Huysuz aşırı kıskanç üstüne tripli eş

Esin madem herşeyi kısıtlıyor sana dine göre seni mutlu etmekleyukumlu bunlar dini sakız etmişler ağızlarına sadece kullanıyorlar o kadar dini düşünseydi sen şu an burada derdini yazmadın
Namaz bile kılmaz dini sadece erkekleri yücelten kısımlarını alıp kullanıyor işte

Yani bu kafa yapisini degistirmek icin esinizin hhafizasini silip, tekrardan egitim vermek gerekir kibu da neredeyse imkansiz. Yagmurdan kacarken doluya tutulmak gibi . 2 secenek var gibi duruyor ya esinizin esnekligini saglamak ya da kendinize baska bir hayat kurmak.

Benden 2 yaş küçük kardeşim bile yalvarıyor abla nolur boşan diye durumum içler acısı

Benimki asla yazmaz o gün hastalıktan ölüyo olsam kavga etsek yine yazmaz
Sevgi degıl ilgi degil demekki kısıtlamasınun nedeni öyle olsa arar sorardı bencil narsist bir eşle basa çıkmak çok zor kendini özguvenini sizi bağımlı hale getirerek korıyor arkadas yok. Aile yok yok yok yanı. Çok kızdım bence bir cesaret resti çekip ailenize gidin düzelirse ne ala duzelmezse nafakanızla kurslara gidrr okur yeniden genç kız gibi yasarsınız lütfen dirayetli ol yaş geçer sıkıntın artar daha da çaresiz tahammulsuz olursun

Ya bak simdi bu fikre ben de ısındım, ben de benimkini döveyim

Bu anlatılanlar hangi kadının hayali olabilir

Adam eş değil dert ve hala neden evlisin bu adamla. Yazık değil mi sana.

Ben okudukça darlandım. Nasıl katlandınız o kadar yıl? Hayretler içerisindeyim.

Hayalim bu ama tepkisinden korkuyorum yaş oldu 24 üniversite okumak istiyorum cesaretim kırıldı tekrar konu açmaya bile korkuyorum benim bilinçli olmam onu çıldırtıyor kitap makale okumam bile delirtiyor onu
Size fiziksel şiddet uygulamayacağını söylüyorsunuz, o zaman bence kendinize iş arayın, bunu ona danışmayın, sadece iş arıyorum deyin, birşeyler söylemeye kalkarsa konu kapanmıştır dersiniz en fazla trip atar, bırakın trip yapsın konuşmasın, siz eşinizin psikolojik baskısının yanısıra kendi kendinizi de sindirmişsiniz, onun söylediklerini doğru kabul ederek hayallerinizi bir kenara atmışsınız ki en büyük yanlışı yapmışsınız, iş bulun çalışmaya başlayın, sonra da açıktan bile olsa üniversiteye gidersiniz, siz çalışıp okumaya başlayınca ya düzelecektir ya ayrılalım diyecektir, ki ikisi de sizin için uygun bir seçim olur bence.

Beni sevmiyorsun bağlayıp değişmekte sen ayrılmayı seçer asla kuyruğu indirmez

Of okurken daraldım. Aynı yaştayız. Aynı yaşta da evlenmişiz.

Adam hasta ruhlu. Bu kıskançlık falan değil. Dinde de sana lu yaptığının yeri yok.

Bana göre en kötü anne baba böyle bir adamdan iyidir. En azından sevmediğin, seni baskılayan, varlığını yok sayan bit adam ile aynı yatağı paylaşmazsın. En azından özgürüm dersimiz.

Kim bilir ne tür bir rahatsızlığı var da bu şekilde dışa vuruyor. Kıskançlık değil çünkü bu. Belli içinde baskıldığı bir şeyler var.

Öyle inatçı ki süte kara der seni bile buna inandırır o derece koca hakkından dem vurup duracak konuyu alıp nereden nereye çekecek ben açtığım konuyu unutcam böyle bişey anlatamıyorum bile sanırım

Sen de eş hakkından bahset.

Yine izin vermezdi taki benim geçirdiğim cinnet sonucu ağzını açamadı iş yerlerindeki açık makyajlı Bi kadınla durmadan mesajlaşmış çıkardım attım suratına eşarbı böyle oldu

Ne gibi mesajlar bunlar?

Şöyle söyleyim ben 3.5 senelik evliyim. Eşimin bir huyunun da değiştiğini görmedim. Erkekler bencildir. Sen iyi oldugun sürece iyidirler. Sen onun için değişeceksin ama o değişmek zorunda değildir. Yani ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin. Ama bil ki kimsenin hayatı kolay ve dört dörtlük değil.

Ayrıca bu da tekrar bir ders olsun bekar arkadaşlara. Kızlar lütfen sırf sıkıntılı baba evinden kurtulmak için biriyle evlenmeyin. Bu asla çözüm değil. Zaten zor olan hayatınızı daha da zorlaştırıyorsunuz.

Canım ben bunaldım okurken.Ne kadar zor bir hayat.Babam aşırı kıskanç bir insandı hala da öyle değişmiyor emin olabilirsin.Annem parfüm bile sıkamaz sen düşün artık.Çok şükür Allah yüzüme baktı da eşim hiç ama hiç kıskanç biri değildir.Bana hiç karışmaz.Hayattaki en büyük mutluluk bu emin olabilirsin.

Inanilir gibi değil yaşadığın şey evlilik değil o adamın kölesi olmuşsun bir an önce o ruh hastasından kurtulaman lazım devletimize sığın kadın sığınma evine yerleş önce sonra iş bulursun vss çocuk da yoksa kolay olur herşey ama lütfen şu manyak heriften kurtul artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…