• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hüngür hüngür ağlıyorum, kimin umurundayım :(

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
annemin önünde tonla ilaç içtim dönüp bakmadı.Ben kimin umrundayım, ölmek istiyorum.ne arkadaşım var,ne ailem yanımda.Kimsem yok

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında bizimde kimsemiz yok tek Allahımız var Rabbimiz var gerisi boşşş....yani ben öyle düşünüyorum... seninde Rabbin var:34:

ben nasıl birrr aileye sahibim nasıl bir çevreye sahibim.kimseler düşünmüyo beniii sevmiyoda.ben işe yaramazın tekiyimmm..üstüme geliyolarrrr

Kendini öldürme niyetinde olsan o ilaçları annenin gözünün önünde içmezdin, kabul edelim ilgi çekmeye çalışmışsın.
Ölünce ne olacak?
Kiminle sorunun varsa çözmeyi denemiyor musun? Anneni al karşına konuş, derdini söyle. Annen sonuçta, insan çocuğunu önemsemez mi? (Karşımda intihara kalkışan çocuğum olsa bende dönüp bakmam, o ayrı.)
Arkadaşın mı yok? Gerekirse halk evlerinin falan kurslarına git, bir şeyler yap. Bu arada çevren olsun. Kendini toparla ama, İnsan asla bunalım tiplerle arkadaş olmak istemez.
Ölmek çözüm değil, saçma sapan işlere kalkışmadan bi' durup düşünün ben ne halt yiyorum diye.

kendimi çok yanlız hissediyorum.bağırdımmm evin içindeeeee tonla ilaç aldım elime amacım ilgi çekmek değildiiii..beni umursuyomu diye baktım amaaaa bakması bile dönüpppppp....evet dertleşecek insan yok kahretsinnnnn bu neden benim başımda sadece.ya o sırada çocuğuna birşey olsa diye insan endilelenmezmiiiiiiiiiiiiiiiii nasıl birrrrrr ruh hali bu yaaa

sizi bu hale getirecek ne yaşamış olabilirsiniz ki bilmiyorummm çok kötüyümmmm...kimse beni sevmiyo kimsenin umrunda da değilimmmm allah beniiii işe yaramaz bir mahlukat olarak gönderöiş dünyayaya

o duyguyu bilirim inan insan belli bir döneminde bunları yaşıyor bende kendimi yalnız hissettim ailemin benm yanımda olmadıgı zamanları cok biliyorum inan yani o zamanlar hep kendimi teselli etmeye çalıştım aslında yanında çok insan var ama seni anlayan yok onlar sadece görünüyorlar tek başına hayatı öğrenmek zorundasın tek başına düştün tek başına ayağa kalkmayı öğreneceksin sen herseyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü birisin yüce allah dağına göre yük verirmiş bir anlık sinirle kötü bişey yapma sakın biraz sakinleş ve allah katında ne kadar değerli ve sanslı oldugunu düşün yasadıklarından ders al hepsi gececek ama biraz senin çabanla şimdi bence derin bir nefes al ve ayağa kalkmaya çalış ve inan seni çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum bunu canım :54::46

kendimi çok yanlız hissediyorum.bağırdımmm evin içindeeeee tonla ilaç aldım elime amacım ilgi çekmek değildiiii..beni umursuyomu diye baktım amaaaa bakması bile dönüpppppp....evet dertleşecek insan yok kahretsinnnnn bu neden benim başımda sadece.ya o sırada çocuğuna birşey olsa diye insan endilelenmezmiiiiiiiiiiiiiiiii nasıl birrrrrr ruh hali bu yaaa

arkadaş çevresi edin
Kuran-ı Kerim oku
baban teyzen vs yakının varsa onlarla yakınlık dene
kurs egitim işhayatı vs. git deene
annenle konusmaya calıs ikna edebilirsen psikolojik destek almaya çalışın birlikte
spor yap
sosyalleş

vee intihar ettigin an ahiretini mahfedecegini sakın aklından cıkarmaaa:49:

Evin içinde bağırıp ilaç içen biri olarak annenin ruh halini tartışabilecek psikolojide olduğunu mu sanıyorsun?
Arkadaşın olmayabilir, ailen seni anlamayabilir, yalnız olabilirsin. Eee ne olmuş? Kimin hayatında her şey yolunda? Fazlada hiçbir şeyin seni bulduğu yok. Psikologa git bence.

o duyguyu bilirim inan insan belli bir döneminde bunları yaşıyor bende kendimi yalnız hissettim ailemin benm yanımda olmadıgı zamanları cok biliyorum inan yani o zamanlar hep kendimi teselli etmeye çalıştım aslında yanında çok insan var ama seni anlayan yok onlar sadece görünüyorlar tek başına hayatı öğrenmek zorundasın tek başına düştün tek başına ayağa kalkmayı öğreneceksin sen herseyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü birisin yüce allah dağına göre yük verirmiş bir anlık sinirle kötü bişey yapma sakın biraz sakinleş ve allah katında ne kadar değerli ve sanslı oldugunu düşün yasadıklarından ders al hepsi gececek ama biraz senin çabanla şimdi bence derin bir nefes al ve ayağa kalkmaya çalış ve inan seni çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum bunu canım :54::46

ya sağa dönüyorum dertleşecek insan yok sola dönüyorum yokkkkk....bunaldım gerçekdennn...neden ben yalnızım bu kadat.etrafafımda insan çok amaaa kafa dengim yok.çok ağır,ve yerince davranan biriyim.çevremdekilerde hep çoluk çocuk.olanlarında yaşlasıı çok büyük.onlarlada anlaşılmıyo haliyle yaş farkından dolayı.e ben napayım şimdi.hiçbişey yapmak gelmiyo içimden.hayatım boyunca böyle devam edicek diye korkuyorum.

Hayat belki senin gözünde karsindakine daha adil davraniyor gibi görünebilir ama bilemezsin belki sen ondan daha iyi bir hayat sürüyorsun!karamsarlik aslinda bir engeldir kendi,yolumuza koydugumuz bir Tas.Sana yaziyorum belki suan böyle olumlu fakat bak,benim bile suan yüregimde belki kirginlik,belki aci var,ama yinede sana yardimci olmak istiyorum bir nebze olsa bile ne mutlu bana...inanki hayata bakis acimizda cok önemli,yani mesela hayata inancli bakiyorsan bir o zaman olan olaylarada farkli bakmaya basliyorsun,birde hatalardan ders cikarmasini ögrenmelisin!vee biraz relax ol,yani mükemel olmaya calisma,kendin ol yeter!birde arkadasin dedigi gibi-aslinda kimsemiz yok Yaradan'dan baska.

Bir dakika ya sen bir ton ilacı içtinmi içmiş gibimi yaptın... İçtiysen senin burda değil hastanede olman gerekiyor. Ben durumu tam idrak edemedim galiba:44:

içmiş gibi yaptım evettt.niye içeyimkiii belki felç kalıcam ilaç içincee daha mı iyi olacak.sadece ne kadar değerli olduğumu anlamak istedim.anladımki değerim sıfır.dönüp bakmadı bile.şuan odamdayımmm yemin ederimmm gıkı çıkmıyo.

Back
X