hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

canım doğruyu söylemkle iyi ypmışsn bence. onun böyle davranmasıda kabul edilebilir.bütün olanların üstüne birden eskisi gibi olmasını bekleyemezdik zaten değil mi
şimdi yapman gereken sakinleşmesini bklemen sonrada yanına gidip herşeyi anlatman. ama bu sefer anlatırken gerçekten doğruyu söylediğine inandırman çok önemli samimiyetine güvenmeli. gözlerinin içine bak bi hata ettim seni kaybetmekten korktum .bundan sonra böyle bişi yaşanmıcak de. şimdi çok gururu kırılmıştır. zamanla buda geçer sana döner.

şimdi eğer sen o çocukla normal konuştuysan ve o çocuk sana sapık şeyler yazdığında sende ceevap vermemişsin sevgilin bunun neyini yediremedi anlamadım yani
sanırım sen diğer çocukla canımlı cicimli ve samimi konuşmuşsun ki eski sevgilin bunu yediremem demiş:26:

Canım, çok üzüldüm, ama sende niye yalan söyledin ki ? Apaçık anlatsaydın keşke, belki o zaman bu kadar çok kızmazdı. Bide o mesajları neden silmedin ki, neden tuttun orda, bence en doğrusu al karşına, anlat herşeyi, bi kere yalan söyledikçe onun arkası gelir zaten, keşke bu kadar çok yalan söylemeseydin canım yaa.

canım dün gece söylediklerine benzer uzunca bir msj yazdım başta telefonu kapalıydı ama az önce açtı ve msj iletildi ama ses yok yanına gitmeyi planlıyorum başka çarem yok tlfonla maille halledemem artık yorumun için çok teşekkür ederim canım

"Şrfsiz, alçak herif vs" diye nitelediğin bir insandan para istiyorsun, nasıl yani, borç filan mı? Sevgilin seni affedemez, mümkün değil bu, ben olsam ben de etmem. O mesajı silmeyecek kadar da özensiz birisin üstelik. Elin sapığıyla ne işi olur insanın yaa.

evet canım çok aşırı derecede üzüldü o mesajlara ama ben o kişi sapıttıktan sonra asla cevap vermedim bunu gördü ve biliyor o aşalığın numarası yok bende ulaşamam ki dediğini yapabilsin çok pişmanım o mesajları silmediğim için hatta mesajlaştığım için yorumun için çok teşekkürler

şuanda tek içimi rahat ettiren şey ona doğruyu söylemem oldu canım yanına gideceğim mutlaka beni affetmesi için elimden geleni yapacağım asla böyle şeylerle birdaha karşılaşmayacağına inandıracağım çok pişmanım çok ...

Doğruyu anlatman çok iyi olmuş bana göre.
Her ne olursa olsun en azından doğru bişey var ortada.
Sevgilinin şuanda gururu kırılmıştır ama sen yanına git güzelce konuş eminimki o seni anlıycaktır.

canım o çok takar kafasına böyle şeyleri çok ince eleyip sık dokur ben asla canımli cicimli konuşmadım para istememe ve yalanlar söylememe çok kızdı o adi herifinde yazdıklarına deli oldu zaten nasıl ağladı ya nasıll dayanamayıp ağladım bende o anki halimizi görseydiniz bi çok pişmanım aptallığımdan dolayı ...

Son düzenleme:
birliktelikte tarafların yaptığı hatalar zamanla yüze vurmalar haline geliyor mesela onun yaptığı hatalar varsa oda senin gözünün önüne geliyordur.Canım üzülme fakat bundan sonrası olsa bile çok fazla mutlu olacağınızı yada sağlıklı birliktelik olacağını zannetmiyorum çünkü onun açısından hiçte kolay şeyler değil bu benim düşüncem illa ki benim gibi düşünen arkadaşlar da vardır.

canım zaten o ana yalana sığındım çok aciz ve çaresizce sırf onu kaybetmemek için sonradanda doğruları itiraf edince çok ezik duruma düştüm keşke bana ilk gördüğünde dediği gibi doğruları söyle üstelemeyeceğim kapatacağım bu konuyu dediğinde söyleseydim öyle pişmanım ki

canım o kişiyle normal arkadaştık hep normal bir muhabbetimiz vardı oda çalışan biri bi miktar hemen ödemek üzere istedim borcu ama şuanda öyle pişmanım ki lütfen affetmez gibi şeyler söyleme çok içim acıyor zaten mesajları unutmam para istemem başlı başına bir hata biliyorum ama beni affetmesi için elimden geleni yapacağım

ha sen o çocuktan para da mı istedin hmm bunlarıda yedirememiş olabilir doğru belkide bana değil neden ihtiyacın olduğunda ona başvurdun diye de takılmış olabilir özür dile sevgilinden hatasız kul olmaz falan diye gönlünü almaya çalışsan :26:

canım normal bir arkadaşım ve normal muhabbet ettiğim birisi sapıtırsa bi anda benim suçum nedir bunda ben onun güvenini sarsacak bişey yapmadım o alçağın yazdıklarından sonra asla muhattap olmadım ben oda bunları biliyor...

Canım para meselesini anlayamıyorum ben yani özel değilse açıklayabilirmisin neden para istediğini?

evet canım dediğini yapacağım beni affetmesi için elimden ne geliyorsa yapacağım gerçekten çok pişmanım

Eee konunda "eskiden beni beğenen biriyle mesajlaşmıştık" diyorsun şimdi öyle değildi diyorsun arkadaşım sen kendine dürüst olmayı becer önce. Neyse yaa sinirlendim valla bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyor daha ilişki peşindesiniz, önce kendinizi gelişrtirin biraz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…