Huysuz aşırı kıskanç üstüne tripli eş

Oğlak burcu mu bir şey merak ettim de

Adam 10 yas buyuk olmasindan dolayi kendini yeterli gormuyor o sebepten seni kisitliyor kus kafesten ucmasin diye

Bu yaşadıklarınız bana bir arkadaşımı hatırlattı.Nişanlısı öyle kıskançtı ki bin bir tane sorun oldu nişanlılık boyunca. Düğünden iki gün önce resmi nikah kıyılmasına rağmen,düğün olacağı gün yine çocuk kıskançlık yaptı,bu sefer aileler devreye girdi ve düğün iptal oldu.Karakolluk oldular ve en üzüldüğüm an neydi biliyor musun?İfade vermeye gittiğinde yanında ben de vardım Emniyet Amiri geçmiş olsun diye arkadaşımla tokalaşmak istedi ve kız elini verirken titredi.İşte yıkıldığım an o oldu.Bu nasıl bir baskılamadır,bu nasıl bir etkilenmedir ve yıllarca kendine gelemedi.
Sen de silkelen ve düşün daha genceciksin.Yol yakınken boşan.Daha ötesi yok bu adamla!!

Öncelikle durumunuz gerçekten çok zor sizi anlıyorum. Fakat bir şeyi kestirip atmadan önce onarmaya da çalışmak lazım.. Onun huyuna suyuna giderek arayı iyi tutun sonra bir gün normal bir konu şeklinde sen bana böyle yapınca beni sevmen kıskanman hoşuma gidiyor ama yaptığın hareketler ve düşünceler çok yanlış ben kötü insan değilim sana ytanlış yapayım benm eşim sensin başkası beni ilgilendirmez.. gibi cümlelerle "senden başkasını gözüm görmez ,, sen benim herşeyimsin" gibi cümleleri birleştirdim mi adamın özgüveni tavan yapar kardeşim.. Aslında adamı yönlendirmeyi başarabilirsen bir dedğini iki etmeyecek birisi olabilir.. Tabi senin eşin nasıl kimsedir bizden iyi bilirsin işe yarar yaramaz. ben okuyup anladığıma göre nacizane düşüncemi yazdım.

Bu eşi değiştirmenin tek yolu, boşayıp yenisiyle değiştirmek.
Şu yaşadığınız şey evlilik değil, farkındasınız. Kişilik bozuklukları olan bir adamın kendini tatmin etme aracı olmuşsunuz. Sizin üzerinizde güç gösterisi yaparak, kendini "erkek" gibi hissediyor. Boşanmamak için bahanelerinizi sıralamak yerine, boşanmak için sebeplerinize odaklanın lütfen. Aileniz üzülebilir ama geçer, çocuğunun bir manyağın elinde heba olmasını hiçbir aile kolay kolay istemez. Çevrenin ne diyeceği, eşinizi haklı görüp görmemeleri neden umurunuzda? Bahane bunlar. Bu cehennemi yaşayan sizsiniz, kimin ne hakkı var yorum yapmaya? Ailenizin yanına dönmekten korkuyorsunuz da, bu adamın kölesi olmak daha mı yaşanılır bir hayat? Mantıklı düşünün biraz. Daha çok gençsiniz. Dünyaya da bir kere geliyoruz. Onu da böyle mi harcamak istiyorsunuz? Karar sizin.

Bu manyağı çekeceğime kendi cimri babamı çekerim daha. İşe girip çalışırsın zamanla başka evlilik de yaparsın daha yaşın çok küçük! Aklını başına almalısın bir an önce

Tesettür istediler diye gerici mi oluyorlar..Eger acilacaksaniz bastan kabul etmeseydiniz..Esiniz tesettürlü bir bayanla evlenmek istemis sonuçta..

Eşinde psikolojik rahatsızlık var. Ona kızarak öfkelenerek tartışarak çözemezsin. İkna edebilirsen ve evliliği kurtarmak istiosan psikiyatriste gitmelisiniz ya da evlilik danışmanına

boşanmanız ile anne baba hastalığı arasında ne gibi bi bağlantı var. ölüyo mu evladı boşananlar?

Çocuğum olmuyor pko dan dolayı tedavi bile olamadım neymiş Allah verirse olurmuş tedaviye gerek yokmuş bende başta salak gibi istiyordum iyiki olmamış
Rabbim in vardır bir bildiği
aileniz ne olursa olsun sizin aileniz bunu unutmayın
dönün yanlarına herşey yoluna girer Allah ın izniyle

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun evladım...

Tesettür istediler diye gerici mi oluyorlar..Eger acilacaksaniz bastan kabul etmeseydiniz..Esiniz tesettürlü bir bayanla evlenmek istemis sonuçta..
Hayır tesettür istediler diye gerici değiller
Sadece açıklara bakış açıları kötü olduğu için gericiler dedim
Şuan ki açılsam ailede kıyametler kopar
Eşimin isteği ile tesettüre girdim fakat alışamadım
Kendimi yabancı gibi görüyorum
Sanki ben değilmişim gibi
İnsanlarla tanışırken konuşurken sanki kendimi değilde başka birini tanıtıyormuşum gibi geliyor

Keşke zamanında eşiniz istiyor diye kapanmasaydınız, eşinizde bu konuda bu kadar hassassa baştan kapalı biriyle evlenseydi, ben tesettürlüyüm bu halde bile giyim tarzıma müdahale etse eşim kabul etmem sanırım,zor bir durum sizin için..

Yani ailenize de dönmek istemiyorsanız acaba bir süre kadın sığınma evine mi gitseniz?
Gerçekten okurken bunalmaktan daha çok üzüldüm.
Kendine yeni bir hayat kurarsın belki?
Çalışmaya başlarsın...

Bak kardeşim bu kafa yapısına sahip bi adamı sen düzeltemezsin bu yaştan sonrada düzelmez zaten. Cahil cühelanın önde gideni. Daha çok gençsin. Önünde yıllar var. Kendi hayatına kendi gençliğine yazık etme. Devam edip de ileride kendine saygını yitirdiğinde kendinden nefret edersin.

Bu adam seni harcar. Çocuk da doğurursun çocuğunun hayatını da harcar. Gider aldatır. Okutmuyor, korkuyor çünkü okumandan sesinin çıkmasından. Sindiriyor seni. Yazıktır günahtır. Git kadın sığınma evine. Temizliğe git, bulaşık yıka. Garsonluk yap. Mağazalarda işe gir. Bu arada da açıktan oku. Git kendi hayatını kur. Bu adamla zindan etme. Geçen yılların geri gelmicek.

O hisse öyle iyi biliyorum ki rüyamda bile korkarak uyandım birinde kuzenimle tokalaşırken eşim gördü rüyamda o bakışı vardı öyle bir sıçradım ki o yataktan korkuyla göğsümde o baskıyla

Aynen böyle Bi konuşma yaptım ben sana güveniyorum etrafa güvenmiyorum diye saçmaladı lafı ağzıma tıkadı konuyu kapat dedi

Keşkeeeee
Eşimle uzun yıllar sevgili kaldık
Kapanmasaydım da evlenirdik ama ailesi aşırı baskı yaptı ve açıkçası bana bu kadar zor geleceğini tahmin edemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…