Huzur hanem

merhabalar öncelikle uğurum :) şimdi neden uğurum dedim açıklayım :)

düğün resimlerinizi eklediğinizde henüz evlenmemiştim çok hoşuma gitmişti gülümseyerek bakmıştım sonra evinizi eklediniz o zamnda daha evlenmemiştim evinizde çok hoşuma gitmişti :) vel hasılı 30 aksımda evlendim bende. geçenlerde bugün en giydin topiğinde resimlerinizi gördüm sonra o hamiş testini almaya giderkenki resminizi. çok hıoşuma gitti yine duygulandım hatta mesajlarınızada göz attım umarım rahatsızlık evrmedim gerçekten hoşuma giderek duygulanarak baktım sadece. vel hasılı meğer size bakarken bende hamileymişim bugün öğrendim bende :)

bundan sonra herşey dahada güzel olur inşallah.. Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım(uğurum)

canımın içi senin evine bayılıyorum ben yaa maviş maviş
gerçekten de dediğin gibi bir huzur hane olmuş
güle güle oturun inşallah bebeğinizle birlikte nice güzel günler geçirin evinizde

aybikecimm annemler yeni bir eve taşınacaklar yaz sonunda hayırlısıyla
değişik fikirler arıyodu bende bi fikir verebilirim diye senin evini gösterdim çok hoşuma gitmişti renklerin uyumu

Son düzenleme:
aybikecim kendine has bir tarza sahip olduğun belli canım.
ben senden çok olmasada biraz büyüğüm nacizane iki tavsiyem olacak..
başta evini ve eşyalarını çok modern bulduğumu söyleyeyim,gerçekten hoş.
dahada hoş olması için vir iki detay var onlarda olduğunda herşey daha hoş olacak.
bence hiç dantel kullanma,çünkü bu kadar modern tarza dantel olmaz,bütünlüğü bozan bir detay bence,bak bendede bir sandık dolusu dantel var,ama ortalıkta bir tane bile bulamassın.birde en kısa zamanda mutfak tabanındaki derz aralarını cifle veya ciflet,yer daha parlak ve beyaz olacaktır.

teşekkür ederim..
dantelleri kayınvalidem koymuştu bi kaç ay kalsın gönlü olsun diye çıkarmamıştım
mutfak 3 ay önce çiflendi bembeyaz oldu :) resimleri koyduğumda baya bi eksiğim gediğim vardı burdan arkadaşlar çok ısrar etmişlerdi eklemiştim yatak örtüm bile gelmemişti baksana :)

mavı ve kahverengı cok hos olmus takımlarda cok sade ve sık bı evın var mutlulukla otu ıns canım.. Allah olmayanlara( arada bana) nasıp etsın ınsallahhihoyyyt

aybikecim bişey sorucam
O yatakların çıkıntı kısımları kullanımda nasıl
Hadi oturmak için iidirde Yatağa geçişte zor olmuyormu
Hep itici geldi onlar bana Ama bi kullanandan yorum alayım

mavı ve kahverengı cok hos olmus takımlarda cok sade ve sık bı evın var mutlulukla otu ıns canım.. Allah olmayanlara( arada bana) nasıp etsın ınsallahhihoyyyt

amin canım nş daha güzellerini nasip eder..
aybikecim bişey sorucam
O yatakların çıkıntı kısımları kullanımda nasıl
Hadi oturmak için iidirde Yatağa geçişte zor olmuyormu
Hep itici geldi onlar bana Ama bi kullanandan yorum alayım

odam daha geniş olsaydı daha güzel olurdu ben memnunum çekmeceleri var o çıkıntılarda gizli,çok kullanışlı
annem yataa girerken ayaklarınız çarpmaktan morarcak demişti ama bigün bile yaşamadık öyle bişey ben çok seviyorum yatak odamı..zor olan yatak örtüsü örtmek biraz vakit alıyor çünkü sarkıtamıyorsun içine sıkıştırman gerekiyor.

allah mutluluğunu daim etsin hepsi çok güzel

amin canım bimukabele inşallah..

aybikecigim senin ne guzel zevkin varmis oyle:) valla salonuna bayildim ins. bir omur gule gule oturun.
zevklerimiz cok benziyor ..mutfak takimimiz (ortuler)ayni benimkinin deseni farkli ama ben memnun degilim yikayinca renkleri soldu

güle güle oturun...
teşekkür ederim
çok güzelmiş canım evin rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn
amin inş darısı tüm isteyenlerin başına
canım benim evin çok sıcak özellikle oturma odana bayıldım güle güle oturun
gülnurcum teşekkür ederim canım
aybikecigim senin ne guzel zevkin varmis oyle:) valla salonuna bayildim ins. bir omur gule gule oturun.
zevklerimiz cok benziyor ..mutfak takimimiz (ortuler)ayni benimkinin deseni farkli ama ben memnun degilim yikayinca renkleri soldu
az önce bebeğimin ismini beğenmemişsin ona yorum yazdım şimdi accık yüzüm güldü saol canım :)
bu arada ben hr hafta mutlaka yıkıyorum ama hala çok canlı renkleri:S

salonun takımı rengı cok guzelde halını begnmedım

gulegule otur cnm

o halı zaten emaneten ordaydı :)
teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…