yaaa durrr sakın bişiy yapmaa..ne ayrılması ne vicadan azabıılmaz:
bende dedim büyük bir sorun herhalde...başkalarının ne dediğinin ne önemi var yaaa..Allah aşkına sıyrıl,kurtul şu düşüncenden bir kere..güzel bir dille ifade edersen bu yaş konusu aranızda hiç sorun olmaz..mahvetme herşeyi ölee...benim bir arkadaşım 84 lüydü şuan sözlü olduğu kızda 81 li..ve Allah bozmasın mükemmel anlaşıyorlar...aşkı,sevgiyi bulmak çok zor..bulunca da sahip çıkacaksın,sonuna kadar hem dee..bak çok kızdım yaa sorun yapmışsın bunu kendine...canım kendine gel ve biraz toparlan,aşılmayacak bir sorun değil buu..:teselli:
ya bence saçmalıyorsun ya herşey güzel anlaşıyorsun 3 yaş 5 yaş ne önemi var
benim amcam yengemden tam 7 yaş küçüktü gayet de ömür boyu çok mutlu yaşadılar allah rahmet eylesin
hep mutluydular.
bu kadar büyütülcek bişi değil bitircek kadar çocuğun farklı bişey olmasını düşünmesi normal
ama anlamadığım gerçekte kaç doğumlusun sen?
bi nüfusta 82 diyorsun bi aramızda 3 yaş var diyorsun iyice karıştırdın ortalığı
kimlikleri yan yana getirirsen 3 yas var ben 82 o 85 li ama gercek yası sorarsan 1 yas var mafoldumben ben sorun yapmazdım ama benim yasımdakılere abı abla dediginde agrıma gitti nolur bi kendinizi benim yerime koyun kızlar :çok üzgünümabla abı dedigi insan benim yasımı ogrenince ablan yasındakiyle mi cıkıyorsun diyecekmafoldumben ayrıca onun ablası vardı öldü ve ablası 83 luydu utandım cekindim abla konumuna dusmek agrıma gitti bilmiyorum:gitme:
klava:kötükedihüso kusura bakma ama canım ,sen yaşından da küçük düşünüyorsun...hala elalem neder derdindesin...merak etme elalem seni her zaman mutlu eder sen böyle düşünmeye devam edersen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?