vay canına, söylediniz ya hemen saldım kendimi şu an, aranıyorum evet, ne güzel yapıcı bir tavsiye, teşekkürlerÖf okurken içim karardı , gerim gerim gerginsin cidden , sal kendini , aranıyorsun gibime geldi yada yetinmeyi bilmiyorsun .
dini inancım yok ama teşekkürler yine deKalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur(ayet)
Yıkıcı olmadığımada eminim, sal cidden bak , cevabın bile gereksiz ters ...vay canına, söylediniz ya hemen saldım kendimi şu an, aranıyorum evet, ne güzel yapıcı bir tavsiye, teşekkürler
aslında ters değil. üzgün birisine üzülme demek gibi bir şey dediniz. nasıl salıcağımı bilsem salıcam zaten sorun o, konuyu o yüzden açtım zaten yoksa ben de biliyorum salmam gerektiğiniYıkıcı olmadığımada eminim, sal cidden bak , cevabın bile gereksiz ters ...
Tahmin etmiştim:) Ama senin ruhun aç buna inan. Tatile çıkmak Kursa gitmek gezmek bunlar bedenini doyuracak şeyler. Ruhuna yönelik bir şeyler yapmalısın. Tabi ruhun varlığına inanıyorsan inanmıyorsan o zaman başka tabidini inancım yok ama teşekkürler yine de
Aranıyorsun dedim nasıl anladın bilmiyorum ama , dert aranıyorsun , herşeyi kafaya takıyorsun sanki manasındaydı , burdan başla ve yetinmeyi dene . Herşeyin farkındaysan kendi içinde çözebilirsin zaten bunu .aslında ters değil. üzgün birisine üzülme demek gibi bir şey dediniz. nasıl salıcağımı bilsem salıcam zaten sorun o, konuyu o yüzden açtım zaten yoksa ben de biliyorum salmam gerektiğini
Ben de sizin yazdıklarınızı yazacaktım ama yanlış anlaşılma ihtimaline karşı yazmışken sildim. Konu sahibi bence de bir de bu açıdan dene. Huzur başka şey mutluluk başka. İnşallah sen de bu üzerindeki ağırlıktan kurtulup istediğin herşeye maddi manevi kavuşursunTahmin etmiştim:) Ama senin ruhun aç buna inan. Tatile çıkmak Kursa gitmek gezmek bunlar bedenini doyuracak şeyler. Ruhuna yönelik bir şeyler yapmalısın. Tabi ruhun varlığına inanıyorsan inanmıyorsan o zaman başka tabi
Ben tüm riskleri göze alıp yazdımBen de sizin yazdıklarınızı yazacaktım ama yanlış anlaşılma ihtimaline karşı yazmışken sildim. Konu sahibi bence de bir de bu açıdan dene. Huzur başka şey mutluluk başka. İnşallah sen de bu üzerindeki ağırlıktan kurtulup istediğin herşeye maddi manevi kavuşursun
Bana göre haklısınız. Okuduğum gibi aynı şeyleri düşünmüşüzBen tüm riskleri göze alıp yazdımÇünkü yardım isteyen biri var ve ben bunun başka yolu olduğuna inanmadığım ve buna (ruh meselesi) adım kadar emin olduğum için yazdım.
denedim aslında ama profesyonel birinden yardım alsam daha iyi olacak sanırım, anlık yardımcı oldu belki ama kalıcı bir işe yaramadıMeditasyon denediniz mi?
Ilk günler etkisiz gibi gelir ama şans verirseniz hayat dönüştürücü etkiye sahip heleki huzur konusunda.
benim sorunum şu sanırım kendimi mutlu olmam lazım diye çok sıkıyorum. belki biraz daha bilinçlenip kabul etmem lazım? her zaman mutlu olamam gibi. Evcil hayvan almıyor bizimkiler malesef, ben de dışarıda önüme geleni mıncırıyorumIyi ya bi kere geliyorsun dunyaya. Kendini uzerek bosa gecirme zamani. Sakinlestirici bitki caylari icin, kedi, kopek sahiplenin. Sevdiginiz kitaplari alin, her gun yuruyus yapin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?