- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
-
ya bi şey daha var daha önce güven sorunu mu yaşadın? sırf erkek arkadaşınla değil abin olur baban olur bi eksiklik mi var acaba? ya da fazla mı iyi ilişkin ailendeki erkeklerle? bu arada ben öğretmenim pedagoji bu tarz sorunlarda hatırladığım kadarıyla güven ilişkisiyle alakalı diyordu. eğer bu çocuk sendeki güven taşlarını inşaa edememişse senin bu krizleri yaşaman normal ama o sonsuz güvenini sana tattırmışsa zaten bunlar olmazdı diye düşünmekteyim. umarım yanılıyorumdur
Kendine güvenmen gerek önce yoksa başkalarına yansıtırsın ayna gibi.bunun için kendini bi değerlendir. Ben kimim ne istiyorum hangi huyumu törpülemeliyim.kendi kendime yetebikiyor muyum yoksa başkasına mı ihtiyacım var ruhsal ve güven açısından diye
Öylemiiiiiii onu okumamışım özür://///zerrocum ama bu çocuk ortak kız arkadaşla kahve içmeye gitmiş bu ne dünya!!! ben şahsen izin vermem böyle bir duruma iş dışında ya da acil bir durum olmadığı sürece asla hatta bi kere biz nişanlıyken benim adam ortak arkadaşımızla bi yerde denk gelmiş kızla iki dakika ilişkimiz üzerine konuşmuş ki iyi şeyler yine de o kadar rahatsız oldum ve bu durumu oturup konuştum bence bu kız haklı.. dediğin gibi kişi neyi eksikse onu yansıtır ama bu durum farklı bence
Kızlar sizde benden beter cıktınız valla
Kızlar sizde benden beter cıktınız valla
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun güzel fikirlerinize ihtiyacım varBen cok kıskanc, huysuz, kavgacı bi kızım. 1 yılı aşkın bi ilişkim var. sevgilimde benm tersime öylesine sakin ılımlı bi insandır ki. cocugu 1 yıldır çileden cıkardım. hiç bir gerekcesi olmayan tartısmalarımla, kıskanclıklarımla (gereksiz oldugunun bende farkındayım) ilişkimizi cıkmaza sürükledim. Gecen gün sevgilim patladı. Bitsin artık ben dayanamıyorum sen değişmek istemiyosun böyle giderse sevgim bitecek seni seviyorken mutlu olmak istiyorken sen hep tersini yaptn. ilişkimizi öldürdün artık. Güvenim kalmadı dedi. cok kırıldım cok üzüldüm. evet birbirimizi cok seviyoruz ve ilişkimz süre zarfında hiç ayrılmadık kızlar. Ben değişcem cok mutlu olcaz bilmem ne dedim ama cokta korkuyorum yine dayanamayıp tartısma cıkarcam diye. mesela tartısma konumuza bi örnek veriyim : ''Sen bana 5 ay önce sunu demiştin niye dedin ki öyle'' işte bu. bu kadar sacma. ama kendimi durduramıyorum. Kıskanclıkta, kız arkadaslrınla neden sosyal paylaşım sitesine fotograf ekledin yada neden onun fotografını begendin. bu gibi seyler nolur yardımcı olun ilişkimiz düzelmeyecek mi gercekten ? onun dediği gibi öldü mü yoksa sinirle mi söyledi tüm bunları..
valla genede sabırlı çocukmuş sevgilin. allah huylarını değiştirsin güzelim ne diyelim başka. ama senin kavga sebeblerin gerçekten saçma geldi. niye bana o lafı söyledin filan. güzelim yanlış anlama ama bence psikoloğa git, çok güvensiz kıskançsın böyle yaşayamazsın hayatı kendine zehir ediyorsundur allah bilir. benimde bazı huylarım var ama ben kendimde değişmeye çalışıyorum. bende biraz çabuk kızan biriyim malesefe. allah huylarımızı güzelleştirisn inşallah.
hımm haklısınız ya. bu aralar kendme güvenimi kaybettim bazı yasadıgım seylerden dolayı acaba bununda etkisi var mıdır
Yaşadıklarının çok etkisi vardır bence çünkü bende öyleydim,ama yaşadıklarını sevdiğinle atlatacağını düşünürsen ona karşı daha sakinleşirsin
Bende aynen senin gibiydim değiştim ilişkimde devam ediyor 3 senedir.Biraz çaba biraz güven gerekiyor sadece
Sizin ilişkinizde mi böyleydi? özel olmazsa biraz bahseder misiniz. Cünkü biz cok sık kavga ediyoruzz ikimizde sıkıldık bu durumdan ve ayrılmak istemiyoruz
Aynı canım bende bian şüpe ettim acaba ben mi açtım konuyu önceden diye
Çok tartışırdık ayıptır söylemesi kedi köpek gibi didişir dururduk,
Ben çok kavgacı laftan sözden anlamaz KISKANÇ ÖTESİ huzursuz biriydim.Aynı senin ki gibi benimle bi konuşma yaptı bıktım artık bizi ayakta tutmaktan vs.
Sonrasında dedim bu adam bana 1 yıl dayanmış ben neden elimden geleni yapmayım dedim,her sorunumda tutundum ona,sorunlarımın olduğunu anlattım beraber çözümler bulduk.Ben parçalanmış bi ailenin çocuğuydum ama suan çok iyiyim Allah'a şükür ilişkimde iyiye gitti ben düzeldikce.
şunu unutma canım yuvayı dişi kuş yaparErkekler biyere kadar dayanabiliyor sen kendini sevgin için toparla,sevdiğine güven onunla toparlan.Sorunlarınızı oturup konusun.
Ay hayır ben cok mutlu oldum suan bunları anlatmana daha konus ben seni sabaha kadar dinlerimmm :))) demek öyleee. peki sen değiştim diyorsun eskinin kalıntıları kalmadı mı hiç her sey cok güzel oldu mu. bide toparlanmam değişmen ne kadar zamanını aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?