Zannetmiyorum. Onların nasıl yapıda insanlar oldukları gözlerinden belli oluyor zaten. Kv ise öyle birşey yapacak insan değil. Bana söylemesinin sebebi dikkatli olmamı istemesi. Çünkü yıllardır bu insanların laflarından sıkılmış beni eleştirdikleri gibi onu da elestirmisler. Artık onlardan kötü söz duymak istemiyor ama o da biliyor ki ben ne kadar dikkat etsem de başka bişey bulup konusacaklar. Kendisi de söyledi bunu.Acaba kv den senin yüzüne söyleyemiyorda teyzelere mi söylettiriyoraklıma bu geldi valla. Yoksa niye sana anlatsın ki onların laflarını.
Onlar gibi düşünse evimin huzurunu bozuyorsa kardeşimle görüşmem diyip kestirip atmazdıEvet haklısınızkv bana karşı çok iyi. Hatta ayrılırken seni seviyorum diyerek ayrıldık. Fakat onlara cevap vermemesi beni savunmaması acaba o da mı onlar gibi düşünüyor sorusunu getiriyor aklıma.
Zaten kadın kayinvalidemin huzurunu da bozuyor ki kv çok alıngan üstüne bir de böyle kardeşi var. Daha önce de ondan dert yanardı bana. Hatta bı ara mesafe koydu. Fakat kardeş sonuçta bir şekilde bir araya geliyorlar.Her ailede var malesef bu dedikoducular milletin gelinleriyle uğraşırlar. Bu takılacak birşey değil. Kayınvalidenin tavrı çok çok hoşuma gitti kardeşine bile mesafe koymayı düşünüyor sizin için, kıymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?