O takıntılı kız araştırmıştır hocayı benceHoca evli olurmuş çok gülerim
Benim hocayla alakam yok. Kiz soru goturdum diye birkac kez dusman oldu.Hoca evli olurmuş çok gülerim
Hocanın başı bağlıysa boşuna düşman olmuş diyorum ben deBenim hocayla alakam yok. Kiz soru goturdum diye birkac kez dusman oldu.
Kimseyi önemseme hayatım. Gerçekler er geç ortaya çıkar. Kendin ol. Bir de o kızdan hiç korkma. Enerjini yükleme ona. Yokmuş gibi davran.Merhabalar, yıllardır iyi bir isim olsun diye calistim cabaladim. Okudun da ne oldu, kac yıldır issizsin diyen tipler mi dersin, iyi bir isi olunca benimle gorusmeyen arkadas mi dersin, memur olmazsan evlenemeyiz diyen sevgili mi dersin hepsini gördüm. Daha bircok üzüntü atlattım tek basima kimseye icimi dökmeden.Sirtimda sinav stresinden yaralar cıktı. Hepsi çok şükür geride kaldi. Iyi bir isim oldu ☺ Ama bir sorunum var. Dersaneden bir kiz arkadasim dersane ogretmeninden hoslaniyordu ve kim ona soru sorsa yardim istese derslerle ilgili, onlara düşman oluyordu. 10 tane falan cozemedigim soru vardi. Hocadan rica ettim hocam anlatir misiniz diye. Tamam dedi. Hocayi kiskanmis yine beni tersledi , adeta dusman oldu birden. Kendisine hep yardimci oldum. Hic bir kotulugumu gormedi. Ben o kursa para oduyorum sonucta soru sormam lazim. Ama hanımefendi ne kadar arkadaşım varsa hepsini benden uzaklastirmaya ,beni tek birakmaya calisti. Birkac arkadasimi benden uzaklastirdi. Arkamdan diger kizlara, onunla konusmayin diyorlarmış. Kizlar şaşırmış gelip bana dediler. Hocaya kimse yaklasamiyor bu kizin serrinden. Hocanin yanindan ayrilmiyor hoca da ondan uzak durmaya calisiyor falan.Surekli soru soran diger kiza dusman olmus. Ben de cok uzuldum mesaj yazdim anlar diye, bana neden boyle davraniyorsun, benimle neden konusmasini istemiyorsun insanlarin diye. Bana " adini anmiyoruz cicim, ne hallere düşmüşsün, hadi canim kizim yürü " yazmis cevap bu sekilde. Sanki bir sey yapmisim ortada bir sey varmis gibi yazdigi cevaba bakin.
Simdi bu kisiyle ayni yerde calisacagiz buyuk ihtimal. Yine benimle ugrasacak diye dusunuyorum. Kendini merkez sanan biri, herkes onu el ustunde tutmali diye dusunen biri. O kadar tiksiniyorum ki yaptiklarindan o kizin. Tam huzuru buldum derken yine karsima cikti. Umursamam tabi ama yeni tanisacagim insanları etkiler cok tehlikeli birisi. Mesela usenmez hic plan yapip uzerine dolaplar cevirir. Bana vereceginiz tavsiyelere ihtiyacim var.
Valla evlenseler keske kurtulsa millet kizin kıskançlığındanHocanın başı bağlıysa boşuna düşman olmuş diyorum ben de
Amanınnn o zaman hocanın yanından bile geçirmez siziValla evlenseler keske kurtulsa millet kizin kıskançlığından
Cok tesekkur ederim bitanesinizKimseyi önemseme hayatım. Gerçekler er geç ortaya çıkar. Kendin ol. Bir de o kızdan hiç korkma. Enerjini yükleme ona. Yokmuş gibi davran.
Sen de öyle her şey gönlünce olsun INSAALLAHCok tesekkur ederim bitanesiniz
Birden degisince tavirlari bir sorun mu var diye sormak istedim. Sonra ben de pisman oldum zatenMesaj yazmazdim ben olsaydım. O kim ki elimi yorayim
Bence bu defa sen önce davran dershane hocası için bana tavır almıştın oldu mu o iş de :) Hic sevmem söyle artniyetli dedikoducu tipleri birbirinin yüzüne her seyi söyleyen insan arkasindan konuşabilir. Ama 3.kisileri kiskirtmak ayıp ya toksik insanlar nefret ediyorum. Bir de ne hikmetse herkes bunların huyunu bilir kimse sevmez ama arkadaşlık yapmaktan da geri kalmazlar.
Kurstakilerden birkaci o dusman olunca aynisini yaptilar. Yine aynisini yasarim diye aslinda. Bir de bu is icin en guzel yillarimi ders basinda geçirdim. Burnumdan gelsin istemiyorumO ergenin lafına gelip de arkadaşlığınızı bitirenlerin gerçek yüzlerini de görmüş oldunuz.
Bahsi geçen hanımefendi dışarıdan insanları örgütlüyorsa siz de içeriden derdinizi insanlara anlatırsınız neden korkuyorsunuz ki?
Siz kendinizi ispatladıktan sonra çevredeki birkaçın davranışları sivrisinek sazKurstakilerden birkaci o dusman olunca aynisini yaptilar. Yine aynisini yasarim diye aslinda. Bir de bu is icin en guzel yillarimi ders basinda geçirdim. Burnumdan gelsin istemiyorum
Aralarından öğretmenler çıkıyor. Okul öncesi sınıf öğretmenleri çocuğun gelisiminde önemli rol oynuyor. Yazık ki ne yazık.Şu tipler de iş sahibi oluyor ya
Nice olgun ahlaklı insan işsiz, açıkta
Şöyle asalaklar entrika peşinde
Tam saçına sakız yapıştırmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?