- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Namaz bile kılmaz dini sadece erkekleri yücelten kısımlarını alıp kullanıyor işteEsin madem herşeyi kısıtlıyor sana dine göre seni mutlu etmekleyukumlu bunlar dini sakız etmişler ağızlarına sadece kullanıyorlar o kadar dini düşünseydi sen şu an burada derdini yazmadın
Benden 2 yaş küçük kardeşim bile yalvarıyor abla nolur boşan diye durumum içler acısıYani bu kafa yapisini degistirmek icin esinizin hhafizasini silip, tekrardan egitim vermek gerekir kibu da neredeyse imkansiz. Yagmurdan kacarken doluya tutulmak gibi . 2 secenek var gibi duruyor ya esinizin esnekligini saglamak ya da kendinize baska bir hayat kurmak.
Sevgi degıl ilgi degil demekki kısıtlamasınun nedeni öyle olsa arar sorardı bencil narsist bir eşle basa çıkmak çok zor kendini özguvenini sizi bağımlı hale getirerek korıyor arkadas yok. Aile yok yok yok yanı. Çok kızdım bence bir cesaret resti çekip ailenize gidin düzelirse ne ala duzelmezse nafakanızla kurslara gidrr okur yeniden genç kız gibi yasarsınız lütfen dirayetli ol yaş geçer sıkıntın artar daha da çaresiz tahammulsuz olursunBenimki asla yazmaz o gün hastalıktan ölüyo olsam kavga etsek yine yazmaz
Ya bak simdi bu fikre ben de ısındım, ben de benimkini döveyimAyyy ben onu yaptim esime. Ama tabi ben vurdugumu elim acıyınca anladim. Adam şokben senmiydin canim cok korktum dedim döndüm yattım
Konu sahibi bence cok bile dayandin. O trip atıyosa sen iki trip atcaksin. Reste rest. Dinsizin hakkindan imansiz gelir modunda.
Bu anlatılanlar hangi kadının hayali olabilirBu anlattıklarınızz bazı kadınların hayalii hayat ne kadardaa tuhaf kimi aşırı ilgisiz ımursamaz olur kimisi aşırı ilgili baskıcı kıskanç olur her şeyin aşırısıı zarar tabiki ama şiddet aldatma gibi büyük şeyler yoksa boşanmak çözüm değildir gibime geliyo aldatan döven kocayı değiştiremezsiniz ama huysuz kıskanç bi insanı dizginleyebilir alttan alabilirsiniz yani çözümsüz şeyler değil
Adam eş değil dert ve hala neden evlisin bu adamla. Yazık değil mi sana.Kızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskançlığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım örneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi görüşüne aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım
Dün hastaneye gittim kızlar zaten ömrüm evde geçiyor Bi hastane işi olacakta yalnız çıkabilcem çıkınca da aynen şöyle ilerliyor evden çıkarken haber ver otobüse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yüzümü inceler fondöten mi sürdün sen ruj mu sürdün neymiş makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum yersen dedim ne güzel işte çirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda açtım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...
Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hiç önemi yok o sevmiyormuş Bi de küsme huyu var ki 3gün o surat toplanmaz sürekli mıç mıç sevgi ister hep el ele göz göze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı çok kez boşanmak istedim ama ailem üzülecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını geçirdi babam çok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak için evlendim benden 10 yaş büyük adamla ama o kadar özgüveni yerlerde ki benim özgüvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu
Size fiziksel şiddet uygulamayacağını söylüyorsunuz, o zaman bence kendinize iş arayın, bunu ona danışmayın, sadece iş arıyorum deyin, birşeyler söylemeye kalkarsa konu kapanmıştır dersiniz en fazla trip atar, bırakın trip yapsın konuşmasın, siz eşinizin psikolojik baskısının yanısıra kendi kendinizi de sindirmişsiniz, onun söylediklerini doğru kabul ederek hayallerinizi bir kenara atmışsınız ki en büyük yanlışı yapmışsınız, iş bulun çalışmaya başlayın, sonra da açıktan bile olsa üniversiteye gidersiniz, siz çalışıp okumaya başlayınca ya düzelecektir ya ayrılalım diyecektir, ki ikisi de sizin için uygun bir seçim olur bence.Hayalim bu ama tepkisinden korkuyorum yaş oldu 24 üniversite okumak istiyorum cesaretim kırıldı tekrar konu açmaya bile korkuyorum benim bilinçli olmam onu çıldırtıyor kitap makale okumam bile delirtiyor onu
Beni sevmiyorsun bağlayıp değişmekte sen ayrılmayı seçer asla kuyruğu indirmez
Öyle inatçı ki süte kara der seni bile buna inandırır o derece koca hakkından dem vurup duracak konuyu alıp nereden nereye çekecek ben açtığım konuyu unutcam böyle bişey anlatamıyorum bile sanırım
Yine izin vermezdi taki benim geçirdiğim cinnet sonucu ağzını açamadı iş yerlerindeki açık makyajlı Bi kadınla durmadan mesajlaşmış çıkardım attım suratına eşarbı böyle oldu
Şöyle söyleyim ben 3.5 senelik evliyim. Eşimin bir huyunun da değiştiğini görmedim. Erkekler bencildir. Sen iyi oldugun sürece iyidirler. Sen onun için değişeceksin ama o değişmek zorunda değildir. Yani ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Ama bil ki kimsenin hayatı kolay ve dört dörtlük değil.Kızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskançlığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım örneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi görüşüne aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım
Dün hastaneye gittim kızlar zaten ömrüm evde geçiyor Bi hastane işi olacakta yalnız çıkabilcem çıkınca da aynen şöyle ilerliyor evden çıkarken haber ver otobüse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yüzümü inceler fondöten mi sürdün sen ruj mu sürdün neymiş makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum yersen dedim ne güzel işte çirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda açtım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...
Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hiç önemi yok o sevmiyormuş Bi de küsme huyu var ki 3gün o surat toplanmaz sürekli mıç mıç sevgi ister hep el ele göz göze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı çok kez boşanmak istedim ama ailem üzülecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını geçirdi babam çok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak için evlendim benden 10 yaş büyük adamla ama o kadar özgüveni yerlerde ki benim özgüvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?