Huzurlu değilim

Ailesinde mutsuzluk gören çocuklar zor mutlu olur derler, hep bir yerde bir eksiklik kalır.

Bana huzur veren seyler anı bırıktırmek mesela nasıl bır seyı yaparken kotu olsa bıle sonuna kdar gıderım. Sonra yıklar sonra anlatınca cok hosuma gıder saatlerce gulerım o yuzden bazen mantık cercevesınden cıkarm kı zamanı gelınce gulerek hatırlaym. Genelde esımle anı bırıktırmeyı sevıyorum. Yapay seyler benı gerıyor gerdıgı ıcın gırmem oyle ortamlara kucuk bır dunyam vardır gırenlerle eglenmeyı bılırım bırbırıne takılmayı seven ınsanlarla takılırım anı eglencelı kılar. Yanı mesela tatıle gıtmıssın ben olsam ne kactık ya gıttık ıkı kız dıye anlatrm. Bılmıyorum bız lıse arkadasları fılan yanyana gelınce anlatır gulerız. Benım hayatmda hıc kolay degıldı ben kendımı mutlu edecek seylerı zamanla yakaladm. Sende soyle beyın fırtınası yap en son ne yaptıgımda kahkaha ıle guldum. Bu ara da ben sosyal medyayı kullanmıyorum cok yakın arkadaslarm eklı sosyal medya mutlulugu dusuruyor sanıyorsun onlat hep mutlu ben mutsuzum fotograflar yanıltıyor.

Bende aynı sizin gibiydim. Anksiyetemişim. Dikkat eksikliği de olabilir sizde ki. ama sanki bi sıkıntı var gibi

Aynı hisler bende de var malesef. Yalnız değilsiniz. Yaşınız kaç bu arada. Ben de depresyonik Bi haldeyim ne yapsam nereyi gezsem konsere gitsem kahvemi alıp huzurla içsem dinlensem kısacası ne yaparsam yapayım bu mutluluk eninde sonunda mutsuzluğa tekrar çıkıyor rutinlikten sıkıldım farklı şeyler yapsam daki sıkılıyorum ve sonuç aynı oluyor aradığımız mutluluğu bulamıyoruz galiba yani isyan etmek istemiyorum amacım bu değil hiç Bi zaman ama neyle gerçekten huzurlu mutlu olacağımı asla bilemiyorum galiba

Bir sevgili size hayat enerjisi nesesi katacak. Bir erkek arkadas edinmenizi oneriyorum

Bilincaltinda bir yerde istemeden de olsa ailenin durağan hayatini kanıksamış olabilirmisin? Ve boylece kendinle bir catismaya girmis olabilirmisin?

Günde birkaç kez gözlerini kapat ve o an hangi sesleri duyuyorsan onlara odaklan. Mesela kuş sesi, rüzgar sesi vs... Sadece ona odaklan birkaç dakika,başka şey düşünme. Bunu sık sık yap anı yaşamaya başlamana katkısı olacaktır diye umuyorum.

A Ajim aj niye katılıyorum insan sadece bedenden oluşmamıştır dolayısıyla manevi hayatınızı da düşünmelisiniz.. inancınız yoksa belki faydası olur psikolojik destek alın..

Ya da başka insanlara yardım etmeyi deneyin gönüllü kuruluşlar da çalışın.. başkasinin mutluluğuna vesile olmak belki iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…