Hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Çok kötüyüm iki dakkada herkes bana küstü.. Annem ablam eşim..
Eşimle bugün alışverişe gidecektik işe gtti sabah gelince gidecektik. Tam eşim eve gelecek nerdesin diyorum enişten geliyormuş yanıma dedi. ( dün geldiler İstanbul dan ablamlar) ben de işim var diyemedin mi saatlerdir tek başıma seni bekliyorum dışarı çıkacaktık hani dedim. Emrivaki yaptı dddi. ablana söle o zmn düzgünce söylesin dedi. Aradım ablamı o da bişey yapamam diyince çok sinirlendim eşimi aradım bağırdım çağırdım işim var deseydin dedim hallet banane dedim yüzüne kapattım o sırada ağlıyordum annem aradı açmadım üç kez aradı açtım çok üzgün ve sinirli idim ne var ya defol deyip kapattım ( çok büyük terbiyesizlik ettim anneme çok üzgünüm ağlıyorum şuan) . Sonra ablam aradım söyledim size iyi tatiller kocanla bilmem ne diye laf soktu bir sürü. Eşimin teli bi saattr kapalı açmıyor. Açtı şimdi herkese senin yüzünden rezil oldum adam kırk yılda bi geliyo senin yüzünden aradı işim çıktı diye yalan söyledi ablan gitme demiş dedi. Herşeyi mahvettim şimdi dışarı da çıkmıycaz rezil dd oldum. Annemi aradım özür diledim kabul etmedi. Çok kötüyüm ve ağlıyorum. Nasıl düzeltirim ben bunları şimdi

Okurken benim içime sıkıntı girdi gerçekten. Öncelikle sakin olun. Annenize o şekilde çıkışmanız yanlışların başlıcası olmuş. Diğer yandan ablanızla eniştenizle olan olaylara gelince bu şekilde olması hoş olmamış tabii ki ama zaten eşinizin eniştenizle yakınlığından şikayet ediyordunuz bir şekilde aralarına biraz soğukluk girmiş oldu. Ablanızla eşinizle de tatlı dilinizle aranızı düzeltirsiniz elbet ama şuan kimsenin üzerine gitmeyin. Eşiniz eve gelince ayrıntıları öğrenirsiniz. Bağırmadan kavga etmeden sakin bir dille konuşmaya çalışın.

Enişte konusunda sen haklısın, daha önce de yazmıştım konuna kötü baldız olmadan bu enişten olacak adam sizi anlamaz ama burdaki asıl sorun eşin enişteni normal karşılıyor... Annenizle aranız bir müddet sonra düzelir diye tahmin ediyorum ama ablanızı eniştenizi falan arayıp özür dilemeyin sakın yoksa bundan sonra çok daha kötü olur.

Senin ailendeki bireylere biraz daha anlayışlı davransaydın keşke.yanına gitme imkanın vars aannenin yanina git ozur dile öp barişana kadar gelme ablandan eniştenden ve eşinden de ozur dile bence bayrama dargin girmeyin

Ben zaten çok pişman ağlıyorum yaptığınız yoruma bakın

Telafisi var ; önemli olan tekrarı olmasın .

Dönem dönem kırıcı olabiliyoruz . En ufak bir plan değişikliği dünyanın sonu gibi gelebiliyor .

Hatanı biliyorsun . Hepsini davet et , ister evde ister dışarıda ... güzel bir akşam yemeği yiyin .

Back
X