- Konu Sahibi belgin_815
-
Yalnız Kadınceğiz buraya bir tatlı huzur bulmaya geldi, biz kötü kk
hatunları iyice huzursuzlandırıp gönderdik.
Nefret ediyorum yalandan şimdi nasıl güvenicem yazık değilmi onca emek onca zaman,napıcam şimdi tekrar sil baştanmı inanın gücüm kalmadı.İşyerindeyim lavaboya gidip gizli gizli ağlıyorum
birde şu var benim açımdan bakın
vallaha böyle hatunların açısınan bakınca onları akbaba gibi görüyorum
ablacım dün geceki olandan sonra kimse bu konuda saygı beklemesin zaten.
ne yüzle huzur aramaya geliyor ki.
evli erkeğe ilgi duymak nedir anlıyorum. artık kimse evli bir erkeğe aşık olduğunu söylemeye çekinmiyor...
10 aydır eşinden ayrılmak üzere olan birini seviyorum yetişkin bir oğlu ve bir kızı olan birini bu arada ben 39 yaşında eşinden ayrılmış 2 çocuklu ama çocuklarından ayrı olan biriyim,hergün görüşüyoruz o kadar çok seviyorum ki onu. Dünakşam cebinden talihsizce çıkardığı şeylerin arasında bir kimlik fotokopisi vardı dayanamadım baktım 14 yaşında bir kız çocuğuna ait ve o kız çocuğuda onundusustu sadece sustu o kadar açıklama yapması için sabır gösterdim hiç bişey diyemedi şimdi mesaj atmış çok üzgünmüş beni kaybetme korkusundan izahını edememiş filan çok kötüyüm arkadaşlar içim öyle acıyoki hiçmi gülmeyecek benim yüzüm hepmi yarım kalıcam
"Eşinden ayrılmak üzere" ay rıl ma mış. Kör gözüm parmağına.
10 aydır eşinden ayrılmak üzere olan birini seviyorum yetişkin bir oğlu ve bir kızı olan birini bu arada ben 39 yaşında eşinden ayrılmış 2 çocuklu ama çocuklarından ayrı olan biriyim,hergün görüşüyoruz o kadar çok seviyorum ki onu. Dünakşam cebinden talihsizce çıkardığı şeylerin arasında bir kimlik fotokopisi vardı dayanamadım baktım 14 yaşında bir kız çocuğuna ait ve o kız çocuğuda onundusustu sadece sustu o kadar açıklama yapması için sabır gösterdim hiç bişey diyemedi şimdi mesaj atmış çok üzgünmüş beni kaybetme korkusundan izahını edememiş filan çok kötüyüm arkadaşlar içim öyle acıyoki hiçmi gülmeyecek benim yüzüm hepmi yarım kalıcam
Ne olmuşki dün gece? :26:
empati gücü yüksek arkadaşlar her konuda anlayışlı yorum yapın,empati kurun diyorlar ama bazı konularda ben bunu yapamıyorum.ne kadar çabalasamda konu sahibinin yerine koyamıyorum kendimi! işte bu da onlardan biri...
dün gecede aynı böyle bi konu açıldı hadi o kız 21 yaşındaymış.
ilk hoşlandığında adamın evli olduğunu bilmiyormş.
ayrılcaklar diye kendi kendine gelin güvey ollmuş. adamın annesi babası güya gelini istemiyolarmış kapalı gelin istiyolarmış bu kızcağızda kapalı üstüne alınmış.
asıl önemlisi adamın karısı hamileymiş ve kız inş. o çocuk doğmaz sonuçta ilerde bize ayakbağı olur diyebilcek kadar vicdansız.bide bizden dua istiyor!
konular kapanmıştı sonradan da silinmiş. hala öfkeliyim o konuya.
ayrılcaklar diye kendi kendine gelin güvey ollmuş. adamın annesi babası güya gelini istemiyolarmış kapalı gelin istiyolarmış bu kızcağızda kapalı üstüne alınmış.
asıl önemlisi adamın karısı hamileymiş ve kız inş. o çocuk doğmaz sonuçta ilerde bize ayakbağı olur diyebilcek kadar vicdansız.bide bizden dua istiyor!
Empati :) Nasıl yapalım kadesacım nağsıııl
Okurken gözlerim böyle oldu >Allah onu bir çarpar, yer neresi gök neresi bilemez.
ahhh sen bide bizi görcektin dün gece konular silinmeseydi durumun vahimiyetini daha iyi görürdün.
bizden tepki alınca pek yorum yazmadı ama yazdıkları yetti herkesi çıldırtmaya.
milletçe nereye gidiyoruz diyorum sadece.
Allah akıl fikir vicdan versin.
sorun 3. cocugun olması mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?