• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüzünlü bir aşk hikayesi..

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.901
4.116
658
Elim kolum bağlı,çaresizim,kimsesizim kızlar..Sizden akıl istiyorum,destek istiyorum yardım istiyorum..Belki hatanın hepsi bendeydi hayatımda ilk defa yalan söyledim,söylemek zorunda kaldım..Çünkü sevmiştim,sevilmiştim,ilk defa biri benim için uykusuz kalmıştı,ilk defa biri benim yokluğumu hissetmiş,özlemişti..Şu saatten sonra artık o insan da yok..Kendisi şu an olanları bilmiyor heyecanlı bir şekilde sevgililer günü hediyesi arıyor,beni özlüyor,evlilik hayalleri kuruyor..Ama ben günden güne eriyorum..Sebebimse benden küçük bir sevgili..O bunu bilmiyor,benim yaşımın büyük olduğunu bilmiyor..Ben 82 liyim nüfus cüzdanımda ama gerçekte 84 lüyüm büyük yazdırılmışım o ise 85 li..Tanışmamızda yaşımı 84 lü dediğim için bir yaştan bişi olmaz diyerek ilişkiye başlamıştık..Ama her geçen gün vicdan azabım beni öldürüyor bitiriyor..Bugün hediye baktık sevgililer günü için öyle heyecanlı öyle mutluydu ki her dk beni sevdiğini ileri düşündüğünü söyledi..Yüzümde ufak bi gülümseme oldu..mutlu diildim ben olmak istedikçe bu yaş mevzusu önüme çıktı bugün kalbimin aklımın her köşesini kapladı..O o kadar iyi bi insan ki o bu yalanı haketmiyor ben gerçek olmasada ondan üç yaş büyük görünüyorum ve o 82 doğumlu bi arkadaşına abi diye hitap etti yanımda mafoldumben çok ağrıma çok gücüme gitti çünkü bende onun ablası oldum bu durumda..Ağlamamak için zor tuttum kendimi hıçkırıklarım boğazıma düğümlendi yapamadım diyemedim oracıkta ben 82 liyim diye mafoldumben nasıl derdim nasıl onun kurduğu hayalleri bir bir yıkardım sustum eve geldim..o şimdi maçta..sevinerek gitti gitmeden beni ne kadar çok sevdiğini söyledi mafoldumben kalbime bi hançer saplandı seni seviyorum bebeim seni çok seviyorum ve sevdiğim için sana yalan söyleyemem daha fazla dedim..demek istedim..diyemedim boğazıma düğümlendi sözcüklerim..biliyorum ki 82 li olduğumu öğrenince yıkılacak,hayalleri de kendisi de..ortak bi ortamda bulunuyoruz ve o şu an izne geldi kendisi doğunun en ücra köşesinde görev yapıyor astsubay..bi iki gün içinde tekrar dönecek göreve..ve orda hiç kimsesi yok tek varlığı bilgisayarı ve benim görüntüm resmim ve sesim..o geri döndüğünde bensiz nasıl bir hayat sürdürecek bilmiyorum ama biteceğini bilsemde daha fazla bu vicdan azabıyla yaşıyamayacağım bu gece eğer msn gelirse anlatacağım herşeyi..ondan tam tamına üç yaş büyük olduğumu..abi dediği insanların yaşında olduğumu..demek zorundayım..ileride daha fazla yıkılmasındansa şimdi öğrenmesi daha iyi diye düşünüyorum onun dostluğunu arkadaşlığını kaybetmek tek korkumdu..anlattıktan sonra ne yarim olacak..ne dostum..ne de arkadaşım..çok kötüyüm mafoldum bittim kalbim gözlerim kan ağlıyor artık mutluluk bana haram biliyorum mafoldumbenmafoldumben siz olsanız söylermiydiniz yoksa iş iyice ciddiye binince mi anlatırdınız

yaaa durrr sakın bişiy yapmaa..ne ayrılması ne vicadan azabıı:olmaz:

