29 yasinda bu kisi. Benim yaptigim tek sey hocaya soru sormak. Konusmam sorun değil ama insanlari uzaklastiriyor cevremdenRuh hastası mı bu kız. kaç yaşındasınız? Ortaokul yıllarında bırakılmalıydı bu davranışlar
Hocaya soru sorucaksınız tabi ki çok doğal bu. O kız yüzünden para verdiğiniz kurstan faydalanmıycak mısınız? 29 yaşında olupta bu kadar şuursuzca davranın bi insan olamaz29 yasinda bu kisi. Benim yaptigim tek sey hocaya soru sormak. Konusmam sorun değil ama insanlari uzaklastiriyor cevremden
Ya inanin hic üşenmiyor uğraşıyor. Benim yapimda hoslanmazsam ya da muhabbetini sevmezsem merhaba merhaba sadece. Ugrasmam konusmam Ama bu kisi zaman ayirip plan yapiyor. Cok tesekkurler cevabiniz icinSamimi ve iyi, kendin gibi ol insanlara karşı bence yeter, o zaten yine başta herkesle iyi geçinse de kısa zamanda yine sıkıntılar çıkarır bi işler çevirir herkes ne olduğunu görür. Bir de bana biri şu kızla konuşma dese 9 yıllık arkdaşım falan değilse ne manasın sen der tınlamam bile yetişkin insanlarız sonuçta. Kimle kimin ne derdi olduğu beni ilgilendirmez ben bi kötülüğünü görmezsem konuşurum kimsenin lafıyla iş yapmam yani, hele ki yeni gelen biri falan bunu dese onun lafını dinlediğimi sanmasın diye özellikle gider konuşurum
Bir de iş hayatında önerim kimseyle mıçmıç olma sonra çok büyük pişmanlıklar doğuyor. Arkadaşlarını iş hayatı harici seçmeye çalış
Kurstaki diğerleri ne diyo bu kıza.29 yasinda bu kisi. Benim yaptigim tek sey hocaya soru sormak. Konusmam sorun değil ama insanlari uzaklastiriyor cevremden
Evet maalesef kesin gibiAynı yerde çalışacağınızdan emin misiniz?
Üzüldüm sizin adınıza. Böyle biriyle hayat zor olucaktır. En iyisi görmezden gelin yok sayın onu.Evet maalesef kesin gibi
O kizin suratini bile gormek istemiyorum inanınergen ergen tavırlar diyeceğimde biz ergenken bile böyle saçma şeyler yapmıyorduk. karakter gelişimini tamamlayamamış bu şahısı görmezden gelmek en iyisi.
siz tüm iş arkadaşlarınıza karşı mesafenizi koruyup ciddi bir yapıda olursanız canınızı sıkacak pek bişey bulamaz diye düşünüyorumO kizin suratini bile gormek istemiyorum inanın
Bence sırf o kız yüzünden diğer iş arkadaşlarına mesafe koymamalı. Bir kişi yüzünden tek başına kalmaya değmez.siz tüm iş arkadaşlarınıza karşı mesafenizi koruyup ciddi bir yapıda olursanız canınızı sıkacak pek bişey bulamaz diye düşünüyorum
tabiki tek başına kalmasın ama samimide olmasın bir süre .tam birileriyle samimi olacak bu sorunlu kişi yalan yanlış şeylerle insanları doldurup tekrar canını sıkacak.bilemedim ne diyeceğimiBence sırf o kız yüzünden diğer iş arkadaşlarına mesafe koymamalı. Bir kişi yüzünden tek başına kalmaya değmez.
Beni niye aramadiniz diyor kizlara kusuyor konusmuyor .Kurstaki diğerleri ne diyo bu kıza.
Kesinlikle kizin yaptigi kotuluk kendine donecektir , o yokmus gibi davranacağım. Cok tesekkurlerBaşta belki dolapları ise yarar sonra herkes kimin ne olduğunu anlar. Olgun ve samimi şekilde davranmaya devam..
Cok tesekkurler inanin sizlerin yazdiklariyla bir kendime geldimYaw gerilmeyin bu kadar doldurursa doldurur milleti.Boyle insan her yerde var sonra anlaşılıyor ne oldugu hop tekme ya da yalniz kaliyor.Siz isinize bakin gerekmedikce muhatap olmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?