Huzursuz bağırsak sendromu olan var mı

Çalışıyor musunuz peki bu hastalığı iş hayatıyla nasıl yürütüyorsunuz
Çalışıyorum. Zorladığı zamanlar oluyor ama mesela neyden sonra ağrı olduğunu öğrenince ayarlamaya başladım. Mesela çay kahve tetikliyor toplantı veya önemli bir şey varsa içmiyorum asla. Müsait olunca içiyorum. Alakasız anlarda olunca da ortamı yönetiyorum bir şekilde napim..

Arkadaşlar çok çaresizim huzursuz bağırsak sendromu var ishalli olan şeklinde bu hastalığa sahip olan var mı nasıl tedavi uyguladınız öğretmenim çok zorluk çekiyorum
Çok geçmiş olsun.
Bende de var maalesef. Sebebi çoğunlukla stres, mükemmelliyetçilik düşüncesi, her şeye yetişmeye çalışma, yetersizlik hissi vs. gibi uzatabiliriz.
Çok az bir kısmı yediklerinizle alakalı. Onu da FODMAP diyetiyle halledebilirsiniz.

Başka bu hastalığa sahip olanlar var mı lütfen fikir paylaşımı yaparsak çok mutlu olurum iyi gelen şeyleri falan paylaşırsanız

Bende var mı bilmiyorum doktora görünmedim ama yıllardır ishal sorunu ile yaşıyorum. Bazı besinlerin sebep olduğunu zamanla anlamıştım ama sanırım en çok süt ve ürünleri ve gluten sebep oluyor. Bu ara sağlıklı beslenmeye başladım ve ilginç bir şekilde bu sorunu yaşamadım. Bir de psikolojik olduğunu yazan arkadaşa katılıyorum bir dönem panik atak yaşamıştım ordan kalan bir durum oldu bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…