Hüngür hüngür ağlıyorum

Eminsiniz belki halihazırda size öyle bakıyorlar ama dahada kötüleşecek işler sizin için bu durumda.
Birde hiçbir pişmanlık emareniz yok,cidden tuhafsınız,tek merakınız başınıza ne geleceği.
Tekrar söylüyorum,sorumluluk sahibi olun. Bu ilk değilmiş ve son olmayacak belliki.

Çok önemli bişey değil di

Farkındayım emin olun

Ne yani sana ne dememi bekliyorsun karşında ağlayıp zırlamamımı tamam kelimesinden ne anlıyorsan garip olan sensin

İsminizle öyle müsemma bir insansınız ki o kadar olur yani. Memurluk için milyonlarca insan bekliyor kpss kasıyor siz hem uyarı almış hem işe daha da asılacağınıza dikkat etmemişssiniz. İşgal ettiğiniz koltukları hak edenlere bırakmanız dileğiyle.

Özel bir yerde calisiyordum calisanlarin sigortalari ile ilgili ciddi bir seyi atlamisim. sgkdan kontrole gelseler ciddi bir bir ceza yerdi kurum. farkettigim saniyede yöneticinin odasina kostum ben cok buyuk bir ihmalde bulunmusum dedim. telafisini nasil yapabilirim dedim. gerekirse istende cikarim bu çok büyük bir durum diye anlatinca tecrubesizligine denk gelmis dedi çözümünü anlatti biraz fazla zor oldu çözmek ama halloldu.

Oha o kadar kolay mı ya devlet memurluğu bu basit mi bu
Oha ne yaa ?? Ben hepsini okumadim zaten taksit taksit yazmissin konunuda. Ne bilim devlet memurlugu yaptigini. isini dogru duzgun yap o zaman

Son düzenleme:
Hahaha çalmadım çırpmadım çalışarak alnımın teriyle geldim o koltuğa birilerinin torpiliyle değill anladın mı sen benim işimi sorgulayacak kişi değilsin olamazsında

Bi tam olarak ne yaptığını yazsan ona göre yardımcı olsak.
Ben de memurum ve işim asla hatayı kabul etmeyecek bir konumda
az çok kanuni olarak haklarımı ve sorumluklarımı biliyorum cezai yaptırım konusunda belki yorum yapabilirim

Evrağa cevap vermemişim gözden kaçmış

Hahaha çalmadım çırpmadım çalışarak alnımın teriyle geldim o koltuğa birilerinin torpiliyle değill anladın mı sen benim işimi sorgulayacak kişi değilsin olamazsında
Layıkıyla gelmişsiniz bulunduğunuz konuma ama keşke işinizi de layıkıyla yapsanız. Öyle rahat,öyle vurdumduymazsınız ki,inanın torpille gelen bile sizden fazla sorumluluk alıyordur.
Zaten "oha o kadar kolaymı kovmak"minvalinde kurduğunuz cümleden de gayet belli oluyor ,"devlete kapağı attım artık rahatım kafasında olduğunuz".
Bir yorum yapılıyor,siz otomatik ,"tamam","farkındayım"vb kısacık kelimeler yazıyorsunuz,biz ne yapabiliriz ki artık. Ne diyelim yani anlamadım.

Çalışıyorum nöbetteyim uzun uzun yazamıyorum vaktim yok anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…