- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
-
Arkadaşım benim dikkatımı çeken başka birşey oldu..Bu resimdeki arkaplan photoshopmu gerçek mi?
Gerçek ise hangi mekan cırağın sarayını aratmıyor... bayıldım ya
canım evin çok güzelmiş koltuklarının rengi çok güzel gerçekten huzur veren bi renk şatafatlı olmayışıda güzel rahatlıkla kullanabileceğin model mutfağın çok hoş heleki mutfak masan ve örtülerin pandalı halın bi harika inşallah bebişin olurda onun odasına koyarsın canım evinde kendin gibi süper olmuş :hooray:
fıstığım evin çok tatlı allah huzurunu bozmasın.
dügün fotolarini görmüstüm evini görmekte nasip oldu canim. allah güzel günlerde oturmayi nasip etsin.
Evin cok güzel ferah. Bide ilgimi ceken mobilyalarin sadece gösteristen ibaret degil bide kulanisli. Burda cok güzel salonlar göruyorum incikli cincikli boncuklu swarowki tasli filan ama senin mobilyan hem güzel hem rahat. Yani evine misafir gelsem teretüde kalmam acaba yaslansam mi yaslanmasa mi koltuga, acaba kirlenirmi diye
Güle güle otur bacim
çok güzel sade ferah bir evin var ALLAH sağlıklı huzurlu seneler nasip etsin inşallah turkuaz ve kahve kombinasyonu çok güzel yakışmış..
canım koltuklarının rengine bayıldım:)
nerden aldın onları ya:)))))
evin çok hoş mutluluklr:)[/QUOTEbursa-inegöl den aldık inan şuan mağza ismi aklımda değil sayfaları gezersen vermişmdir soran olmuştu baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?