Huzursuz oldum

Konuşmadınız mi eşinizle yada kızla? Ama size şunu diyeyim eğer boşamayacaksanız kurcalamayın kendinizi yıpratıp küçük düşürdüğünüzle kalırsınız ( yani küçük olan onlar ama siz yüzlemis olursunuz eşinizi ) ama netim diyorsanız ki bu ilk değil eşinizle ilgili şüphe o zaman ona göre doğru adımı atın derim
Evet bu ilk değil ama kesin bir kanıtla ayrılmaya haxırım
Kızla konuşmadım ki zaten arkadaşıma söylefiklerini tekrar eder
Eşime henüz söylemefim bu mesajlaşmayı öğrendiğimi

Bilmem farkettiniz mi ama eşinizin beyanı ile o kadının beyanı çelişiyor. Eşiniz iş arkadaşım demiş, kadın okul arkadaşım demiş, kimse ciddi olarak samimiyeti olmayan bir kadına, özellikle iş arkadaşına canım diye hitap etmez. Aralarında henüz bir ilişki olmayabilir ama sanırım kadın kocanızla bir şekilde iletişime geçmiş ve eşinizinde hoşuna gitmiş. Hiçbir erkek yanlış bir şey çevirmiyorsa delilleri yok etmeye çalışmaz çünkü.

Merhaba herkese, iyi bayramlar
Hemen konuya gireyim
Ben ara ara eşimin teline bakarım yani merak olsun kontrol etme olsun karıştırırım ve bu sorun olmamalı diye düşünürüm
Dün sabah yine aldım teli elime ondan önce eşimin elindeydi. Baktım whatsapta bi kadından mesaj gelmiş ama sadece gülücükler koymuş. Başka hiçbir konuşma yok sayfada. Yani daha öncesinden bir konuşma olmuş ve eşim silmiş belli ki...
Biz birbirimizin iş arkadaşlarını tanırız. Bu kadını hiç duymadım adı soyadıyla kayıtlı.
Neyse sordum hemen güya bu kadınla işle ilgili bi konu varmış o yüzden eklemiş...( genelde dışardan insanların işleri olur ve ekleyebilir ama ben biriyle bile mesajlaştığını görmedim. Ve belllki komik şeyler konuşulmuş.)neden konuşmaları sildin dedim.
Bayram mesajı atıp sildim dedi. Bayram mesajına gülücüklerle cevap veriyo öyle mi dedim. Üsteledim ama doğruyu söylemedi. Ve tartıştık.Ben çok huzursuz oldum siz olsanız ne düşünürsünüz.
Kocanız doğru söylüyor.

(Duymak istediğinizi yazdım.)

Böyle olaylarda hemen tepki verildiği için olay çözülemiyor. Biraz safa yatmak lazım, takip etmek lazım. Tepki verince,önlemler alınıyor iş işten geçiyor. Tabi herşeye hazırlıklı iseniz kurcalayan. Aksi halde gerek yok.

Bilmem farkettiniz mi ama eşinizin beyanı ile o kadının beyanı çelişiyor. Eşiniz iş arkadaşım demiş, kadın okul arkadaşım demiş, kimse ciddi olarak samimiyeti olmayan bir kadına, özellikle iş arkadaşına canım diye hitap etmez. Aralarında henüz bir ilişki olmayabilir ama sanırım kadın kocanızla bir şekilde iletişime geçmiş ve eşinizinde hoşuna gitmiş. Hiçbir erkek yanlış bir şey çevirmiyorsa delilleri yok etmeye çalışmaz çünkü.
Kesinlikle
Kız bizim buralardan ama burda yaşamıyor ben artık ailesine söylemekle tehdit edip gerçeği anlattırmayı bile düşünüyorum

Benim böyle bişey duymak istediğimi nerden çıkardınız! İlla köstek olunmalı değil mi benim durumumdakilere sizde haklısınız..
Yoo.
Sizin tüm konularınızı ve kararsızlığınızı biliyorum.
Bakın siz böyle sürekli tereddütlü olduğunuz için eşiniz size saygı duymuyor.

