Huzur bozan akraba

Kayınvalideniz sizden razıysa ve memnunsa onların ağzını kapamalı ve size aksettirmemeliydi.

Kayınvalideniz sizden razıysa ve memnunsa onların ağzını kapamalı ve size aksettirmemeliydi.
Ben de öyle düşünüyorum. Bir kez daha bu konu açılırsa söyleyeceğim bunu. Memnun olmasa bile aramızdaki mevzulara onları dahil etmemesi gerekirdi

Ne kadar anlayışlı bir esiniz var.Benim eşim akraba manyaği.Böyle arizali akrabalari onun da var ve hep evlerine gitmek zorunda kaldim.4 yillik evligimizde tüm kavgalarimizin konusu aile ve akrabalari.

Ne kadar anlayışlı bir esiniz var.Benim eşim akraba manyaği.Böyle arizali akrabalari onun da var ve hep evlerine gitmek zorunda kaldim.4 yillik evligimizde tüm kavgalarimizin konusu aile ve akrabalari.
Umarım eşiniz de sizi anlar. Eşimin teyzesi bariz gecimsiz birisi. Eşim de bunun farkında ve birkaç seyi anlatınca 'teyzem öyledir haklısın' dedi.
Siz de sakince anlatıp onlarla görüştüğünüzde moralinizin bozulduğunu söylerseniz belki anlar.

O zaman yeni bir karar aldim "o disaridakilerle de konusmayacagim" deseydin. Saygi gostermeyi onune konan yemekte, evine davet edilmekte buluyorlarsa gercekten gereksizler.

Benim esimin bir kisim akrabalarida boyle.

Benim hakkimda konusuyorlarmis ayni hizmet muhabbeti.

Sen yine yemege felan almissin ben hicbirini ne yemege aldim ne hizmet ettim.

Etmem de. Benim dedikodumu yapan insanin evimde isi yok.

Sadece bayram seyran dugunde karsilasirsam karsilasirim muhattap olmam.

Esimle konustum. Annenin babanin basimin uzerinde yerleri var saygi duyarim evimde elimden geldigince rahat ettiririm ama o dedikoducu akrabalarinla ne olur beni muhattap etme. Evimizin huzuru mutlulugu icin dedim.

Esim bana hak verdi o da mesafe koydu. Dugunlerde bile beni onlarin masasina oturtmuyor laf soylerler canimi sikarlar diye.

Esin sana hakveriyorsa gerisini bosver.

Sakin aman dedikodumu yapmasinlar diye daha cok hizmet daha cok hurmet gosterme tepene cikarlar.

3 aylik bebegi olan kadinin habersiz gelip birde yemek beklemeleri onlarin ayibi senin degil.

Ayrica 17 yasindaki gorumcenin mutfagi toplamasi gayet normal.

Çok teşekkür ederim benzer şeyler yaşamışız. Peki siz nerden duydunuz hakkınızda konuştuklarını?

Ne istiyor acaba 3 aylık bebeği olana benim bildiğim oturmaya vs gidildiginde herkes yardım eder gorumcenizde yemiş o yemekten toplar ne var bunda toplamazsa ayıp bu insanlara sakin sakın taviz vermeyin hep daha fazlasını isterler yanlarında onlardan daha baskın olun ne derse sizde şaka yoluyla ağzının payını verin bu gelinlerin çektiği nedir ya .

Çok teşekkür ederim benzer şeyler yaşamışız. Peki siz nerden duydunuz hakkınızda konuştuklarını?

Nereden olacak ayni senin gibi kayinvalidem soyledi.

Cok sert cevap verdim.

Kayinvalideminde dili tutuldu birsey diyemedi.

Ne gelinler var kocasinin akrabalarina selam vermeyen onlar yuzlerine baktigima dua etsinler birde hizmetimin mi dedikodu yapiyorlar dedim.

Benim kuzenimin esi bir bahane buldu kustu kaynanasina daha ne dugunumuze geliyor ne bayramimiza biz bir kere bile dedikodusunu yapmadik. Ben onlara saygi duyuyorum cemiytlerine katiliyorum birde dedikodumu yapmislar yazik dedim.

Bayagida sinirle soyledim.

Kayinvalidem daha agzini acamadi.

Ben boyle konularda tehbiledim " huzur bozana susma, bizleri savun" diye soylendim .. Normalde kv sikayetleri dinler cevap veremez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…