huzurlanırınzda cgdm16 nın ceyizleri

herseyin çok güzel cnm allah tamamını erdirsin

Eki Görüntüle 177917 istemeye geldıklerınde getırdıklerı cikolata kutusu ıcını temızldım takı toka kutusu yaptım onu yatak odama koymayı dusunuyorum

Hepsi çok güzeller, taç teflon setin, benimkiyle aynı hepsini güzel günlerde, ağız tadıyla kullanman dileğimle

Hepsi çok güzeller, taç teflon setin, benimkiyle aynı hepsini güzel günlerde, ağız tadıyla kullanman dileğimle

teflon tencerelerımın tavalarıda vardı fakat koyamadım resmını...amın canım hepımız huzurlu gunlerde kullanalım

yemek takımın benimkinin aynısı canım. güle güle kullan. Sanırım Bernardodan aldın.

Takıma uysun diye oradan kadeh takımıda almıştım ben

yemek takımın benimkinin aynısı canım. güle güle kullan. Sanırım Bernardodan aldın.

Takıma uysun diye oradan kadeh takımıda almıştım ben

tesekkur ederım canım. sanırım sen takımları benzettın ben biev den almıstım tatlım

Güle güle kullanın, Allah daha geniş bütçelerle devamını getirmeyi nasip etsin inşallah :)

hepsi çok güzel güle güle kullan şu yamuk tabaklı fincana bayıldım yamuk yumuk şeyleri çok seviyorum yaaa:):)

kare olan tabaklar. hatta resimlerin en sonundaki sağdaki Bernardo dakinin aynısı ama
benimkinin aynısı

birbirinden mi çalmışlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…