Huzur hanem

Arkadaşım benim dikkatımı çeken başka birşey oldu..Bu resimdeki arkaplan photoshopmu gerçek mi?
Gerçek ise hangi mekan cırağın sarayını aratmıyor... bayıldım ya

herhalde evin baya yeni yapı ondan dolayı çok güzel bir kere koltukların şahane fakat mobilyaların venge olsaymış daha fazla uyum saglarlar diye düşündüm cnaım

canım evin çok güzelmiş koltuklarının rengi çok güzel gerçekten huzur veren bi renk şatafatlı olmayışıda güzel rahatlıkla kullanabileceğin model mutfağın çok hoş heleki mutfak masan ve örtülerin pandalı halın bi harika inşallah bebişin olurda onun odasına koyarsın canım evinde kendin gibi süper olmuş:hooray:

canım benimmm teşekkür ederim meleğim eminim seninkiler de çok güzeldir herzaman daha iyileri senin olsun gül yüzlü arkadaşım :1hug:

Hersey cok güzel gülüm...ALLAH agiz tadiyla yasamak nasip etsin..! :Saruboceq:

En cok salon ve oturma odanin avizeleri hosuma gitti...bayilirim kristalli modern avize modellere!

Nerden aldiginizi ögrenebilirimiyim?? sırnaşık şey

dügün fotolarini görmüstüm evini görmekte nasip oldu canim. allah güzel günlerde oturmayi nasip etsin.
Evin cok güzel ferah. Bide ilgimi ceken mobilyalarin sadece gösteristen ibaret degil bide kulanisli. Burda cok güzel salonlar göruyorum incikli cincikli boncuklu swarowki tasli filan ama senin mobilyan hem güzel hem rahat. Yani evine misafir gelsem teretüde kalmam acaba yaslansam mi yaslanmasa mi koltuga, acaba kirlenirmi diye

Güle güle otur bacim

danke schöön:1hug:
bende buna çok önem verdim kullanışlı olması esastır benim için şatafatı da sevmem zaten
beğenmenize sevindim daha iyileri sizlerin olsun inş.

evin sade ve çok güzel.bazı evler böyle itiş tıkıştırya bakarken yorar insanı senin evin öyle değil içim açıldı.pandalı halı nerden aklına geldi ya?

canım evin gerçekten çok ama çok hoş....sade ve şık...camlı vitrinin içinde danteller olmasa bence daha hoş olurdu...tabi bu benim fikrim....güle güle oturun....

evin gayet sade ve şık, yatak odanı ve rengini çok beğendim ayrıca salondaki eşinle olan resminiz ne kadar güzel,mutluluğunuz daim olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…