Huy mu? Hastalık mı?

Gazını alıyor annesinin yani. Valla eşiniz tam dayaklık ben diyeyim size.
Belki başka zaman da sizi kotuluyir , kadın o nedenle de böyle davranıyor olabilir. Abim böyle yengemi bize kötüler , sonra onlar üçüncü çocuğu yapar annemle babam da yengeme sinir olduguhla kalırdı

Belki başka zaman da sizi kotuluyir , kadın o nedenle de böyle davranıyor olabilir. Abim böyle yengemi bize kötüler , sonra onlar üçüncü çocuğu yapar annemle babam da yengeme sinir olduguhla kalırdı
Beni kötüleyeceği hiç bir mevzumuz olmadı ki ben onun karşısına çıkabilecek en uyumlu insandım bu zamana kadar. Ama bundan sonra olmayacağım inanın ki kaybetti beni de madem her halükarda kötü olan ben oluyorum gerçekten kötü olayım boşuna çabalamaktan kurtulurlar

Yani kayinvalideniz size her kustugunde saçma nedenlerle, eşiniz ona muhtemelen ah canım anam ben ağzının payını verdim kavga ettim sen hiç canını sıkma diyor.

Yani kayinvalideniz size her kustugunde saçma nedenlerle, eşiniz ona muhtemelen ah canım anam ben ağzının payını verdim kavga ettim sen hiç canını sıkma diyor.
Eğer böyle diyorsa zaten bu ilişkinin devam etmesi yersiz. Akşam yemeğe çıkaracakmış beni çocuğu uyuttuktan sonra. Bakalım ne saçmalayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…