Huzursuz oldum!

Numaranın WhatsApp profiline de baksaydınız.
Burda önceden bir konu vardı sevgilisini İsmail Müdür diye kaydeden bir adam vardı. Profile baktınız mı?
Ben de aynı şeyi söylicektim valla keşke whatsapptan baksaydınız ya da direkt arasaydınız numarayı bakalım kim açıcaktı

Aklima Ece Erken geldi nedense

Ayyy yorumlara bakıyorum da, cidden boşatırsınız insanı valla. Alt tarafı 1 saat telefona bakamadı diye aldattı mı oluyor yani. Ben de dışarı çıktığımda 1-2 aaat bakamadığım oluyor. İnsanlık hali sonuçta.
Konu sahibinin bence daha önceden şüphelendiği bir durum var ki bu da üstüne olunca şüphesi daha da artmış. Eğer yoksa büyütülecek bir durum değil bana göre.

Numaranın WhatsApp profiline de baksaydınız.
Burda önceden bir konu vardı sevgilisini İsmail Müdür diye kaydeden bir adam vardı. Profile baktınız mı?
Bakarım ama sanmıyorum öyle birşey olacağını bakınca yazarım buraya
Hayır öyle birşey yaşamış olsam burda belirtirdim zaten
Bende bir yandan huzursuz oldum bir yandan suçlu hissettim kendimi bende anlayamadım çünkü daha önce bu kadar süre ona ulaşamadığım olmamıştı hiç

Bence boşuna kuruntu yapmışsınız. Burada yazan herkesin gazına gelmemek lazım, burada bazen çok acımasız yorumlar oluyor. Kocanızı en iyi siz tanırsınız, bunca yıllık evlilikte sadece bir kere ulaşamadınız diye niye bu kadar kolay harcıyorsunuz? Sakin olun, aklınıza kötü birşey getirmeyin. Emin olun birşey varsa Allah bunu size er ya da geç gösterir. Böyle birşey yoksa da siz sadece güveni zedelemekle ve evliliğinizi boş yere yıpratmakla kalakalırsınız.
Bırakın takipte olmayı falan, içinizi rahatlatın. Düşünmeyin

İçlik giyen aldatiyo mu cikti sonunda? Ay kadına paranoyak demedigim kaldıydı bibulup özür dilemem lazım, kadın ille de aldatıyo dediydi

İçlik giyen aldatiyo mu cikti sonunda? Ay kadına paranoyak demedigim kaldıydı bibulup özür dilemem lazım, kadın ille de aldatıyo dediydi
Hangisi olduğuna bağlı. Birkaç konu vardı, birisinin içliğinde kadın saçı vardı o aldatan çıkmıştı sanırım

Takibe al canım içine kurt düşmüş ve böyle şeyleri kadınlar hissediyor.Üst üste yalan söylemiş ustayla konuşurken niye nefes nefese kalmış ki

pazar günleri sanayi açık ama her dükkan açık değil arkadaşlar :) en ücra köşelerde bile lastikçi kaportacı vs açık olur çünkü uzun yol giden insanın arabası bozulursa yaptırabilsin diye. boş bilgi vermeyelim

2. olarak bende telefonumla büsbütün bir insanım ama evde unutup bir kaç saatliğine bir yere gitmek zorunda olduğum çok olmuştur.

adamın bir yanlışını görmediğini söylüyor neden boş evham yaptırıyorsunuz anlamadım ki? söyledikleri çok mu absürt yada hiç mi olmayacak şeyler??

Demek ki eşim beni aldatsa epey süre farkına varmam ben onu anladım bu konuda.

Bir saat telefonu açmadı diye aklıma farkli birşey gelmezdi hemen.

Sanayide de Pazar Gün'leri açık olan dükkanlar var diye biliyorum ben ayrıca.

Son düzenleme:
ben çok huylandım, güven vermiyor bu hareketler

Haklısınız gerçekten

Ya değil aslında olabilecek şeyler.
Daha önce olmadığı için belkide bu kadar abarttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…