• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzursuz oldum

Yok yanılmıyorsunuz
Aldatma filan yaşamadım ama bana ters gelen şeyler oldu evet
Size ters gelen şeyler eğer bir ahlaksızlık, ayarsızlık barındırmıyorsa, eşinizin düzgün ve dürüst bir insan olarak yaptıklarının arkasında durup, şeffaf olması gerekir. Aldatma olsun ya da olmasın eşinizin yaptığı çok sorunlu bir davranış. Bu yönde konuşmalısınız belki, bilmiyorum işe yarar mı ama...

Evlilikte sadakat yapi tasi ve cok onemli..ayrica laubalilik bence koca insanlarin emoji ile iletisimi..ustelik soyledigine gore is arkadasi..

Merhaba herkese, iyi bayramlar
Hemen konuya gireyim
Ben ara ara eşimin teline bakarım yani merak olsun kontrol etme olsun karıştırırım ve bu sorun olmamalı diye düşünürüm
Dün sabah yine aldım teli elime ondan önce eşimin elindeydi. Baktım whatsapta bi kadından mesaj gelmiş ama sadece gülücükler koymuş. Başka hiçbir konuşma yok sayfada. Yani daha öncesinden bir konuşma olmuş ve eşim silmiş belli ki...
Biz birbirimizin iş arkadaşlarını tanırız. Bu kadını hiç duymadım adı soyadıyla kayıtlı.
Neyse sordum hemen güya bu kadınla işle ilgili bi konu varmış o yüzden eklemiş...( genelde dışardan insanların işleri olur ve ekleyebilir ama ben biriyle bile mesajlaştığını görmedim. Ve belllki komik şeyler konuşulmuş.)neden konuşmaları sildin dedim.
Bayram mesajı atıp sildim dedi. Bayram mesajına gülücüklerle cevap veriyo öyle mi dedim. Üsteledim ama doğruyu söylemedi. Ve tartıştık.Ben çok huzursuz oldum siz olsanız ne düşünürsünüz.
Oldukca süpheli durum🤨

Ben de işkillenirdim. Keşke sakin kalıp kadının numarasını kaydedip gözlemleseydiniz şimdi dikkat edecek. Ama eğer telefonu hep ortada duruyorsa duşa falan girdiği zaman ayarlardan whatsappi bulup verileri temizle deyin. Tekrar whatsappa giriş yapın. Eğer yedek aldıysa önceki mesajlar çıkacak. Isterseniz whatsappi silip yeniden yükleyerek de yapabilirsiniz aynı şey

Ben de işkillenirdim. Keşke sakin kalıp kadının numarasını kaydedip gözlemleseydiniz şimdi dikkat edecek. Ama eğer telefonu hep ortada duruyorsa duşa falan girdiği zaman ayarlardan whatsappi bulup verileri temizle deyin. Tekrar whatsappa giriş yapın. Eğer yedek aldıysa önceki mesajlar çıkacak. Isterseniz whatsappi silip yeniden yükleyerek de yapabilirsiniz aynı şey
Evet keske

Evet olay açığa çıktı
Bu mesajlaştığı kız benim çok yakın bir arkadaşımın arkadaşı çıktı, bizimle aynı üniden mezunmuş kız ama telini eşimin telefonnda ilk defa gördüm.
Arkadaşım kızla konuşup olayı anlatmış kızda ben öyle bir insan değilim mesajları niye silmiş bilemem demiş ve ekran görüntüsünü çekip arkadaşıma göndermiş.
Konuşma şöyle
Kız bayram mesajı göndermiş
Eşimde bayramını kutlamış
Kız demişki inş güzel bir bayram olur
Eşimde: inş canım yazmış ve
Kız gülücükler koymuş

Evet olay açığa çıktı
Bu mesajlaştığı kız benim çok yakın bir arkadaşımın arkadaşı çıktı, bizimle aynı üniden mezunmuş kız ama telini eşimin telefonnda ilk defa gördüm.
Arkadaşım kızla konuşup olayı anlatmış kızda ben öyle bir insan değilim mesajları niye silmiş bilemem demiş ve ekran görüntüsünü çekip arkadaşıma göndermiş.
Konuşma şöyle
Kız gülücükler koymuş
Tarihleri uyuyor mu?
Neden ve nerden bulup msj atmış
Sizin arkadaşınızın arkadaşı eşinizi nerden tanımış
Durduk yere Msj atılmaz daha önce bir konuşma geçmiştir bence

Evet olay açığa çıktı
Konuşma şöyle
Kız gülücükler koymuş
E nerden tanışıyorlarmış peki ?birde eşiniz neden millete canım diyor samimi olmadığı kişilere hele ?
Pardon tekrar okuyunca farkettim üniden tanışıyorlarmış peki cnm diyecek kadar samimiyet nerden geliyor eşinize? Cidden eşiniz hiç güvenilmez gelmiyor bana daha öncede böyle düşünüyordum. Siz naptınız peki ve eşinize ne tepki verdiniz?

Tarihleri uyuyor mu?
Neden ve nerden bulup msj atmış
Sizin arkadaşınızın arkadaşı eşinizi nerden tanımış
Durduk yere Msj atılmaz daha önce bir konuşma geçmiştir bence
Evet tarihler uyuyor
Eskiden tanıyomuş vs ama çok saçma telini bulup eklemesi..
Hatta demiş ki okuldan tanıfığım bi kaç kişiye daha mesaj attım
Israrla daha önce sohbet fln etmefik demiş ama ben bunu bilemem

Evet tarihler uyuyor
Eskiden tanıyomuş vs ama çok saçma telini bulup eklemesi..
Hatta demiş ki okuldan tanıfığım bi kaç kişiye daha mesaj attım
Israrla daha önce sohbet fln etmefik demiş ama ben bunu bilemem
Çok ilginç ya
Deli mi ne ? Durduk yere geçmişteki arkadaşlara araştırılmadan Msj atılırmıymış
Numarayı bulana kadar sosyal medyada bir bakar insan evli mi değil mi,Msj atsam sorun çıkar diye bir korkar insan ya

Kız olta atmış. Ya ben çok yakın evli erkek arkadaşlarıma bile böyle emoji göndermem, canım, manım demem. Bekar erkek mi yok ya, nedir bu evli adam merakı?

Çok ilginç ya
Deli mi ne ? Durduk yere geçmişteki arkadaşlara araştırılmadan Msj atılırmıymış
Numarayı bulana kadar sosyal medyada bir bakar insan evli mi değil mi,Msj atsam sorun çıkar diye bir korkar insan ya
Eksik anlatmış bence olayı bişeyler var altında eminim

Konuşmadınız mi eşinizle yada kızla? Ama size şunu diyeyim eğer boşamayacaksanız kurcalamayın kendinizi yıpratıp küçük düşürdüğünüzle kalırsınız ( yani küçük olan onlar ama siz yüzlemis olursunuz eşinizi ) ama netim diyorsanız ki bu ilk değil eşinizle ilgili şüphe o zaman ona göre doğru adımı atın derim

Back
X