- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Oğlak burcu mu bir şey merak ettim deKızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskançlığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım örneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi görüşüne aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım
Dün hastaneye gittim kızlar zaten ömrüm evde geçiyor Bi hastane işi olacakta yalnız çıkabilcem çıkınca da aynen şöyle ilerliyor evden çıkarken haber ver otobüse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yüzümü inceler fondöten mi sürdün sen ruj mu sürdün neymiş makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum yersen dedim ne güzel işte çirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda açtım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...
Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hiç önemi yok o sevmiyormuş Bi de küsme huyu var ki 3gün o surat toplanmaz sürekli mıç mıç sevgi ister hep el ele göz göze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı çok kez boşanmak istedim ama ailem üzülecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını geçirdi babam çok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak için evlendim benden 10 yaş büyük adamla ama o kadar özgüveni yerlerde ki benim özgüvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu
Bu yaşadıklarınız bana bir arkadaşımı hatırlattı.Nişanlısı öyle kıskançtı ki bin bir tane sorun oldu nişanlılık boyunca. Düğünden iki gün önce resmi nikah kıyılmasına rağmen,düğün olacağı gün yine çocuk kıskançlık yaptı,bu sefer aileler devreye girdi ve düğün iptal oldu.Karakolluk oldular ve en üzüldüğüm an neydi biliyor musun?İfade vermeye gittiğinde yanında ben de vardım Emniyet Amiri geçmiş olsun diye arkadaşımla tokalaşmak istedi ve kız elini verirken titredi.İşte yıkıldığım an o oldu.Bu nasıl bir baskılamadır,bu nasıl bir etkilenmedir ve yıllarca kendine gelemedi.Ailemle 1.5 saat mesafe var ayrı şehirdeler senede bi kaç kez gidiyorum kardeşlerimle dışarı çıkıyorum insanlara bakıyorum eğlenen gülen özgürce saçlarını savuran ve onca km uzaktan beni görecek sanıyorum çıksam bile tedirgin geziyorum koşar adım eve dönüyorum
Tesettür istediler diye gerici mi oluyorlar..Eger acilacaksaniz bastan kabul etmeseydiniz..Esiniz tesettürlü bir bayanla evlenmek istemis sonuçta..Merhaba durumunuz çok zor eşe ciddi bir rest çekmeniz gerekecek
Benim takıldığım nokta şu 3 yıl boyunca tesettürüydünüz sonradan açıldınız galiba
Nasıl açıldınız
Eşinize ne dedinizde açıldınız
Sorun çıkarmadı mı
Bu derece kısıtlayıcı bir adam nasıl açılmanıza onay verdi
Bende tesettürlüyüm 2.5 senedir ve açılmak istiyorum evlenince eşimin isteğiyle kapandım şuan açılmamı kabul etmiyor bende çok istiyorum ailesi çok gerici
Açılma mevzunuzdan benim için biraz bahşeder misiniz özel olmazsa
Ki benim eşim sizinki gibi değil hiçbirşeye karışmaz sadece tesettür diyor başka birşey Demiyor
Sanırım tesettür istedikleri için değil. Baskı yaptıkları için gerici dedi. İkisi farklı şeyler baya farklı hem de.Tesettür istediler diye gerici mi oluyorlar..Eger acilacaksaniz bastan kabul etmeseydiniz..Esiniz tesettürlü bir bayanla evlenmek istemis sonuçta..
Rabbim in vardır bir bildiğiÇocuğum olmuyor pko dan dolayı tedavi bile olamadım neymiş Allah verirse olurmuş tedaviye gerek yokmuş bende başta salak gibi istiyordum iyiki olmamış
Kızlar hemen konuya giriyorum 24 yaşındayım haziranda evliliğin tam 5 yıl olacak ama bıktım bıktım bıktım...!!! Bu adamın kıskançlığı huysuzluğu koca hakkı bilmem ne dine imana bağlayıp hayatı bana zindan etmesinden psikolojik şiddetinden bıktım örneğin istediğim şarkıyı dinleyemiyorum neymiş ben nerede afedersiniz ş..siz varmış onu dinliyormuşum istediğim şair yazar okuyamıyorum neden beynimizin siyasi görüşüne aykırı oy meselesi zaten ayrı kavga konusu oy bile kullanamıyorum çünkü ona göre kocam ne görüşteyse bende o görüşte olmak zorundayım
Dün hastaneye gittim kızlar zaten ömrüm evde geçiyor Bi hastane işi olacakta yalnız çıkabilcem çıkınca da aynen şöyle ilerliyor evden çıkarken haber ver otobüse binince haber ver inince ver varacağın yere varınca haber ver ki kendi de 10 kere arar eve gelirim yüzümü inceler fondöten mi sürdün sen ruj mu sürdün neymiş makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum yersen dedim ne güzel işte çirkin olayım madem kıskanıyorsun sevmiyormuş beyimiz ere sanane ben seviyorum 3 yıl zorla başımı kapattı sonunda açtım ama daha beter durumdayız yazın ortasında uzun kollu tunik giydiriyor o yasak bu yasak...