bende dedim büyük bir sorun herhalde...başkalarının ne dediğinin ne önemi var yaaa..Allah aşkına sıyrıl,kurtul şu düşüncenden bir kere..güzel bir dille ifade edersen bu yaş konusu aranızda hiç sorun olmaz..mahvetme herşeyi ölee...benim bir arkadaşım 84 lüydü şuan sözlü olduğu kızda 81 li..ve Allah bozmasın mükemmel anlaşıyorlar...aşkı,sevgiyi bulmak çok zor..bulunca da sahip çıkacaksın,sonuna kadar hem dee..bak çok kızdım yaa sorun yapmışsın bunu kendine...canım kendine gel ve biraz toparlan,aşılmayacak bir sorun değil buu..:teselli:

yaaa durrr sakın bişiy yapmaa..ne ayrılması ne vicadan azabıı:olmaz:

bende dedim büyük bir sorun herhalde...başkalarının ne dediğinin ne önemi var yaaa..Allah aşkına sıyrıl,kurtul şu düşüncenden bir kere..güzel bir dille ifade edersen bu yaş konusu aranızda hiç sorun olmaz..mahvetme herşeyi ölee...benim bir arkadaşım 84 lüydü şuan sözlü olduğu kızda 81 li..ve Allah bozmasın mükemmel anlaşıyorlar...aşkı,sevgiyi bulmak çok zor..bulunca da sahip çıkacaksın,sonuna kadar hem dee..bak çok kızdım yaa sorun yapmışsın bunu kendine...canım kendine gel ve biraz toparlan,aşılmayacak bir sorun değil buu..:teselli:

hersey bitti cnm dun msn e girdi gece o sıra ben ağlıyordum guzel guzel sozler soyledi sonra ben biraz soguk davrandım bi sorun mu var dedimafoldumben bende biraz sonra mail atıcam oku lutfen seni cok sevdim bunu hic unutma dedim mail niye atıyorsun burdan konusalım dedi soyleyemem bunları yuzune karsı dedim mail attım 82 li oldugumu soyledim ama bunun kimlikte oldugunu gercek yasımın 84 oldugunu yazdım onu cok sevdigimi ama vicdan azabı duydugumu anlattım( daha once bunu soylemedigim icin vicdan azabı duymustum ) daha fazla gidemiyecegimi zaten bu maili okuyunca onun da beni istemeyecegini fln yazdım ozur diledim hakkını helal et dedim mafoldumben ağlıya aglıya senden vazgeciyorum dedim ve gonderdim maili daha sonra msnden bana BEN SENİN YASINI HİC SORDUM MU BEN SORMADAN SEN SOYLEDİN İSTER BENDEN 3 YAS BUYUK OL İSTER KUCUK OL BU BENİM İCİN ONEMLİ DİİLDİ AİLEM SENİN YASINA KARISAMAZ BU BENİM BİLECEGİM BİSİ BİRAZ BAHANE GİBİ GELDİ LUTFEN GERCEK AYRILMA NEDENİNİ YAZARMISIN DEDİ:delphin: Bİ SURE HİC BİSİ YAZMADIM MSNDE GECE 3 E KADAR BEKLEDİ YAZMAMI EN SON baska bi sebebin olmadığını yazdım tek sebebin bu oldugunu yazdım mafoldumben cok mutsuzum
bunu kabullenmem cok zor canım bastan beri biliyordum aramızdaki yas farkını ama onceden bu sevgi diil asktı gecer biter sandım ama zamanla alevlenince onu kandırmanın bi antığının olmadığını dusundum ve bu maili attım mafoldumben o benim hnayatımın bi parcasıydı su an kenidmi yanlız eksik hissediyorum ama onunlaykende kendimi sankı kardesimle cıkıyormusum gibi hissediyorum iki aradaı bi derede kaldım hem seviyorum hem olmaz diye dusunuyorum o benim koca bebeimdi ama artık yok :gitme: 1 yas olsa umursamazdım 2 yas olsa belki kabullenirdim ama tam 3 yas olunca ayrıca kendinden 3 yas buyuk birine abi abla dedigini duyunca cok agrıma gitti :delphin:mafoldumben:gitme:senağlama

ya bence saçmalıyorsun ya herşey güzel anlaşıyorsun 3 yaş 5 yaş ne önemi var
benim amcam yengemden tam 7 yaş küçüktü gayet de ömür boyu çok mutlu yaşadılar allah rahmet eylesin
hep mutluydular.
bu kadar büyütülcek bişi değil bitircek kadar çocuğun farklı bişey olmasını düşünmesi normal