Kesinlikle
Kız bizim buralardan ama burda yaşamıyor ben artık ailesine söylemekle tehdit edip gerçeği anlattırmayı bile düşünüyorum
Eşinizin dökümlerini neden çıkartmıyorsunuz? Yada kızla konuşun senide mahkemeye vericem diye konuşmalar herşey çıksın ortaya diye . Ama kesinlikle birşey var bu işte hatta çok net ama neyse . Başka bir üyede yazmış çok çelisen şeyler var eşinizin söylediklerinde . Yalniz benim alamadığım extra birşey var eşinizle neden yüzleşmiyorsunuz gerçi bekleyip göreyim diye düşünüyorsunuz sanırım ama onlar çoktan haberleşip plan yapmışlardır zaten en iyisi dokümanları çıkartmak ve evet tehdit etmek olabilir birde

Kesinlikle
Bence boşa uğraşmayın, yüz göz olmayın elin kadınıyla, hele ailesi ile hiç tehdit etmeyin boşuna, zira ailesi böyle şeylere tepki veren bir insan aralarında birşey varsa bile inkar eder, çünkü gerçeği söyleyince ortalığın karışacağını bilir. Elinizde sağlam birşeyde yok. Bence eşinizi sıkıştırın, eşiniz üzerinden yürüyün,kadınla konuştuğunuzu belli etmeyin, kadınla iş ilişkisinin nasıl olduğu konusunu didikleyin, oda okul arkadaşım falan demeye başlarsa anlayınki kadınla iletişim halindeler ve o zaman konuşmalarındaki çelişkiyi yüzüne vurursunuz, ayrıca ne zamandır, kaç defa görüştüklerini falan sorun, samimi değiliz falan derse, samimiyeti olmayan ve telefonuna bile soy ismi ile kaydettiği kadına neden canım diye hitap ettiğini sorarsın. Verdiği tepkilerden kocanı gerçekten tanıyorsan anlarsın zaten birşey itiraf etmese bile. Ama sonra iki göz dağı vereyim evliliğime devam edeyim kafan varsa hiç önüne ardına düşme, zira erkek aldattığını hissetmene rağmen devam ettiğini görürse, ettiğin kavgaların vereceğin gözdağının önemi olmaksızın sizden daha az çekinmeye başlar; zira eşi yakalayıp affettikten sonra pişman olup düzelen adam hiç görmedim ama işi iyice aleniyete döken bir sürü adam gördüm.

Eşinizin dökümlerini neden çıkartmıyorsunuz? Yada kızla konuşun senide mahkemeye vericem diye konuşmalar herşey çıksın ortaya diye . Ama kesinlikle birşey var bu işte hatta çok net ama neyse . Başka bir üyede yazmış çok çelisen şeyler var eşinizin söylediklerinde . Yalniz benim alamadığım extra birşey var eşinizle neden yüzleşmiyorsunuz gerçi bekleyip göreyim diye düşünüyorsunuz sanırım ama onlar çoktan haberleşip plan yapmışlardır zaten en iyisi dokümanları çıkartmak ve evet tehdit etmek olabilir birde
Zaten burda bi kaç kişi demiş önce bi sessz kalıp araştırmak lazım diye bu yüzden yüzleşmedim ama en kısa zamanda yüzleşicez zaten
Tel dökümlerinde aramalar ve mesajlar çıkar ama içerini nasıl öğrenicem

Zaten burda bi kaç kişi demiş önce bi sessz kalıp araştırmak lazım diye bu yüzden yüzleşmedim ama en kısa zamanda yüzleşicez zaten
Tel dökümlerinde aramalar ve mesajlar çıkar ama içerini nasıl öğrenicem
Çok sık konusulduysa içeriğinin çok önemi kalmaz anlaşılır eşinizde itiraf eder herhalde ama bilemedim .Inşallah herşey çabucak netlesir

Evli bir kadın bir erkekle bu şekilde mesajlaşsa ve kocası görse en iyi ihtimalle adliyede en kötü ihtimalle üzülerek söylüyorum mezarda olurdu.Ekran görüntüsünü çekip kendi telefonunuza atsaydınız kanıt olarak.Muhtemelen bir ilişkileri var.Konuşmaları silmesinden belli yani.Konuşmaları sildikten sonra gülücük gelmiş onu ya görmemiş ya da silmeyi unutmuş

Back
X