Huzuru buldum zannederken..

Kimseyi önemseme hayatım. Gerçekler er geç ortaya çıkar. Kendin ol. Bir de o kızdan hiç korkma. Enerjini yükleme ona. Yokmuş gibi davran.

Bence bu defa sen önce davran dershane hocası için bana tavır almıştın oldu mu o iş de :) Hic sevmem söyle artniyetli dedikoducu tipleri birbirinin yüzüne her seyi söyleyen insan arkasindan konuşabilir. Ama 3.kisileri kiskirtmak ayıp ya toksik insanlar nefret ediyorum. Bir de ne hikmetse herkes bunların huyunu bilir kimse sevmez ama arkadaşlık yapmaktan da geri kalmazlar.

O ergenin lafına gelip de arkadaşlığınızı bitirenlerin gerçek yüzlerini de görmüş oldunuz.
Bahsi geçen hanımefendi dışarıdan insanları örgütlüyorsa siz de içeriden derdinizi insanlara anlatırsınız neden korkuyorsunuz ki?

Kurstakilerden birkaci o dusman olunca aynisini yaptilar. Yine aynisini yasarim diye aslinda. Bir de bu is icin en guzel yillarimi ders basinda geçirdim. Burnumdan gelsin istemiyorum

Ergenlik zirve yapmış onda boşver takma. Böylesi tipler senle arkadaş olsa bile senin uzak durup kaçman lazım. Bu insanlar ancak bela getirir başa, işleri güçleri entrika olur.

Ben olsam hocayla gayet iyi bir iletişim kurar kızı da hiç iplemezdim. İletişim derken gerçekten hani konumunu bilmiyorum ama iş arkadaşınsa iyi bir iş arkadaşlığı, eğer öğrenciysen öğretmen öğrenci dostluğu gibi. İnsanlar kızı kötüler ama onun da dibinden ayrılmazlar, hiçbirini takma o yüzden.

Kurstakilerden birkaci o dusman olunca aynisini yaptilar. Yine aynisini yasarim diye aslinda. Bir de bu is icin en guzel yillarimi ders basinda geçirdim. Burnumdan gelsin istemiyorum
Siz kendinizi ispatladıktan sonra çevredeki birkaçın davranışları sivrisinek saz

Şu tipler de iş sahibi oluyor ya
Nice olgun ahlaklı insan işsiz, açıkta
Şöyle asalaklar entrika peşinde
Tam saçına sakız yapıştırmalık
Aralarından öğretmenler çıkıyor. Okul öncesi sınıf öğretmenleri çocuğun gelisiminde önemli rol oynuyor. Yazık ki ne yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…