok yani.
Öyleyse öde tabi sonuçta o da ailesinden alıyor harçlık.
kızlar bu defa arabasıyla gelmeyecek otobüsle gel dedim çünkü yollarını durumu belli olmuyor geçen defa kar tipi falan bastırmış dönerken bu defa aynı riski alsın istemedim yarın terminalden ben karşılayacağım kendisini.size şunu danışmak istiyorum genelde oturduğumuzu yerlerde hesabı hep kendisi ödüyor şimdi yarın terminalden aldıktan sonra taksi parasını ben vereyimmi sizce:26:
bence olabilir bende hiç bir zaman karşımdaki insan ödesin istemiyorum herşeyi çok rahatsız oluyorum yaa şuana kadar hiç ödetmedi eski erkek arkadaşım ondan öncekide ödetmedi vs. ama en azından sen şansını dene cnm taksi parasını vermeyi deneyebilirsin
canım seni terminalde karşılayayım dedim bana kızdı bana bi yer söyle ben kendim gelirim dedi taksi işi yattı anlayacağın:44: bende çok rahatsız oluyorum sürekli o hesap ödeyince ama napiyim ödemeye fırsat bırakmıyor ya ona farklı bişeyler yapma istiyorum yarın için bana bi fikir versen canım:26:
Canım farklıdan kastın ne ona göre yardımcı olmaya çalışsak
canım seni terminalde karşılayayım dedim bana kızdı bana bi yer söyle ben kendim gelirim dedi taksi işi yattı anlayacağın:44: bende çok rahatsız oluyorum sürekli o hesap ödeyince ama napiyim ödemeye fırsat bırakmıyor ya ona farklı bişeyler yapma istiyorum yarın için bana bi fikir versen canım:26:
yarın geldiğinde elimde ona vereceğim ufak bişey olsun istiyorum canım ne olabilir mesela :26:
Canım bence şuan yapman gereken tek sey onu nasıl sevdiğini ve ona olan bağlılığını belli et bu onun için en büyük en güzel hediyen olur canım iyi bakalım hadi gözün aydın yarın sevdiğine kavuşacaksın :)
canim sevdigin cikolata seviyorsa ona cikolata verbiliyosun cikolatada bir ASK'dir
cnm sana ait olan küçük bir anahtarlık vb. birşey olabilir ve şu şekildde verebilirsin bu anahtarlığı çok seviyorum ve sana uğur getirmesini ve yanında olduğumu hatırlatmasını istiyorum buyüzden sende kalabilir mi ? diyebilirsin
aşkım yer bitirir hemen onu
bunu değerlendireceğim mutlaka canım teşekkür ederimm
bu arada anahtarlığın falan yoksada , buluşmaya giderken gir bir yerden alben böyle düşündüm basit birşey ama zaten sen özel olarak bir hediye almak istemiyorsun yanii sana uğur getirsin ve beni hatırlatsın dersen yanii bana erkek arkadaşım böyle birşey yapsa hoşuma giderdi insanlar bu tarz şeylerlede mutlu olur ben olurum yani gidip pahalı bir hediye almasındansa bana ona ait olan ve beni hhatırlatsın diyebileceği bir anahtarlığı tercih ederdim acıkçası
canim konunu basindan beri takip ediyordum,, cok sevindim herseyin yolluna girmesine. ins bulustugunuzdada hersey dahada guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?