- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
canım dün gece söylediklerine benzer uzunca bir msj yazdım başta telefonu kapalıydı ama az önce açtı ve msj iletildi ama ses yokyani canım, eğer bütün bunlar sen sevgilinden ayrı olduğun dönemde olduysa, ve silmeyi unuttuğun birkaç msj yüzünden sana bu tepkiyi verdiyse benim aklımda soru işaretleri kalır. çünkü sen ona çok güvendiğini sevdiğini söylüyosun da o seni sevmiyormu yani? sana inanmak yerine orada yazan şeylere gözü kapalı inanıyor.
ha ayrıca, ben de erkek olsam, sevgilimin bir başka erkekten bor para istediğini görsem gerçekten de sinirlenirdim. sevgiliyken ya da ayrıyken hiç farketmez. vereceğim ilk tepki şu olurdu : başka kimse kalmadı mı da bi erkekten para istiyosun ?
belki tepkim sert gelebilir sana ama sanırım birçok kişi de bu şkeilde tepki verir.
diğer yandan da kendinden iğrenmen falan hiçbirşey değiştirmiyor. ben yerinde olsam, msj mı atarsın artık mail mi gönderirsin, aradığında telini açıyorsa zaten en güzeli arayıp konuşmaktır.
doğrudan herşeyi başından anlatmak. o an senin beni terkedeceğini düşündüm o yüzden yalan söylemek zorunda kaldım. seni kaybetmek istemedim. ama olay buydu. o zaman da para da istedim. bilmem ne .. işte durum her neyse baştan sona anlatmalısın. yoksa o da benim gibi düşünen biriyse yalan üstüne ikili ilişki kurulamayacağını düşünüyodur.
böyle yakınmakla olmaz yani. ne hissediyorsan onunla paylaşmalısın. seni kaybetmeyi göze alamadığım için yalan söylemek zorunda kaldım. ama ellerimin arasından kaydın. şimdi bunu gerçekten yaşıyorum. doğruyu söylemezsem vicdan azabından ölürüm filan dersin. hislerini anlatırsın. o da bir insan evladı. zaten seni gerçketen seviyorsa sana geri döner. bu kadar açık ve net. çünkü neler görüyoruz. insanlar neler neler yaşıyorlarda vazgeçip gidemiyorlar, sadece sevdikleri için.
Ayy canımmm konu iyice sarpa sarmış,keşke ilk itiraf etseydin..ya da madem yalan söyledin devam ettirseydin,çünkü yeminler etmişsin..düşünsene barışsanız sen bir konu hakkında doğru söylüyorum yemin ediyorum desen artık inanmayabilir...
canım bu konu yüzünden senden nefret edeceğini düşünüyorum çünkü ben de erkek arkadaşımdan ayrıldıgımda bir kızla görüşmüş ama çıkma gibi değil,ben onu öğrendiğimde şokunu üzerimden atamadım çok uzun aylar kadar ki karşıdaki bir erkek onda çok daha büyük bir etki bırakmıştır,yemeyip içmeyip o mesajları düşünüyordur ve tamamen bunalıma girmiştir..
seni affetmesi bir mesele,afettse bile uzun zaman bunun etkisi geçmez,çok çok sabırlı olman lazım canım..eğer sana dönerse,güvenini sıfırdan kazanacaksın,dürüst bir kızsın zaten illa ki zamanla olur ama çok sabırlı olman lazım..acaba o konuştugun çocugu bulsan sevgilini arasa özür dilese,abuk sabuk konuştum kusura bakmayın,durmunuzu bilmiyordum diye..hadi bunların hiç biri işe yaramadı..ona ayrı oldugumuz dönemde oldu diye ısrar et,birlikteyken yapmamışsın ki,ayrıldıktan sonraki hayatın onu ilgilendirmez,tekrar barışacagınızı bilmiyordun sonuçta...