ama anlamadığım gerçekte kaç doğumlusun sen?
bi nüfusta 82 diyorsun bi aramızda 3 yaş var diyorsun iyice karıştırdın ortalığı

yaa senin gerçek yaşın kaç?? 84 lü değil misim..bırak kağıtta yazanı yaaa....herşeyi durup duruken karıştırmışsıniadamın aklını da bulandırmışsın...sorun yokken ortada sorun çıkarmışsın...ya çok afedersin ama rahatlık mıı....dicem olmıycak..çocuk seni nasıl sevmiş,her halin kabülümdür demiş...başkasına tabii abla der,abi der..saygıdan ileri gelir o..ben,benden kaç yaş büyüklere ismiyle hitap ediyorum,herkesin br tarzı vardır...kusura bakma ama sorunlu olan sensin burda..2-3 ün hesabını yapıyorsun...SEVGı de AŞK ta insanın gözü bişiy görmez..insanlar ne hataları affediyorlar yaa..ve sen hiç bir çaba göstermeden,herşey bitti diyorsun...aklını başına topla lütfen,nasıl bir kuruntu yapmışsın kendine ve ileride çok üzüleceğin bişiy yapıyorsun...kendine gel..

ya bence saçmalıyorsun ya herşey güzel anlaşıyorsun 3 yaş 5 yaş ne önemi var
benim amcam yengemden tam 7 yaş küçüktü gayet de ömür boyu çok mutlu yaşadılar allah rahmet eylesin
hep mutluydular.
bu kadar büyütülcek bişi değil bitircek kadar çocuğun farklı bişey olmasını düşünmesi normal

ama anlamadığım gerçekte kaç doğumlusun sen?
bi nüfusta 82 diyorsun bi aramızda 3 yaş var diyorsun iyice karıştırdın ortalığı

kimlikleri yan yana getirirsen 3 yas var ben 82 o 85 li ama gercek yası sorarsan 1 yas var mafoldumben ben sorun yapmazdım ama benim yasımdakılere abı abla dediginde agrıma gitti nolur bi kendinizi benim yerime koyun kızlar :çok üzgünüm:o abla abı dedigi insan benim yasımı ogrenince ablan yasındakiyle mi cıkıyorsun diyecekmafoldumben ayrıca onun ablası vardı öldü ve ablası 83 luydu :utangac: utandım cekindim abla konumuna dusmek agrıma gitti bilmiyorum:gitme:

kimlikleri yan yana getirirsen 3 yas var ben 82 o 85 li ama gercek yası sorarsan 1 yas var mafoldumben ben sorun yapmazdım ama benim yasımdakılere abı abla dediginde agrıma gitti nolur bi kendinizi benim yerime koyun kızlar :çok üzgünüm:o abla abı dedigi insan benim yasımı ogrenince ablan yasındakiyle mi cıkıyorsun diyecekmafoldumben ayrıca onun ablası vardı öldü ve ablası 83 luydu :utangac: utandım cekindim abla konumuna dusmek agrıma gitti bilmiyorum:gitme:

:oklava:kötükedihüso kusura bakma ama canım ,sen yaşından da küçük düşünüyorsun...hala elalem neder derdindesin...merak etme elalem seni her zaman mutlu eder sen böyle düşünmeye devam edersen....

saçmalıyorsun resmen başka bişey demicem
ayrıca kimsenin hiç bişey demeye hakkı yok bi arkadaşım kendinden 9 yaş büyük kızla çıkıyordu ki o 25 yaşında kız 34 yaşındaydı daha belli oluyor fark kimsenin gıkı çıkmadı gayet de mutlular evlenicekler
bence sen yeterince sevmiyorsun kendini kandırmışsın bizi de burda boşuna uğraştırma yorum yaptırtarak
gerçekten sevsen hiç bişey umrunda olmazdı

:oklava:kötükedihüso kusura bakma ama canım ,sen yaşından da küçük düşünüyorsun...hala elalem neder derdindesin...merak etme elalem seni her zaman mutlu eder sen böyle düşünmeye devam edersen....

