Huy değişir mi? Değişmek istiyorum

Evet bizde öyle yaptık. zamanla dedik. ya kıskanclık giderici bi ilaç olsa gider alırım gercekten mahvoluyorum inanılmaz kıskancım ya. bıktım artık hayat zehir oluyo gercekten kurtulmak istiyorum

Evet bizde öyle yaptık. zamanla dedik. ya kıskanclık giderici bi ilaç olsa gider alırım gercekten mahvoluyorum inanılmaz kıskancım ya. bıktım artık hayat zehir oluyo gercekten kurtulmak istiyorum

Ayy aynen kız bende öyleyim,ama tatlı dilli ol erkeğe napıyosan tatlı dille yapacaksın ki anlasın.
İstediğin bişeyi yaptığında
+Hayööööeeeerrr yapmayacaksıııııınn! yerine.
+Hayatım bidaha tekrarlama bu yaptığını bak beni çok yıpratıyosun kendimizi birbirimizin yerine koyarak hareket edelim vs de.Hem değişmiş bu kız der hem sen onu yola getirmiş olursun.
Bende hala deli gibi kıskanırım ama fazla belli etmem uyarırım tatlı tatlı kıskan kızarak bağırarak değil.

Ayy onu denemedim mi sanıyorsun.? Ben öyle biriyim ki hiçbi şey yapmasa da kıskanacak bi şey illaki bulurum. her haltı kıskanclık yaptıgım icin oda bıktı artık. ayda yılda bi yapılmalı dediğin gibi. her kıskandıgımda söylemicem biraz yıpranıcam belki ama napıyım söylesemde yıpranıyorum zaten. en azından ''biz'' yıpranmamıs oluruz

Birazda sabır gerekiyor demekki.Benim ki 8 aydır asker ığdırda kıskanacak bişe bilemiyorum benim tuzum kuru unuttum kıskanmayı
Allah sabır versin canım fedakarlıklarla yürüyor bu işler ne desek boş..

Aynen öyle,çözersiniz canım problemlerinizi üzülme Sen değişemesen bile değişmiş gibi yap sonra zaten sende yaptığın role alışmış olursun istemeden değişmiş olursun..Ama bunlara fazla takılma sevgiyle yenemeyeceğiniz hiiiç bişe yok
Umarım mutlu olursunuz .

Deneyeceğim bakalım... Umarım canım tüm sevenler mutlu olsun

evet işte.. ama değişebilir miyim?
değişebilirsin..dişini sıkarak..şöyle yap onu hangi davranışların üzüyor çileden çıkarıyor bir gözden geçir..o yaptıklarının tersini yap..eskileri deşme ilişkiyi yıpratır.hem sende strese girmezsin..böyle bir durum senin içinde zordur..dün dünde kaldı bugüne bak yoksa bugünü ararsın..kimse kimsenin kölesi değil aşkta da böyle eğer köle muamelesi yapar hesap sorarsan ifade vermeye zorlarsan mahkumu firar ettirirsin..seni seviyorsa seviyordur yoksa bağlasan durmaz..teknoloji ilerledi insanlar artık biraz daha geniş..o yüzden kız resmine bakmış kız eklemiş geç bunları..isterse sendenden habersiz bir değil 10 face açar ruhun duymaz..izin ver istediği gibi davransın giderse elindir gitmezse senindir mantığıyla yaklaş..hem gitse bile sen daha iyisini bulursun belki..bu da sana tecrübe olur bir daha fazla sıkmazsın..

psıkolaga gıdebılırsın, benım de donem donem boyle huylarım oluyor ne yazık kı... sımdı kendıme baharatcıdan bır suru otun karısımından yaptırdım bakalım zahmet edıp ıcerseö sakınlestırıyormus, kedı gıbı bısı olucam ıns :)

hımmm evet cok haklısınız... mesela buraya yazan arkadasların bazıları şey dedi, ne demek kız arkadaslarıyla bulusuyo canm sakın izin verme bulusamaz bilmem ne falan. siz ne düşünüyorsunuz. yani bence bi sey yok tamam kıskanıyorum ama sacma geliyo bu kıskanclık. ya da gercekten olmaması gereken bi şey mi

diyelimki sen izin vermedin kız arkadaşıyla buluşmasına o isterse gitmeyecekmi sanıyorsun.bu adam bu kadar kadın kız meraklı değildir herhalde her kızla aşna fişne yapacak.her kızla özel olduğu için çıktığını düşünme..insan insanla konuşur..bak birşey daha diyeyim..çok kıskançsan bu sana zarar getirir sağlık olarakta..sevgili,ikili ilişkilerde bulunma..sen rahat edersin..aşktan falan uzak dur..çünkü adamın her attığı adımda bir şey çıkarırsın..vay efendim neredeydin nereye gittin o kimdi..vs vs..

sevgilim gercekten düzgün bir insan ya bunu sadece ben değil herkes söyler ve de önceden de arkadas olarak tanıdıgım biriydi. arkadası arkadas olarak görür bu konuda hicbir süphem yok.... valla haklısınız ne yalan söyliyim benim kimseyle sevgili olmamam lazım yalnız basıma yasamam lazım baska türlü bu hayat cekilmez ben nasıl evlenicem bilmiyorum....

Bak mantığında bi geri kafalılık yok çok mu ağır oldu yok yok olmamıştır

Bende eski muhabbetleri gündeme getiriyordum ama artık o anda söylüyorum içimde tutmuyorum.

Kıskançlıkta lafım yoktu başta ama sonra sen buluşup o buluşunca bıdı bıdı yapılorsan sorun var.

Kızları tanıyorsan anlayış göster tanımıyorsan mesafeni koru de ama çok çok sıkma..

Erkekleri sıkarsan kaçar kadınlar bağlanır, hoş artık bizde kaçıyoruzda neyse

Ayy eskiden ben kacardım o kovalardı simdi bir aldı ipleri eline görmelisinizzz. nasıl ters düz edicem bilemiyorumm kafamda deli sorular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…