umarım barışsırsınız canım,üzüldüm ya(
canım doğruyu söylemkle iyi ypmışsn bence. onun böyle davranmasıda kabul edilebilir.bütün olanların üstüne birden eskisi gibi olmasını bekleyemezdik zaten değil mi
şimdi yapman gereken sakinleşmesini bklemen sonrada yanına gidip herşeyi anlatman. ama bu sefer anlatırken gerçekten doğruyu söylediğine inandırman çok önemli samimiyetine güvenmeli. gözlerinin içine bak bi hata ettim seni kaybetmekten korktum .bundan sonra böyle bişi yaşanmıcak de. şimdi çok gururu kırılmıştır. zamanla buda geçer sana döner.
Benimde yardıma ihtiyacım var kızlar
şimdi eğer sen o çocukla normal konuştuysan ve o çocuk sana sapık şeyler yazdığında sende ceevap vermemişsin sevgilin bunun neyini yediremedi anlamadım yani
sanırım sen diğer çocukla canımlı cicimli ve samimi konuşmuşsun ki eski sevgilin bunu yediremem demiş:26:
Canım, çok üzüldüm, ama sende niye yalan söyledin ki ? Apaçık anlatsaydın keşke, belki o zaman bu kadar çok kızmazdı. Bide o mesajları neden silmedin ki, neden tuttun orda, bence en doğrusu al karşına, anlat herşeyi, bi kere yalan söyledikçe onun arkası gelir zaten, keşke bu kadar çok yalan söylemeseydin canım yaa.
"Şrfsiz, alçak herif vs" diye nitelediğin bir insandan para istiyorsun, nasıl yani, borç filan mı? Sevgilin seni affedemez, mümkün değil bu, ben olsam ben de etmem. O mesajı silmeyecek kadar da özensiz birisin üstelik. Elin sapığıyla ne işi olur insanın yaa.
canım o çok takar kafasına böyle şeyleri çok ince eleyip sık dokur ben asla canımli cicimli konuşmadım para istememe ve yalanlar söylememe çok kızdı o adi herifinde yazdıklarına deli oldu zaten nasıl ağladı ya nasılldayanamayıp ağladım bende o anki halimizi görseydiniz bi çok pişmanım aptallığımdan dolayı ...
birliktelikte tarafların yaptığı hatalar zamanla yüze vurmalar haline geliyor mesela onun yaptığı hatalar varsa oda senin gözünün önüne geliyordur.Canım üzülme fakat bundan sonrası olsa bile çok fazla mutlu olacağınızı yada sağlıklı birliktelik olacağını zannetmiyorum çünkü onun açısından hiçte kolay şeyler değil bu benim düşüncem illa ki benim gibi düşünen arkadaşlar da vardır.
canım o çok takar kafasına böyle şeyleri çok ince eleyip sık dokur ben asla canımli cicimli konuşmadım para istememe ve yalanlar söylememe çok kızdı o adi herifinde yazdıklarına deli oldu zaten nasıl ağladı ya nasılldayanamayıp ağladım bende o anki halimizi görseydiniz bi çok pişmanım aptallığımdan dolayı ...
ha sen o çocuktan para da mı istedin hmm bunlarıda yedirememiş olabilir doğru belkide bana değil neden ihtiyacın olduğunda ona başvurdun diye de takılmış olabilir özür dile sevgilinden hatasız kul olmaz falan diye gönlünü almaya çalışsan :26:
Canım para meselesini anlayamıyorum ben yani özel değilse açıklayabilirmisin neden para istediğini?
canım o kişiyle normal arkadaştık hep normal bir muhabbetimiz vardı oda çalışan biri bi miktar hemen ödemek üzere istedim borcu ama şuanda öyle pişmanım ki lütfen affetmez gibi şeyler söyleme çok içim acıyor zatenmesajları unutmam para istemem başlı başına bir hata biliyorum ama beni affetmesi için elimden geleni yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?