Avm sevmiyor diye gitmiyoruz ama ben seviyorum hiç önemi yok o sevmiyormuş Bi de küsme huyu var ki 3gün o surat toplanmaz sürekli mıç mıç sevgi ister hep el ele göz göze en nefret ettiğim şeyler bunaldım kendime ait Bi yaşamım kalmadı çok kez boşanmak istedim ama ailem üzülecek babam kanser annem daha yeni 4. Beyin ameliyatını geçirdi babam çok problemli biri cimri ve eşya biriktirme hastalığı var 19 yaşımda ailemden kurtulmak için evlendim benden 10 yaş büyük adamla ama o kadar özgüveni yerlerde ki benim özgüvenimi de mahvetti ne yapacağımı bilmiyorum ne olur akıl verin eşimin bu ataerkil zihniyetini değiştirmenin var mı bir yolu
Hayır tesettür istediler diye gerici değillerTesettür istediler diye gerici mi oluyorlar..Eger acilacaksaniz bastan kabul etmeseydiniz..Esiniz tesettürlü bir bayanla evlenmek istemis sonuçta..
Keşke zamanında eşiniz istiyor diye kapanmasaydınız, eşinizde bu konuda bu kadar hassassa baştan kapalı biriyle evlenseydi, ben tesettürlüyüm bu halde bile giyim tarzıma müdahale etse eşim kabul etmem sanırım,zor bir durum sizin için..Hayır tesettür istediler diye gerici değiller
Sadece açıklara bakış açıları kötü olduğu için gericiler dedim
Şuan ki açılsam ailede kıyametler kopar
Eşimin isteği ile tesettüre girdim fakat alışamadım
Kendimi yabancı gibi görüyorum
Sanki ben değilmişim gibi
İnsanlarla tanışırken konuşurken sanki kendimi değilde başka birini tanıtıyormuşum gibi geliyor
Yay burcu bende yayım ama onun alakası yok burcuyla ben tam yayımOğlak burcu mu bir şey merak ettim de
O hisse öyle iyi biliyorum ki rüyamda bile korkarak uyandım birinde kuzenimle tokalaşırken eşim gördü rüyamda o bakışı vardı öyle bir sıçradım ki o yataktan korkuyla göğsümde o baskıylaBu yaşadıklarınız bana bir arkadaşımı hatırlattı.Nişanlısı öyle kıskançtı ki bin bir tane sorun oldu nişanlılık boyunca. Düğünden iki gün önce resmi nikah kıyılmasına rağmen,düğün olacağı gün yine çocuk kıskançlık yaptı,bu sefer aileler devreye girdi ve düğün iptal oldu.Karakolluk oldular ve en üzüldüğüm an neydi biliyor musun?İfade vermeye gittiğinde yanında ben de vardım Emniyet Amiri geçmiş olsun diye arkadaşımla tokalaşmak istedi ve kız elini verirken titredi.İşte yıkıldığım an o oldu.Bu nasıl bir baskılamadır,bu nasıl bir etkilenmedir ve yıllarca kendine gelemedi.
Sen de silkelen ve düşün daha genceciksin.Yol yakınken boşan.Daha ötesi yok bu adamla!!
Aynen böyle Bi konuşma yaptım ben sana güveniyorum etrafa güvenmiyorum diye saçmaladı lafı ağzıma tıkadı konuyu kapat dediÖncelikle durumunuz gerçekten çok zor sizi anlıyorum. Fakat bir şeyi kestirip atmadan önce onarmaya da çalışmak lazım.. Onun huyuna suyuna giderek arayı iyi tutun sonra bir gün normal bir konu şeklinde sen bana böyle yapınca beni sevmen kıskanman hoşuma gidiyor ama yaptığın hareketler ve düşünceler çok yanlış ben kötü insan değilim sana ytanlış yapayım benm eşim sensin başkası beni ilgilendirmez.. gibi cümlelerle "senden başkasını gözüm görmez ,, sen benim herşeyimsin" gibi cümleleri birleştirdim mi adamın özgüveni tavan yapar kardeşim.. Aslında adamı yönlendirmeyi başarabilirsen bir dedğini iki etmeyecek birisi olabilir.. Tabi senin eşin nasıl kimsedir bizden iyi bilirsin işe yarar yaramaz. ben okuyup anladığıma göre nacizane düşüncemi yazdım.
KeşkeeeeeKeşke zamanında eşiniz istiyor diye kapanmasaydınız, eşinizde bu konuda bu kadar hassassa baştan kapalı biriyle evlenseydi, ben tesettürlüyüm bu halde bile giyim tarzıma müdahale etse eşim kabul etmem sanırım,zor bir durum sizin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?