Huysuz aşırı kıskanç üstüne tripli eş

boşanmanız ile anne baba hastalığı arasında ne gibi bi bağlantı var. ölüyo mu evladı boşananlar?
Ablalarım hep boşandı babam hep der ki beni üzmeyen tek kızım sensin bu lafı çok ağır babam ortanca ablam yüzünden kanser oldu oralara hiç girmeyim görüşmüyoruz ablamla yani biz çok kötü şeyler atlatmış Bi aileyiz

Keşkeeeee
Eşimle uzun yıllar sevgili kaldık
Kapanmasaydım da evlenirdik ama ailesi aşırı baskı yaptı ve açıkçası bana bu kadar zor geleceğini tahmin edemezdim
o kadar baskı yapan ailede elalem için yapıyordur o baskıyı muhtemelen . dini bir karşılığı olduğunu düşünmüyorum bu kadar baskının

mutsuz olduğunuz bi evliliğe devam etmeme kararı alınca babanızı üzmüş mü oluyosunuz?
kimse kimse yüzünden kanser olmaz bakın bu tıpla alakalı bişey. ha mutsuzluk kanserin seyrini değiştirebilir ama kimse mutsuzluktan kanser olmaz. bu kadar acitasyona gerek yok.

Allah kolaylık versin canım yaşın çok küçük her istediğini yapabilirsin kendini geliştir kurslara git okul oku meslek edin sonrası senin için çok kolay olur

Bende öyleydim her gün küfür ederek taktım o eşarbı sinirlendim parçaladım Bi kaçını Bi cinnet anında çıkarıp attım suratına eşimin şuan ailesinin bile karnına ağrılar giriyor açıldım diye gerici değil de ne bunlar

Ben merak ediyorum gerçekten hep yorumlarınızı görüyorum da bu sert uslübun sebebi ne acaba acıtasyon yapmıyorum siz psikolojik destekle kanseri yenen insanlardan bihabersiniz sanırım

Ben merak ediyorum gerçekten hep yorumlarınızı görüyorum da bu sert uslübun sebebi ne acaba acıtasyon yapmıyorum siz psikolojik destekle kanseri yenen insanlardan bihabersiniz sanırım

bakın ben zaten moralin kanserin seyrinde etkisi olduğunu söyledim. ama kimse salt mutsuzluk sebebi ile kanser olmaz. bunu anlatmaya çalışıyorum.

babanız kanser diye mutsuz olduğunuz evliliğe devam edeceksiniz, mantıklı olan bu değil ki? boşanın mutlu mutlu babanıza annenize destek olun yani. allah gecinden versin ama 20 sene sonra ikisi de hayatta olmayabilir, ama sizin için iş işten geçmiş olabilir. zamanı geri alamayacaksınız.

çevre zaten seviyor ki kıskanıyor diye hep eşime hak veriyor
Ne iğrenç bi sebep-sonuç ilişkisi.. Çevrenize kulak asmayın.. Kıskançlık sevgi değil hastalıktır. Ayrıca sizinkisi kıskançlığın bile çok ötesine geçmiş artık. Çok gençsiniz. Bir ömür böyle geçer mi bir sorun kendinize.

ben buradaki bu kadar tavsiyeden sonra nasıl hareket edeceğinizi
ne yapmayı düşündüğünüzü merak ediyorum

Benimki asla yazmaz o gün hastalıktan ölüyo olsam kavga etsek yine yazmaz
Şimdi bu sevgi öyle mi? Kıskanıyo, çok seviyo, çok umursuyo.. Kendinizi kandırıyosunuz sadece.. Eşiniz sizi sevdiği için kıskanmıyo, ruh hastası olduğu için kıskanıyo, kıskançlık hissini hayatının merkezi yapmış. Sizi de o merkez etrafında döndürüp duruyo.

Babanız sizin bu kadar eziyet çektiğinizi görse, mutsuzluğunuzu bilse, bu işkenceye bir ömür onları üzmemek adına katlanıcağınızı bilse kanserden değil kahrından ölür bence (gerçekten iyi bir babaysa). O yüzden bunları bahane etmeyin.

Anladım..Istemiyorsanız zorla olacak bir şey değil kesinlikle..Umarım hakkınızda hayırlısı olur

Çokta iyi bir baba değil ne yazık ki onu seviyorum ama ailem hiç çocuklarına düşkün olmadılar bügüne dek

Dini bukadar agzına dolamış insana yapabilecegim en iyi sey
Dinin kadına verdigi hakları ögrenir
Ayet,hadis menkibe ne varsa delil olarak toplar
Isıtıp ısıtıp önüne koyarım
Bakalım din sınavını geçebiliyor mu
Yoksa şarkı sözü gb kendine göremi besteliyor.

Ne güzel söylediniz şarkı sözü gibi kendine göre bestelemek ..

Valla ayet falan ne varsa hep kendi işine geldiği gibi evirip çeviriyor adam

19 yasinda, 29 yasinda biri ile evlenmissin. Burada cok kisi "yasin ne önemi var" diyor, ama konunu okudugum zaman bal gibi var oldugu belli oluyor. Sen 24 yasindasin, bu senin en güzel, en alimli yasin, o ise artik dökülen/beyazlayan saclarla ugrasiyor ve ikinizin de zevkleriniz apayri. Ben sana söyliyeyim: Buradan bu evlilik toparlanmaz. Kocani hala seviyorsan, buraya yazdiklarini onu suclamadan, tatli dille anlat. Yine olmuyorsa, zamanini bosa harcama.

Ayrica: Kiskaniyor = Seviyor demek degildir. Kiskaniyor, cünkü özgüven sorunu var. Acaba benden daha gencini, yakisikli olanini, daha zengin olanini bulur mu diye asagilik duygusu var. Ha ufak tefek tatli kiskancliklar icin gecerli degil bu.

Çocuğum olmuyor pko dan dolayı tedavi bile olamadım neymiş Allah verirse olurmuş tedaviye gerek yokmuş bende başta salak gibi istiyordum iyiki olmamış
Bu adam bildigin hasta.allah yardimcin olsun ya nasil degisir ki bilemiyorum.bir kere baya cahil sanirim.o kadar dindarsa dinimizde ese nasil davranilmasi gerektigine bir baksin

Babanizin hastalığını üzüntüye yormuşsunuz peki ya siz bu adamla ne yapıyorsunuz kendinize , farkında mısınız?

İnsan isterse her şeyi yapar okur çalışır ona yok buna yok bi sürü öneri sunmuşlar size ama her şeye bir bahaneniz var ne desek boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…