Cilt Bakımı Ürünleri hylexin krem kullananlar buraya

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Selam kızlar,
Benim aklıma bir fikir geldi siz ne dersiniz...
Diyorum ki hepimiz kararsızız ama denemekte istiyoruz.O kadar para veripte sonuç alamamaktan korkuyoruz şöyle yapalım;almak isteyen arkadaşlarımız bir araya gelelelim ortaklaşa bölüşelim alalım.Ne dersiniz?

kremi almayın derim.
ben de yurtdısından almıstım. buradaki kadar yuksek degildi aldıgım fiyat, ama yine de 100-150 tl gibi birsey odemistim tl olarak .
acıkcası hicbir ise yaramadı, hala evde duruyor. icinde baska hicbir urunde gormedigim kadar incelikte pullar var, nerdeyse mikron duzeyinde diyecegim. toplu ignenin kagıda degdigi nokta kadar kucuk pullar surunce bir miktar aydınlatma saglıyor ama bence damarları buzdugu, daralttıgı yalan. en azından bende ise yaramadı diyeyim.
buna dunya para dokeceginize gozaltlarınıza kapatıcı surun. ten rengnize uygun olan olursa ve hatta kapatıcıdan once biraz soguk kompres uygularsanız daha iyi sonuc alırsınız. verdigim para tam anlamıyla cöpe gitti.

Bu ürünü 4 aya yakın kullandım,kesinlikle paranıza yazık diyorum arkadaşlar.Hiçbir gelişme görmedim.

Bu ürünü 4 aya yakın kullandım,kesinlikle paranıza yazık diyorum arkadaşlar.Hiçbir gelişme görmedim.

Ah biz kadınların ne çok derdi var:) arkadaşlar en iyi çözüm patates salatalık maskesi,yeşil çay kompleksi. İçtiğiniz yeşil çay poşetlerini atmayın buzlukta dondurun gözlerinizin üzerinde bekletin.yine yemek kaşığını buzlukta dondurun gözlerinizin üzerine koyun. Kremlerin hiçbir faydası yok denemediğim kalmadı doğal yöntemler en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…