canım ben eşyalarından çok evinin şekline takıldım.bu 3 odayı küçük yapacaklarına 2 tane büyükçenek oda yapsalarmış daha hoş olurdu ve ferah ferah mobilyanı yerleştirirdin diye düşünüyorum.birde dikkatimi çeken misafir geldimi nerede yatacakbende salonundaki koltukları beğendim ama kendime alırken açılır olanlarından aldım misafir oloayından dolayı.huzurlu otur canım
tek kelimeyle bayıldım...Özellikle salonun ve yatak örtün çok hoşuma gitti.. İnşaallah eviniz hep huzurlu olur...
canım işte binanın yapısı kötü ve eski evin içide eskiydi biz heryeri yaptırdık.
oturma odamdaki köşe koltugum ikiside açılıyo yatak oluyo misafirim orda yatıyor:)kaçkezde yatılı gelen oldu sıkıntı yok ama kalabalık gelinmez yerim yok:)
tskkur eederım cnmmmOturma odanin koltuklari super...bayildim. salonunda guzel ama ben o yuvarlak yastiklardan nefret ediyorum. Ben olsam onlari kaldirirdim.zaten yeterince yastik var . Sanki o yastiklar basite indirgiyor gibi geliyor bana. Tarzin oturmus evde konsept butunlugu var canim guzel gunlerde mutlu mutlu otur insallah.masallah ...
sanat halı cnm tşklerevinizde sağlıkla sıhhatle oturun inş. çok ferah güzel bir ev olmuş :) girişteki halınızın markasını öğrenebilirmiyim hoşuma gitti :)
tşkurlercanım herşeyin çok güzel. Güle güle huzurla otur.
çook sagolungüle güle oturun her şey çok hoş
çok tesekkurlerçok hoş bir ev olmuş beğendim
çook sagol cnm benım çok mutlu ettın benıgerçekten tamda yapmak istedigin gibi sade ve ferah bir görüntüye sahip evin canım...
tüm eşyalarını çok begendim,ve tarz ayrılıgı yaratmamışsın evinde.huzur veren bi havası var ve de tertemizsaglıklı ve mutlu günlerde oturmanız dileğimle canım çok çok güzel herşeyin.
ayrıca canım;bebek inş oldugunda salonda oturup,oturma odasını çocuk odası yapıcam demişsin ya bence iyi bir fikir degil:26:
oturma odan yatak odası olmaya müsait bence yatak odanı oraya taşır,yatak odanı da çocuk odası yaparsın daha iyi olur sanki..
ömur boyu huzur içinde otururursunuz inş.güle güle oturun evinizin duvar rengi ne acaba?evimde tadilat var boya da yapılacak ama rengine karar veremiyorum bir türlü
hee anladım cnm..şimdi burdan evin şekli tam görünmedigi için öyle dedim..yatak odası çok ön planda güzel olmaz dogru...tskkur eederım cnmmm
sanat halı cnm tşkler
tşkurler
çook sagolun
çok tesekkurler
çook sagol cnm benım çok mutlu ettın benı
gırış kapısına yakın oldugu için zaten yatak odamı orda yaptırmadık esım ıstemedı çok kapıda olur dıye cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?