huzurlanırınzda cgdm16 nın ceyizleri

tebriklerr hepsi çok güzel. özellikle erkek arkadaşının askerden gelirken getirdiği kahve fincanları çok güzel. Bende bu yaz memleketten almayı düşünüyorum. Aldıklarının hepsini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim. Herşey gönlünce olsun

cok tesekkur ederım canım.öle kahva fincanı istediğimi biliyodu oda ılerde evımızde kullanırız hatıra olsun demıs getırmıs. gorunce cok mutlu olmustum

buda nısanda damada konulacak bohca ve havlu takımlardan biri

sevdiceğimin bana hediyesi fotografımızı tual uzerıne bastırmıs

saol canım agzın bal yesın valla ne gusel dılekler onlar öyle

:) Amin, amin. Çeyiz hazırlayanın halinden anca bu 'dert'ten muzdarip olanlar anlar malum :) Esirgemeyelim birbirimizden dualarımızı :)

saol canım agzın bal yesın valla ne gusel dılekler onlar öyle

:) Amin, amin. Çeyiz hazırlayanın halinden anca bu 'dert'ten muzdarip olanlar anlar malum :) Esirgemeyelim birbirimizden dualarımızı :)

cok tesekkur ederım canım.öle kahva fincanı istediğimi biliyodu oda ılerde evımızde kullanırız hatıra olsun demıs getırmıs. gorunce cok mutlu olmustum

Çok iyi yapmış canım. Bir de kahve içmesi şahane oluyor. İnsan eline aldığında bile değişik havaya giriyor.

artık evlendıkten sonra uzun bı sure alısverıs yapmıcam eve dıyorumda etrafımdakıler gorcez bı kac ay sonra baslarsın dıyolar:)))cok yoruldum ya öle mı olsun böle mı olsun dıe dusunmekten.kendımı tamamen unutmus durumdayım gıyım kusam magazaları benı kendıne cekmıoda ev esyası zuccacıye tarzı yerler sankı mıknatıs bende demırım

tuval çok güzel olmuş çok yakışmışsınız:)mutluluklar dilerim ben olsam o tuvale bir tanede şövale alır yatak odama koyardım:):)

tuval çok güzel olmuş çok yakışmışsınız:)mutluluklar dilerim ben olsam o tuvale bir tanede şövale alır yatak odama koyardım:):)

tesekkur ederım:)) bende yatak basıma yada yatak odama duvara asmayı planlıyodum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…