- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Ablalarım hep boşandı babam hep der ki beni üzmeyen tek kızım sensin bu lafı çok ağır babam ortanca ablam yüzünden kanser oldu oralara hiç girmeyim görüşmüyoruz ablamla yani biz çok kötü şeyler atlatmış Bi aileyizboşanmanız ile anne baba hastalığı arasında ne gibi bi bağlantı var. ölüyo mu evladı boşananlar?
o kadar baskı yapan ailede elalem için yapıyordur o baskıyı muhtemelen . dini bir karşılığı olduğunu düşünmüyorum bu kadar baskınınKeşkeeeee
Eşimle uzun yıllar sevgili kaldık
Kapanmasaydım da evlenirdik ama ailesi aşırı baskı yaptı ve açıkçası bana bu kadar zor geleceğini tahmin edemezdim
mutsuz olduğunuz bi evliliğe devam etmeme kararı alınca babanızı üzmüş mü oluyosunuz?Ablalarım hep boşandı babam hep der ki beni üzmeyen tek kızım sensin bu lafı çok ağır babam ortanca ablam yüzünden kanser oldu oralara hiç girmeyim görüşmüyoruz ablamla yani biz çok kötü şeyler atlatmış Bi aileyiz
Bende öyleydim her gün küfür ederek taktım o eşarbı sinirlendim parçaladım Bi kaçını Bi cinnet anında çıkarıp attım suratına eşimin şuan ailesinin bile karnına ağrılar giriyor açıldım diye gerici değil de ne bunlarHayır tesettür istediler diye gerici değiller
Sadece açıklara bakış açıları kötü olduğu için gericiler dedim
Şuan ki açılsam ailede kıyametler kopar
Eşimin isteği ile tesettüre girdim fakat alışamadım
Kendimi yabancı gibi görüyorum
Sanki ben değilmişim gibi
İnsanlarla tanışırken konuşurken sanki kendimi değilde başka birini tanıtıyormuşum gibi geliyor
Ben merak ediyorum gerçekten hep yorumlarınızı görüyorum da bu sert uslübun sebebi ne acaba acıtasyon yapmıyorum siz psikolojik destekle kanseri yenen insanlardan bihabersiniz sanırımmutsuz olduğunuz bi evliliğe devam etmeme kararı alınca babanızı üzmüş mü oluyosunuz?
kimse kimse yüzünden kanser olmaz bakın bu tıpla alakalı bişey. ha mutsuzluk kanserin seyrini değiştirebilir ama kimse mutsuzluktan kanser olmaz. bu kadar acitasyona gerek yok.
Ben merak ediyorum gerçekten hep yorumlarınızı görüyorum da bu sert uslübun sebebi ne acaba acıtasyon yapmıyorum siz psikolojik destekle kanseri yenen insanlardan bihabersiniz sanırım
Ne iğrenç bi sebep-sonuç ilişkisi.. Çevrenize kulak asmayın.. Kıskançlık sevgi değil hastalıktır. Ayrıca sizinkisi kıskançlığın bile çok ötesine geçmiş artık. Çok gençsiniz. Bir ömür böyle geçer mi bir sorun kendinize.çevre zaten seviyor ki kıskanıyor diye hep eşime hak veriyor
Şimdi bu sevgi öyle mi? Kıskanıyo, çok seviyo, çok umursuyo.. Kendinizi kandırıyosunuz sadece.. Eşiniz sizi sevdiği için kıskanmıyo, ruh hastası olduğu için kıskanıyo, kıskançlık hissini hayatının merkezi yapmış. Sizi de o merkez etrafında döndürüp duruyo.Benimki asla yazmaz o gün hastalıktan ölüyo olsam kavga etsek yine yazmaz
Babanız sizin bu kadar eziyet çektiğinizi görse, mutsuzluğunuzu bilse, bu işkenceye bir ömür onları üzmemek adına katlanıcağınızı bilse kanserden değil kahrından ölür bence (gerçekten iyi bir babaysa). O yüzden bunları bahane etmeyin.Ablalarım hep boşandı babam hep der ki beni üzmeyen tek kızım sensin bu lafı çok ağır babam ortanca ablam yüzünden kanser oldu oralara hiç girmeyim görüşmüyoruz ablamla yani biz çok kötü şeyler atlatmış Bi aileyiz
Anladım..Istemiyorsanız zorla olacak bir şey değil kesinlikle..Umarım hakkınızda hayırlısı olurHayır tesettür istediler diye gerici değiller
Sadece açıklara bakış açıları kötü olduğu için gericiler dedim
Şuan ki açılsam ailede kıyametler kopar
Eşimin isteği ile tesettüre girdim fakat alışamadım
Kendimi yabancı gibi görüyorum
Sanki ben değilmişim gibi
İnsanlarla tanışırken konuşurken sanki kendimi değilde başka birini tanıtıyormuşum gibi geliyor
Çokta iyi bir baba değil ne yazık ki onu seviyorum ama ailem hiç çocuklarına düşkün olmadılar bügüne dekBabanız sizin bu kadar eziyet çektiğinizi görse, mutsuzluğunuzu bilse, bu işkenceye bir ömür onları üzmemek adına katlanıcağınızı bilse kanserden değil kahrından ölür bence (gerçekten iyi bir babaysa). O yüzden bunları bahane etmeyin.
Ne güzel söylediniz şarkı sözü gibi kendine göre bestelemek ..Dini bukadar agzına dolamış insana yapabilecegim en iyi sey
Dinin kadına verdigi hakları ögrenir
Ayet,hadis menkibe ne varsa delil olarak toplar
Isıtıp ısıtıp önüne koyarım
Bakalım din sınavını geçebiliyor mu
Yoksa şarkı sözü gb kendine göremi besteliyor.
Valla ayet falan ne varsa hep kendi işine geldiği gibi evirip çeviriyor adamDini bukadar agzına dolamış insana yapabilecegim en iyi sey
Dinin kadına verdigi hakları ögrenir
Ayet,hadis menkibe ne varsa delil olarak toplar
Isıtıp ısıtıp önüne koyarım
Bakalım din sınavını geçebiliyor mu
Yoksa şarkı sözü gb kendine göremi besteliyor.
Bu adam bildigin hasta.allah yardimcin olsun ya nasil degisir ki bilemiyorum.bir kere baya cahil sanirim.o kadar dindarsa dinimizde ese nasil davranilmasi gerektigine bir baksinÇocuğum olmuyor pko dan dolayı tedavi bile olamadım neymiş Allah verirse olurmuş tedaviye gerek yokmuş bende başta salak gibi istiyordum iyiki olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?