huzurlanırınzda cgdm16 nın ceyizleri

resmın ust kısmındakı cıceklı tencereler bı ara orıflame satarken hedıye gelmıstı bennde ceyızıme sakladım

ikeadan bayılarak aldıgım fılm serıdı cercevem

yaa canım biliyorum fazla oluyorum ama bu fincan takımının markası nee?? :26: ben bunn benzerini karacada görmüştüm alıcaktım kalmamış bulamıyorumm

Eklentiler

• $1.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
yaa canım biliyorum fazla oluyorum ama bu fincan takımının markası nee?? :26: ben bunn benzerini karacada görmüştüm alıcaktım kalmamış bulamıyorumm

markası konusunda hıc bır fıkrım yok canım özdilek in alışveriş merkezinden almıstım.eve gıdınce kutusunun ustunden markasına bakar yarın sana yazarım olur mu

dun hıc hesapta yokken sarevın outlet ını gorup aldıgım pamuk saten nevresım takımı

yaa bu film şeridi çerçevde çok güzel. bi arkadaştada fotoğraf ağacı gördüm bugün. bende istiyorum onlardan:)) güle güle kullanın hepsini. bitmiş heralde çeyiz.

yaa bu film şeridi çerçevde çok güzel. bi arkadaştada fotoğraf ağacı gördüm bugün. bende istiyorum onlardan:)) güle güle kullanın hepsini. bitmiş heralde çeyiz.

yok canım ya keske bıtmıs olsa ama daha cok ama cok eksık var yaa....valla adagım var bıttıgı gun cocuklara seker dagıtıcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…