Huzuru buldum zannederken..

bhr995

🌸
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
359
411
18
Merhabalar, yıllardır iyi bir isim olsun diye calistim cabaladim. Okudun da ne oldu, kac yıldır issizsin diyen tipler mi dersin, iyi bir isi olunca benimle gorusmeyen arkadas mi dersin, memur olmazsan evlenemeyiz diyen sevgili mi dersin hepsini gördüm. Daha bircok üzüntü atlattım tek basima kimseye icimi dökmeden.Sirtimda sinav stresinden yaralar cıktı. Hepsi çok şükür geride kaldi. Iyi bir isim oldu ☺ Ama bir sorunum var. Dersaneden bir kiz arkadasim dersane ogretmeninden hoslaniyordu ve kim ona soru sorsa yardim istese derslerle ilgili, onlara düşman oluyordu. 10 tane falan cozemedigim soru vardi. Hocadan rica ettim hocam anlatir misiniz diye. Tamam dedi. Hocayi kiskanmis yine beni tersledi , adeta dusman oldu birden. Kendisine hep yardimci oldum. Hic bir kotulugumu gormedi. Ben o kursa para oduyorum sonucta soru sormam lazim. Ama hanımefendi ne kadar arkadaşım varsa hepsini benden uzaklastirmaya ,beni tek birakmaya calisti. Birkac arkadasimi benden uzaklastirdi. Arkamdan diger kizlara, onunla konusmayin diyorlarmış. Kizlar şaşırmış gelip bana dediler. Hocaya kimse yaklasamiyor bu kizin serrinden. Hocanin yanindan ayrilmiyor hoca da ondan uzak durmaya calisiyor falan.Surekli soru soran diger kiza dusman olmus. Ben de cok uzuldum mesaj yazdim anlar diye, bana neden boyle davraniyorsun, benimle neden konusmasini istemiyorsun insanlarin diye. Bana " adini anmiyoruz cicim, ne hallere düşmüşsün, hadi canim kizim yürü " yazmis cevap bu sekilde. Sanki bir sey yapmisim ortada bir sey varmis gibi yazdigi cevaba bakin.
Simdi bu kisiyle ayni yerde calisacagiz buyuk ihtimal. Yine benimle ugrasacak diye dusunuyorum. Kendini merkez sanan biri, herkes onu el ustunde tutmali diye dusunen biri. O kadar tiksiniyorum ki yaptiklarindan o kizin. Tam huzuru buldum derken yine karsima cikti. Umursamam tabi ama yeni tanisacagim insanları etkiler cok tehlikeli birisi. Mesela usenmez hic plan yapip uzerine dolaplar cevirir. Bana vereceginiz tavsiyelere ihtiyacim var.

Son düzenleme:
Samimi ve iyi, kendin gibi ol insanlara karşı bence yeter, o zaten yine başta herkesle iyi geçinse de kısa zamanda yine sıkıntılar çıkarır bi işler çevirir herkes ne olduğunu görür. Bir de bana biri şu kızla konuşma dese 9 yıllık arkdaşım falan değilse ne manasın sen der tınlamam bile yetişkin insanlarız sonuçta. Kimle kimin ne derdi olduğu beni ilgilendirmez ben bi kötülüğünü görmezsem konuşurum kimsenin lafıyla iş yapmam yani, hele ki yeni gelen biri falan bunu dese onun lafını dinlediğimi sanmasın diye özellikle gider konuşurum

Bir de iş hayatında önerim kimseyle mıçmıç olma sonra çok büyük pişmanlıklar doğuyor. Arkadaşlarını iş hayatı harici seçmeye çalış

29 yasinda bu kisi. Benim yaptigim tek sey hocaya soru sormak. Konusmam sorun değil ama insanlari uzaklastiriyor cevremden
Hocaya soru sorucaksınız tabi ki çok doğal bu. O kız yüzünden para verdiğiniz kurstan faydalanmıycak mısınız? 29 yaşında olupta bu kadar şuursuzca davranın bi insan olamaz kıza ben sinir oldum

Ya inanin hic üşenmiyor uğraşıyor. Benim yapimda hoslanmazsam ya da muhabbetini sevmezsem merhaba merhaba sadece. Ugrasmam konusmam Ama bu kisi zaman ayirip plan yapiyor. Cok tesekkurler cevabiniz icin

Bence sırf o kız yüzünden diğer iş arkadaşlarına mesafe koymamalı. Bir kişi yüzünden tek başına kalmaya değmez.
tabiki tek başına kalmasın ama samimide olmasın bir süre .tam birileriyle samimi olacak bu sorunlu kişi yalan yanlış şeylerle insanları doldurup tekrar canını sıkacak.bilemedim ne diyeceğimi

Yaw gerilmeyin bu kadar doldurursa doldurur milleti.Boyle insan her yerde var sonra anlaşılıyor ne oldugu hop tekme ya da yalniz kaliyor.Siz isinize bakin gerekmedikce muhatap olmayin.
Cok tesekkurler inanin sizlerin yazdiklariyla bir kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…