burda bi baslıktakı yorumları okuyunca daha da koutmser dusundum ve mailimi attımmafoldumben orda herkes kendinden kucuk biriyle asla yapamayacagını erkeklerin zaten buyuk biriyle evlilik dusunmeyecegini fln yazmıslar bende genelleme dusunup yola cıktım pısmanmıyım hemde cok keske hic soylemeseydim artık beni abla gibi gormesede attığım mailde beynine iyice soktum artık abla gibi dusunmeye baslıyacakmafoldumbenmafoldumben

böyle düşünen sensin..ve ısrarla da aynı şeyleri yazıp duruyorsun..sen kendi kafanı değiştirmezsen bir başkasının seni anlamasını hiç bekleme bence...burda her düşünceden arkadaş var,genelleme yaparlar bazı konularda.ama içinde bulunduğun durumu en iyi sen analiz edebilirsin..ve sen hala başkalrının laflarına bakıyorsun..

hiç bişey için geç değil ama sen beni abla gibi görcek diye endişeleniyorsun ama o senden daha olgun davranıyor
kendini abla gibi görmene rağmen ne kadar çocukça düşündüğünü anlarsın umarım
güzelce konuşursan sevgilin de geri kabul eder bence
ama o sorun yok demesine rağmen inatla ayrılmışsın ve sana olan güvenini sarstın bence
böyle bi sebepten benden ayrılabiliyor diye düşünür insan
bişey yaparken önce iyice bi düşün

iyide adam senin yaşındakilere abi abla dememişki. senden de 2 yaş büyük insanlara abi abla demiş. sen kağıttaki yaşını sahiplenmişsin kendini 82 li diye düşünüyorsun. çok canını sıkıyorsa bu durum dava ile sanırım düzeltiliyor. git düzelttir yaşını.
böyle birşey için değer mi ilişkini bitirmene. bu neden o kadar saçma gelmiş ki sevgiline, başka bir neden le ayrılmak istiyorsun diye düşünmüş. ara konuş düzelt arkadaşım ya. heryer doğru adam kaynamıyor. sen doğru olduğunu düşündüğün bir adam bulmuşsun onuda üfürükten bir nedenle kaybetme.

tek kelimeyle saçmalamışsın ve devam da ediyorsun. dramatikleştirmişsin olayı, türk filmine çevirmişsin.

cnm bence cok yanlis yapmissin
cocuk demis benim icin yasin onemi yok diye sen hala
sorun yapiyosun. birbirinizi cok seviyosaniz bu gibi seylerin
problem bile olmamasi gerekiyo ki erkek arkadasin icin oyleymis zaten.
sen kendi kendine kuruntu yapmissin. sevdiginden buyuk olan birtek sen degilsin
bosu bosuna bitirmissin.
kendi kendini yakmissin bence. keske bu kadar fevri davranmasaydin.
:olmaz:

Kendi ellerinle kendine hayatın boyunca unutamayacağın cezayı yaşatma.
Yaşın ne önemi var ki? Yeter ki gönüller bir olsun..
Şayet sen değilde o senden büyük olsaydı kabullenirdin değil mi?
ışte bu durumda da senin yaşı değil Kadın-Erkek faktörüne göre haraket ettiğin bariz..
Yaşın küçük değil ablacım biraz daha olgun düşünebilirsin...

ablacım bence yaşını söyleyip tepkisini beklemeliydin hem yaşta yalan söluosun hem sen ayrılıosun :S bak çocuk ayrılmıcakmş sz sevdkten snra elalemden sizene ! onlar herşeye bi kulp bulur zaten ister sen buuk ol iseter kçk kısa uzun yanii herşye bişey bulunur ... DÖN GERı GEÇ OLMADAN .. inş mutlu olursnz :)

ya anlaştıktan sonra yaşın ne önemi var onu anlamadım varsın desin abla abi başkalarına seni o gözle görmüyorki küçük olsan sevmese dahamı iyi abarı bence en baştan biliyordun zaten öyle olduğunu bu zamandan sonramı geldi aklına sevmişsin gönül vermişsin kaybediyorsun topla kendini önemli olan fikirlerin uyuşması

Back
X